БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ТОМБОЛИ И ПРОМОЦИИ НА ЕТ ДИМИТРАКА БЛАГОЕВА-ДИДИ-ЛОМ

ТОМБОЛИ И ПРОМОЦИИ НА ЕТ ДИМИТРАКА БЛАГОЕВА-ДИДИ-ЛОМ

Приятели имате НОВА ЛУДА ТОМБОЛА! НОВАТА ТОМБОЛА Е СТРАХОТНА ЛУДАТА НАДПРЕВАРА ПРИ ДИДИ! Всеки, от вас който от дата 03,06,2022 година постигне ниво 6 процента с включени под себе си лично регистрирани под своят номер 7 човека и лични 25 или повече точки ще спечели голяма награда от моят магазин!. Условията освен 25 или повече лични точки да имате и в структурата лично поканени на първа линия поне трима с по 17 точки. Вие, които имате свои лични 25 или повече лични точки печелите хранителна добавка по избор от Мрежа Развитие на стойност 28,90 лв., което хич не е малко , нали, но ако и останалите ваши 7 човека имат поне по 10 точки, те печелят шипков плод на стойност 5,90, а тримата с поръчката за 17 точки печелят подарък по избор на стойност 7,30 лв. или шипково брашно или шипков мармалад. Срок на тази томбола е до 19 ти ЮНИ! След това има още по голяма луда томбола!!! Разгледайте каталога с продуктите на нашата българска фирма с Био продукти с български произход и завод в градя Трявна, с необходимите сертификати и със златен медал! https://www.mlm-balevski.com/catalog_balevski_kirov.pdf Ако решите да се присъедините, след като разгледате продуктите влезте тук в този линк и вижте какво пише моят номер е BG00158 ПИШЕ ИМЕТО НА ФИРМАТА МИ ЕТ ДИМИТРИНКА БЛАГОЕВА-ДИДИ http://www.mlm-balevski.com/regform.php?sponum=BG00158 Не пропускайте тази възможност хем сами да си пазарувате да не ви продава някой, а вие директно от завода да си купувате желаните продукти! Какво по добро от това, ако получите и подарък за това, че пазарувате продукти!?
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Приятели ИМАТЕ НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! Това е нова голяма ПРОМОЦИЯ, със страхотна ТОМБОЛА, касаеща всички регистрирани партньори в екипът на ЕТ ДИМИТРИНКА БЛАГОЕВА-ДИДИ-ЛОМ С НОМЕР BG00158 В МРЕЖА РАЗВИТИЕ НА КОМПАНИЯ БАЛЕВСКИ И КИРОВ ООД, СЪС СЕДАЛИЩЕ В ГРАД ТРЯВНА, КЪДЕТО Е ЗАВОДА ЗА ПРЕРАБОТКА НА ШИПКИ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ШИПКОВИ ПРОДУКТИ ОТ БИОЛОГИЧЕН ПРОДУКТ БЪЛГАРСКА ШИПКА, а също И ШИПКОВ МАРМАЛАД С ТРАДИЦИОННИЯТ ВКУС ОТ ЕДНО ВРЕМЕ! От 15.05.2022 г. всъщност в 00,01 ч. на съботният ден стартира новата сензационна томбола с продължителност до 19.00 на 23.05.2022 г. Условията се следните: 1-во Условие. Всеки един от вас, които сте партньори в компанията Мрежа Развитие ще спечелите голяма награда, ако всеки регистрира в структурата си трима нови партньори. 2-ро Условие Ново-регистрираните от 00,01 часа на 15.05.2022 г. да направят по 10 точки до 23.05.2022 г. до 19.00 часа. 3-то Условие. Важно е за ново-регистрираните, които направят 10 точки да си регистрират и те още трима нови партньори, за да получат подарък и те, ако новите трима техни имат по точки. И така всички печелят подаръци, които направят по 10 точки. 4-то Условие за по голямата награда е за хората, които вече имате по 10 точки надграждате нагоре, колкото си искате вече, но ако направите още 10 точки или повече тогава печелите подарък с по голяма левова стойност. 5-то условие за останалите хора, които имат сега под 10 точки те ще получат награда ако изпълнят по горе споменатите условия. ПОДАРЪЦИТЕ И СПЕЧЕЛИЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ НА 24 МАЙ 2022 Г. ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ! А който си купи от шипковите брашна получава от мен изпробваната моя рецепта за палачинки със шипково брашно.
 
 
Ако има желаещи да получават подаръци може да заявят желанието си като ми пишат или се обадят по телефона 0889893098
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Това е линк за да се присъедините към шипковите продукти и да ги ползвате с радост! Обожавам шипковият мармалад и затова сега се радвам, че го има с вкус от едно време. Влезте в линка и разгледайте , а след това ми пишете да помогна с получаването на код за достъп до сайта!
Разгледайте каталога:
Моят телефон е 0889893098
Цена