БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • APL -https://aplgo.com/j/762819/ -АПЛ - РУСКА КОМПАНИЯ

APL -https://aplgo.com/j/762819/ -АПЛ - РУСКА КОМПАНИЯ

Кристалните дражета ACUMULLIT SA са хранителен продукт, който съдържа биологично-активни вещества. В него всички полезни природни вещества са съхранени в първоначалния си естествен вид ,благодарение на специалното им екстрахиране чрез електрически ток с високо напрежение и с отрицателен заряд.
При тази технология се акумулира силата на екстрактите (синергизмът) от всички растения, треви, плодове, горски плодове, които се използват като суровина. В крайна сметка се постига ефективен здравен резултат.
Това е най-удобната форма за достигане до бързи резултати и тя няма аналог в света. И това е ексклузивният продукт на компания APL.
ACUMULLIT SA кристалните дражета са умна храна без аналог. Използва се кристалната решетка, която е носител на информацията, глюкоза, която отнася информация в клетката, наночастици от 90% живи билки, треви, растения, плодове и зеленчуци излитат като ракета към по-малко отрицателно заредена болна клетка. Всички закони на Вселената са в действие.

След моето представяне днес за дражето СЛАЙД / SLD /, всеки поиска да чуе и за останалите дражета, затова споделям тук видеопрезентацията от Ютуб от 15.07.20121 г. - Мина Петкова разказва за своя опит с клетъчната храна на компания APL GO https://www.youtube.com/watch?v=ZAt0J2Jy8Jk представяне на продуктите на руската компания APL на Доктор Мина Петкова, която обяснява много добре за всички тези продукти, които са уникални и са храна за клетката под формата на дражета и се държат под езика, действат мигновено като венозна инжекция и помагат за всички здравословни проблеми.
вие можете да си купите продуктите от тук в категория APL-АПЛ , затова ви пускам линк към онлайн магазина ми, където има различни продукти и различни категории:
Много полезна информация и много добра възможност имате да си купите, ако искате от продуктите, за да решите различни здравословни проблеми приятели!
 

Как да си направите регистрация в руската компания APLGO

как да си направите регистрация в руската компания АПЛ
това тук е видео в ютуб канала ми
ето ги и регистрационните линкове
Връзка за регистрация https://backoffice.aplgo.com/register/?sp=762819
Партньорски сайт https://aplgo.com/j/762819/
телефонът ми е 0889893098
марки
Цена
APL -https://aplgo.com/j/762819/ -АПЛ - РУСКА КОМПАНИЯ