БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

МОБИЛНИ ОХЛАДИТЕЛИ

Как да създадем комфортен микроклимат у дома или на работа?

 

Този въпрос си задават всички, които се грижат за здравето и комфорта си. За които е важно какъв въздух дишат. Ако не можем да контролираме какъв въздух дишаме навън, поне можем да го направим у дома или на работа. Как ще стане това?

Модерната технологична ера, в която живеем ни дава стотици възможности.

ZENET, в крак с времето, също има решение: климатичен комплекс, който охлажда, пречиства и овлажнява въздуха в затворените помещения.

И го прави по начин, съобразен с природата - без да нарушава екологичното равновесие.

 
Защо да купите мобилен климатик ЗЕНЕТ?

 

 

Помислете за силните страни на този уред.
Това многофункционално оборудване замества четири устройства наведнъж.

 

1. Охлажда помещението без да използва фреон, само с вода и лед.

2. Овлажнява - въздухът преминава през филтъра и се връща в стаята по-мек и по-приятен за дишане. Влажността в апартамента е под контрол. Вашите растения и мебели също ще Ви благодарят. А как ще Ви се отблагодари кожата - ще видите!

3. Пречиствател на въздуха - вградените филтри улавят най-малките частици прах, косми от домашни любимци, цветен прашец и други алергени. Устройството също така премахва неприятни миризми, изгорели газове, изпарения от почистващ препарат и тютюнев дим. В същото време филтрите не трябва да се сменят всеки път - просто ги изплаквате. Всеки градски жител си струва да си купи климатичен комплекс. Така не само ще създадете добър микроклимат у дома, но и ще предпази белите си дробове от вредните газове.

4. Нагревател. Не всички модели са оборудвани с тази функция. Ако е необходимо, можете да допълните функционалността на лекия апарат с инфрачервени нагреватели.

 

Защо мобилният климатик Zenet е добър?

 

Немските устройства имат редица важни предимства, които правят работата приятна и ефективна. Всеки климатичен комплекс Zenet е:

• изключително лесен за работа: не изисква професионален монтаж и отвеждане на топлината извъб помещението;

• абсолютно безопасен за хората: може да се монтира дори в детска стая;

• лесен за управление, като същевременно има много полезни функции;

• икономичен: консумира не повече от 65 вата.

 

Подобно на въглеродните нагреватели, висококачествените климатични системи Ви позволяват да постигнете максимална полза при минимални разходи.

 

Цена