БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

ЧИСТ ВЪЗДУХ https://s.zepter.app/u2/Eb6D

ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА НА ЗАКРИТО

В днешния свят не само въздухът, който дишаме навън по градските улици, но и въздухът в домовете и офисите ни - места, на които трябва да се чувстваме сигурни и защитени, може да бъде животозастрашаващ.

Замърсяването на въздуха засяга всички. Невъзможно е да се скриеш от него. Независимо къде се намираме, ние непрекъснато сме заобиколени от замърсители и токсини – особено в собствените си домове.

НИЕ ПРЕКРАВАМЕ 90% ОТ ВРЕМЕТО СИ НА ЗАКРИТО

Това означава, че прекарваме 90% от времето си в дишане на рециклиран въздух. Когато въздухът се рециклира, особено чрез обикновени вентилационни системи, замърсители като прах, мухъл, бактерии, вируси, цигарен дим, различни химикали и други токсини непрекъснато се натрупват в него, което означава, че концентрацията им се увеличава, когато този въздух се използва повторно.

С ВСЕКИ ДЪХ, НИЕ ВДИШВАМЕ ОТ 40 000 ДО 75 000 ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ

Нивото на замърсяване на въздуха в домовете ни може да бъде 2,5 или до сто пъти по-високо, отколкото във въздуха на открито. С всяко вдишване, ние поемаме от 40 000 до 75 000 прахови частици.

Image

ЗДРАВНИ ПОСЛЕДИЦИ МОГАТ ДА СЕ ПОЯВЯТ ГОДИНИ СЛЕД ИЗЛАГАНЕ НА ЗАМЪРСЕН ВЪЗДУХ

• Имали ли сте някога главоболие или раздразнен нос и гърло, които не не изчезват?

• Алергични реакции?

• Световъртеж и умора, дори след добър нощен сън?

Тези симптоми могат лесно да бъдат игнорирани или обяснени. Лекарствата без рецепта, като аспирин или лекарства за настинка, скриват и облекчават симптомите, като ни пречат да търсим причината за тях.

Други симптоми

Image

 

• Упорита кашлица, раздразнение на конюнктивата, главоболие

• Умора, световъртеж, алергична кожна реакция, отпадналост

• Първи симптоми на астма, чести инфекции на горните дихателни пътища

Излагането на химически разтворители, почистващи препарати, пестициди и други летливи органични съединения може да причини всички тези симптоми, както и гадене, епистаксис и диспнея.

Тежките метали в атмосферата, като олово и живачни пари, могат да засегнат стомашно-чревния тракт и да причинят мускулни крампи и треперене, слабост, промени в личността и загуба на слуха, наред с много други.

Биологичните замърсители, като пърхот от домашни любимци, мухъл и прахови акари, също могат да допринесат за разпространението на болести и инфекции. Често те могат да причинят неприятни симптоми като стягане в гърдите, упорита кашлица и ринит.

Печки, нагреватели, пещи и камини също могат да ни разболеят. Световъртеж, главоболие, дразнене на очите и повишена честота на ангина при хора с коронарна болест на сърцето, плюс много от другите симптоми, споменати по-горе, могат да бъдат причинени от тези източници на изгаряне.

Image

ЖИВЕЕТЕ ЛИ С ПУШАЧ?

Тютюневият дим в околната среда или пасивният дим е също толкова вреден, колкото и самото пушене, ако не и повече. Дразнене на конюнктивата, хрипове, хъркане, обостряне на хронични респираторни заболявания, сърдечни заболявания и рак са някои от рисковете за здравето, свързани с пасивния дим.

СИНДРОМ НА БОЛНАТА СГРАДА

Развитието на технологиите с все по-бързи темпове и строителството на по-нови и по-модерни сгради по-бързо, макар и с по-малко екологично съобразени материали, доведе до документирането на нов тип заболяване, наречено „Синдром на болната сграда“.

Големи количества токсични вещества се отделят от подови настилки, килими, пластмаси, мебели, лепила, бои, лакове, съвременни строителни материали, синтетични тъкани и много други източници, използвани за изграждане на офис сгради.

„Синдромът на болната сграда“ причинява упорита кашлица, дразнене, главоболие, умора, световъртеж, алергични реакции, слабост, астма, дразнене и респираторни инфекции.

НИСКО КАЧЕСТВО НА ВЪЗДУХА В ОФИСА

Около 20% от работниците казват, че работата им е възпрепятствана от симптомите на „синдрома на болната сграда“, а една пета от работната сила твърди, че не може да функционира с пълния си потенциал поради ниското качество на въздуха в помещенията.

 

СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА
Нашата “откривателска“ технология с пет филтъра генерира около 220 000 отрицателни йона на кубичен метър, което е еквивалентно на броя йони, открити в някои от най-здравословните природни забележителносто на Земята.

Тя решава някои от най-големите проблеми, възникващи в резултат на нашия съвременен начин на живот, включително и среда, която все повече причинява множество заболявания, хронични грипоподобни състояния, замърсяване на въздуха и риск за здравето в дома, който може да причини алергии, респираторни и коронарни заболявания и рак.

ФАНТАСТИЧНИТЕ ПЕТ ФИЛТЪРА
1. АНТИСТАТИЧЕН ФИЛТЪР: Премахва по-големите частици прах, мухъл, косми, пърхот и косми от домашни любимци

2. АНТИБАКТЕРИАЛЕН ФИЛТЪР: Отстранява останалите малки частици прах, бактерии по-големи от 1 микрон и цветен прашец, като същевременно предпазва HEPA-филтъра, разположен до него

3. HEPA-ФИЛТЪР: Елиминира дребни частици прах и дим, докато антибактериалният тиабендазол (органично антибактериално съединение) премахва бацилите, спорите на плесени и микробите, предотвратявайки риска от инфекция

4. АНТИАЛЕРГЕНЕН ФИЛТЪР: Смес от сребро, апатит (минерал) и антибактериален агент, който е особено ефективен срещу бактериите Legionella, които са много опасни за бебетата. Филтърът съдържа екстракт от листата на гинко билоба, които се използват много ефективно за облекчаване на последиците от астма, белодробни заболявания и проблеми с кръвообращението, като елиминират причинителите на алергии, грипни вируси и бактерии

5. ФИЛТЪР С АКТИВЕН ВЪГЛЕВ: Елиминира неприятните миризми на храна, токсични газове и други миризми благодарение на високите си характеристики на абсорбция.

https://s.zepter.app/u2/Eb6D

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛЕФОН: 0889893098

 

Цена