БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
 • Начало /
 • ТИТАН ЗДРАВЕ - НОВА БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ

ТИТАН ЗДРАВЕ - НОВА БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ

„Титан 48“  ЕООД е български производител на натурални хранителни добавки.

Продуктите на „Титан 48“ ЕООД, отговарят на всички български и европейски изисквания за безопасност и ефикасност.

 

Продуктовата ни гама е прецизно подбрана  и разработена в стандарти на най-високо качество и безопасност.

Продуктите произвеждаме в собствена чисто нова и сертифицирана по всички изисквания на БАБХ производствена база. 

Екипът, който стои зад разработката и приозводството на продуктите на “Титан 48“ ЕООД е съставен от професионалисти в областта на традиционната медицина и биотехнологиите. Нашата цел е да продължаваме да създаваме продукти, които се нареждат сред лидерите на пазара по ефикастност и безопасност.

ТИТАН СА УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ БЕЗ АНАЛОГ ТЕ СА НАТУРАЛНИ И СЪВМЕСТИМИ С ВСИЧКИ ЛЕКАРСТВА МОЖЕТЕ ДА ДОСТИГНЕТЕ ДЪЛГОЛЕТИЕ В ДОБРО ЗДРАВЕ, ДА БЪДЕТЕ ПОЛЕЗЕН ЗА СЕБЕ СИ И ДА ПОМАГАТЕ НА БЛИЗКИТЕ СИИСКАТЕ ЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ ПЪЛНОЦЕННО ПОЛЗВАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ НА ТИТАН И ЩЕ СЕ РАДВАТЕ НА ЖИВОТА

 

Мисия и визия

 

Визия: Колагенът на Титан е български продукт с фокус върху качеството и надеждността. Нашата главна цел и желание е да допринесем за повишаване качеството на живот на тези, които водят активен начин на живот, спазват здравословна диета и правилно хранене и искат да подобрят цялостното състояние на здравето си.

Мисия:

 • Всеки един от нас в Титан се ангажира постоянно да предоставя качествена и иновативна работа, да надминава собствените си очаквания, като се съобразява с визията и ценностите на компанията.
 • Да бъдем компания, която предлага на клиентите си правилни решения за проблемите им като разбира нуждите и очакванията от тях, като главната ни цел е максимално удовлетворение и верни клиенти.
 • ефективни резултати!
 • Нашата мисия се осъществява чрез ежедневна грижа за удовлетвореността на нашите клиенти, професионално развитие на нашите служители.
 • Да допринасяме за благосъстоянието на обществото чрез предоставяне на широка гама от продукти, разработени от 100% чист колаген.
 • Да осигурим най-високото качество и най-чистата форма на колаген.
 • Да предоставим на потребителите най-иновативните висококачествени продукти за по-дълъг, силен и здравословен живот.
 • Да произвеждаме висококачествени хранителни добавки, базирани на естествен, телешки колаген, които са безопасни и произведени в хармония с околната среда.
 • Създаване на незабравимо и завладяващо изживяване на потребителите ни с безспорно

Какво е колаген?

Какво е колаген?

 

Как да съхранявам колаген?

 
 

Може ли да се приема от деца?

 

Колко дълго може се приемат колагенови продукти?

 

Колко трябва да се приема на ден?

 

Как да приемам колаген?

 

Нашите продукти се разтварят и в студени и в топли напитки, освен ако не е оказано друго на опаковката.

 

Източници на колаген

Какъв е източника на колаген в продуктите Титан?

 

Как да съхранявам колаген?

 

Как са отглеждани тези говеда?

 

Титан е партньор на производители на колагенови пептиди в Бразилия. Производството на едър рогат добитък в Бразилия се основава на многогодишни системи за тревни пасища. Нашият доставчик ни гарантира, че всяко животно е отглеждано на поне 2.67 акра зема отделена за него. Тези стандарти са в съответствие с Глобалните стандарти за оценка на хуманното отношение към животните на Световното партньорство за животните.

Допълнителна информация

Титан Колаген

 

Често задавани въпроси

 
Как работи Титан Колаген?

Коса – Доказано е, че ежедневният прием на 6 грама увеличава растежа и дебелината на косата и подобрява цялостната й текстура .

Кожа – Клинично е доказано, че при тези, които приемат 5-10 грама колаген дневно, се забелязва намаляване на появата на фини линии, бръчки и увеличаване гъвкавостта на кожата.

Нокти – подобрява състоянието и здравето на ноктите чрез укрепване на чупливи, цепещи се, лющещи се и слаби нокти.

Колко грама колаген трябва да приемам, за да подобря еластичността на кожата?

Препоръчваме да приемате 10 г на ден, за да започнете да виждате резултати.

Как да използвам колаген?

Нашите колаген на прах е чудесен за смесване във всичко горещо или студено.

Има ли странични ефекти?

Не са съобщени известни странични ефекти. Препоръчваме ви да не приемате колаген на празен стомах, за да предотвратите всеки чревен дискомфорт, който може да възникне по време на храносмилането на големи количества чист протеин.

 

Колко време ще мине, преди да видя резултатите и колко дълго ще продължат резултатите?

Колагенът започва да възстановява незабавно кожата, костите, ставите, връзките и червата си. Клиничните изследвания показват видими подобрения след приема на четири до осем седмици. Трябва обаче да се приемат колагенови пептиди за неопределено време, с цел борба със стареенето, тъй като тялото произвежда все по-малко и по-малко колаген всяка година.

На какво има вкус?

Титан Колаген е без вкус, така че може да се добавя към всяка напитка или храна, която обичате без да променят вкуса.

Какви са съставките и как да го съхранявам?

Титан Колаген се произвежда със 100% хидролизирани колагенови пептиди. Това е чист протеин без захар, консерванти, изкуствени подсладители или добавени съставки! Трябва да се съхраняват при стайна температура.

Могат ли диабетиците да използват Титан Колаген?

Разбира се! Всъщност приемането на колаген е още по-важно за хората с диабет! Диабетиците имат високи нива на кръвна захар, което може да причини разграждане на колаген чрез процес, наречен гликиране. Това води до по-бързо стареене и увеличава нуждата им от добавки с колаген.

 

Кое е най-подходящото време от деня в което да приемам колагенът на Титан Здраве?

Титан Здраве Колаген е хранителна добавка, а не лекарство, така че не е необходимо да го приемате в определени часове от деня за оптимална ефикасност. Можете да се насладите на продукта ни винаги, когато ви е удобно.

Кога е добре да започна да приемам колаген?

Нивата на колаген в тялото започват драстично да намаляват от около 20-годишна възраст. Други фактори като UV лъчение и стрес могат да увеличат степента на загуба на колаген. Така че колкото по-рано започнете да приемате колагенови добавки, толкова по-добре.

Има ли определени хранителни вещества, които трябва да приемам заедно с колаген?

Известно е, че витамин С стимулира производството на колаген в организма, като същевременно помага за насърчаване на абсорбцията на колаген.

От къде мога да закупя колаген Титан Здраве?

Можете да закупите продуктите на Титан Здраве от нашия уебсайт, както и в редица аптеки.

Цена
ТИТАН ЗДРАВЕ - НОВА БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ