БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ЕТ ДИМИТРИНКА БЛАГОЕВА - ДИДИ - ЛОМ БУЛСТАТ 204050586 със седалище гр. ЛОМ - ОБЩИНСКИ ПАЗАР, на ул.. ГЕОРГИ МАНАВСКИ № 19 ПРЕДЛАГАМ ОНЛАЙН РАБОТА ЗА ВСЕКИ! За хората от Лом също има възможности за срещи в определени дни от седмицата. За всички останал

ЕТ ДИМИТРИНКА БЛАГОЕВА - ДИДИ - ЛОМ БУЛСТАТ 204050586 със седалище гр. ЛОМ - ОБЩИНСКИ ПАЗАР, на ул.. ГЕОРГИ МАНАВСКИ № 19 ПРЕДЛАГАМ ОНЛАЙН РАБОТА ЗА ВСЕКИ! За хората от Лом също има възможности за срещи в определени дни от седмицата. За всички останал

ЕТ ДИМИТРИНКА БЛАГОЕВА - ДИДИ - ЛОМ
БУЛСТАТ 204050586 със седалище гр. ЛОМ - ОБЩИНСКИ ПАЗАР, на ул.. ГЕОРГИ МАНАВСКИ № 19
Фирмата ми е свързана с каталожна търговия и онлайн услуги! Предлагам продукти за здраве и красота!
ПРЕДЛАГАМ ОНЛАЙН РАБОТА ЗА ВСЕКИ!
За хората от Лом също има възможности за срещи в определени дни от седмицата. За всички останали от други населени места, срещите са онлайн и работата е приятна. Работите от уюта на собственият дом, от офиса, от където и да се намирате, когато прецените и колкото прецените!
Харесва ли ви тази възможност за допълнителен доход?
Ако това ви харесва ми пишете!
Пишете да ви покажа как се работи, напишете телефон за връзка, за да разберете, че освен за козметика има продукти за здраве, дом, почистващи и миещи средства, хранене, семейство, битови стоки и уреди и аксесоари за всеки дом и за всеки вкус. Компаниите, с които се работи са: Грийн Мастер българска компания създадена 1998 година със седалище в София. Тианде- от 2007 г., Фаберлик от 8 г. и АПЛ от 2011 г. са руски компании. Амуей е американска компания, съществуваща от 1959 г. предлага продукти за здраве, хранене, дом семейство, а хранителните добавки на компанията са Нутралайт от 1934 година са намерили приложение срд населението. ЛР. е немска компания от 1985 г. с немски продукти за здраве и красота. Екопромакс от 12 г. е българска компания със седалище Пловдив. А Ейвън всеки я знае, че е компания за мъжка и дамска козметика.
Не се срещате с хората да ги предложите, а директно от тук ръководите работният процес! И работите онлайн когато и колкото поискате от всяка точка на света. Ако някой иска да увеличи по бързо доходите си може освен онлайн да работи и с директен контакт на лична среща с хората, което води до по добър резултат, тъй като споделя с приятели близки и роднини, както с познати от социалните мрежи за продуктите и целта е да се научат повече хора сами да си пазаруват вместо да им се продава и препродава. Когато имате голяма структура от потребители вие печелите бонус точки и постигате бонус ниво и по високи доходи. Аз съм тук за да разговарям с всеки от вас, който има интерес!
Може да разгледате и моят онлайн магазин:
За повече информация, за допълнителна информация за онлайн обученията и доходи ми пишете!
За всяка една компания давам линк, който иска да се занимава с определен вид онлайн дейност, зави си от предпочитанията ви, тъй като много от Вас вече са представители на някои от тези компании и искат да опитат нещо ново!
Работа в онлайн магазини на няколко компании, но ето тук пускам линк за регистрация и за разглеждане на онлайн каталога на една от всички!
Кой иска онлайн работа?!
Искате ли да работите с Ейвън?
Може да се регистрирате тук в този линк:
А в другия линк разгледайте онлайн каталога и пазарувайте директно:
За повече информация ми пишете или се обадете по телефона 0889893098
Цена