БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • Пазарувай с отстъпка, бъди Лоялен клиент Благодаря за Вашия интерес! Вие имате възможност да пазарувате лично за себе си, като ще получавате търговска отстъпка в процент от Цената

Пазарувай с отстъпка, бъди Лоялен клиент Благодаря за Вашия интерес! Вие имате възможност да пазарувате лично за себе си, като ще получавате търговска отстъпка в процент от Цената

Пазарувай с отстъпка, бъди Лоялен клиент
Благодаря за Вашия интерес! Вие имате възможност да пазарувате лично за себе си, като ще получавате търговска отстъпка в процент от Цената (без ДДС) на продукта (от 3% до 24%). Всеки един продукт има "точково измерение". Тези точки се натрупват във времето (не се нулират ежемесечно) и по този начин месец след месец Вашата търговска отстъпка все повече нараства.
За да може да ползвате търговска отстъпка е необходимо да имате месечна активност от минимум 10.00 точки. (Това е изискването за активен партньор).
За да се възползвате от програма "Лоялен клиент", моля направете Вашата "Регистрация".
Повече информация относно възможността да пазарувате с отстъпка, партнирайки си с "Балевски и Киров" ООД може да получите от меню "Маркетинг план".
За да вземете информирано решение относно продуктите на "Балевски и Киров ООД" може да разгледате най-новия каталог от "Разгледай каталог". Този каталог можете да изпратите и на приятел.
Всеки регистриран партньор може да закупи продукти от "Направи Поръчка", намиращ се на страницата горе, в дясно.
http://www.mlm-balevski.com/regform.php?sponum=BG00158
Телефон за повече информация: 0889893098
Цена