БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ВИТАГОЛД - ПРОДУКТИ НА VITAGOLD - тел.:0889893098 / в процес на качване на продуктите в категориите /

ВИТАГОЛД - ПРОДУКТИ НА VITAGOLD - тел.:0889893098 / в процес на качване на продуктите в категориите /

За ВИТАГОЛД!

В началото на 2022 година Витаголд навърши 17 години!17 години, през които основния стремеж на компанията бе да осигури на своите потребители иновативни висококачествени продукти на достъпни цени.

 

КОИ СМЕ НИЕ

В началото на 2022 година Витаголд навърши 17 години!
17 години, през които основният стремеж на компанията бе да осигури на своите потребители иновативни висококачествени продукти на достъпни цени.

През целия период, стъпка по стъпка, Витаголд успя да изгради и утвърди на българския пазар широко портфолио от продукти, даващи възможност на десетки хиляди хора да живеят пълноценно и да полагат повече грижи за собственото си здраве, което е основна предпоставка за качествен и активен живот.

Витаголд е българска компания, която заслужи доверието на партньори и потребители, благодарение на пакет от принципи, към които се придържаше стриктно през годините.

Витаголд следи световните открития в сферата на хранителните добавки и здравословния начин на живот, за да отговори на потребностите и очакванията на потребителите, като осигурява продукти с модерен, иновативен състав и безкомпромисно качество.

Партньори на Витаголд са водещи световно признати компании от фармацевтичната и хранително-вкусовата индустрия с милиардни обороти в долари и евро от САЩ, Германия, Италия, Полша и ИспанияХранителните добавки, които компанията предлага съчетават патентовани формули, комбинации от различни био-активни съставки, минерали и витамини, произведени в съответствие с най-високите изисквания за качество.

Днес Витаголд е лидер в продажбата на продукти за:

  • здрави стави
  • силен имунитет и превенция от вируси
  • отслабване
  • памет и концентрация
  • урологични оплаквания и др

Витаголд разполага със свой собствен екип от търговски представители, а също и със свой собствен медицински екип

Визия 

Постоянно се стремим да разширяваме портфолиото ни от продукти и да предлагаме най-иновативните и качествени формули на нашите потребители.

Подхождаме с доверие и грижа към партньорите си и се грижим за укрепването и развитието на бизнеса си.

 

 

Цена
ВИТАГОЛД - ПРОДУКТИ НА VITAGOLD - тел.:0889893098 / в процес на качване на продуктите в категориите /