БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

 
Как работи Титан Колаген?

Коса – Доказано е, че ежедневният прием на 6 грама увеличава растежа и дебелината на косата и подобрява цялостната й текстура .

Кожа – Клинично е доказано, че при тези, които приемат 5-10 грама колаген дневно, се забелязва намаляване на появата на фини линии, бръчки и увеличаване гъвкавостта на кожата.

Нокти – подобрява състоянието и здравето на ноктите чрез укрепване на чупливи, цепещи се, лющещи се и слаби нокти.

Колко грама колаген трябва да приемам, за да подобря еластичността на кожата?

Препоръчваме да приемате 10 г на ден, за да започнете да виждате резултати.

Как да използвам колаген?

Нашите колаген на прах е чудесен за смесване във всичко горещо или студено.

Има ли странични ефекти?

Не са съобщени известни странични ефекти. Препоръчваме ви да не приемате колаген на празен стомах, за да предотвратите всеки чревен дискомфорт, който може да възникне по време на храносмилането на големи количества чист протеин.

 

Колко време ще мине, преди да видя резултатите и колко дълго ще продължат резултатите?

Колагенът започва да възстановява незабавно кожата, костите, ставите, връзките и червата си. Клиничните изследвания показват видими подобрения след приема на четири до осем седмици. Трябва обаче да се приемат колагенови пептиди за неопределено време, с цел борба със стареенето, тъй като тялото произвежда все по-малко и по-малко колаген всяка година.

На какво има вкус?

Титан Колаген е без вкус, така че може да се добавя към всяка напитка или храна, която обичате без да променят вкуса.

Какви са съставките и как да го съхранявам?

Титан Колаген се произвежда със 100% хидролизирани колагенови пептиди. Това е чист протеин без захар, консерванти, изкуствени подсладители или добавени съставки! Трябва да се съхраняват при стайна температура.

Могат ли диабетиците да използват Титан Колаген?

Разбира се! Всъщност приемането на колаген е още по-важно за хората с диабет! Диабетиците имат високи нива на кръвна захар, което може да причини разграждане на колаген чрез процес, наречен гликиране. Това води до по-бързо стареене и увеличава нуждата им от добавки с колаген.

 

Кое е най-подходящото време от деня в което да приемам колагенът на Титан Здраве?

Титан Здраве Колаген е хранителна добавка, а не лекарство, така че не е необходимо да го приемате в определени часове от деня за оптимална ефикасност. Можете да се насладите на продукта ни винаги, когато ви е удобно.

Кога е добре да започна да приемам колаген?

Нивата на колаген в тялото започват драстично да намаляват от около 20-годишна възраст. Други фактори като UV лъчение и стрес могат да увеличат степента на загуба на колаген. Така че колкото по-рано започнете да приемате колагенови добавки, толкова по-добре.

Има ли определени хранителни вещества, които трябва да приемам заедно с колаген?

Известно е, че витамин С стимулира производството на колаген в организма, като същевременно помага за насърчаване на абсорбцията на колаген.

От къде мога да закупя колаген Титан Здраве?

Можете да закупите продуктите на Титан Здраве от нашия уебсайт, както и в редица аптеки.

Цена