БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • АМУЕЙ-AMWAY- ПРОДУКТИ НА АМУЕЙ - АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ

АМУЕЙ-AMWAY- ПРОДУКТИ НА АМУЕЙ - АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ

Амуей е от 1959 та година и има продукти за вашето здраве и за ежедневна употреба. Хранене, красота, дом!
Могат повече хора да разберат за тези продукти, ако искате пращайте и споделяйте с приятели и близки и познати от социалните мрежи и от вашето обкръжение, за да влязат в моят линк и да пазаруват и ползват продуктите без значение колко си купуват, но с намаление.
МОЯТА страница на АМУЕЙ е достъпна чрез кликване на следната връзкa:
телефон за връзка с мен 0889893098
 
 
Вашата страница е достъпна чрез кликване на следната връзкa:
 
https://www.amway.bg/user/7b0d0da0157611ec6f66c8e7d07fe111
 

Номерът ми в амуей е 8887128

ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ САЙТА НА НЕЗАВИСИМ ПАРТНЬОР НА АМУЕЙ ДИМИТРИНКА БЛАГОЕВА С НОМЕР В АМУЕЙ 8887128

Отговори на Вашите въпроси

Какъв вид бизнес е Amway?

 
Amway предлага изключителна гама от продукти за дома, личната грижа, красотата и храненето, които се грижат за благосъстоянието на нашите клиенти. Но вместо да продаваме продуктите си само в магазините, ние поддържаме мрежа от собственици на бизнес от цял свят, които продават продуктите си директно на клиентите.
 
Защо да избера Amway?
 

Amway е глобална, семейна, финансово стабилна компания, която разчита на бизнес модел, доказан повече от половин век. Днес ние сме една от водещите компании за директни продажби в света.
Като един от нашите собственици на бизнес, ще се радвате на безплатно бизнес обучение и менторство. С нашата подкрепа и Вашата упорита работа можете да моделирате своя собствен бизнес.

Какво точно прави един собственик на бизнес Amway?
 

Всеки бизнес Amway обхваща три области:
1) Споделяне и продаване на продукти на нови клиенти;
2) Обслужване на Вашите съществуващи клиенти;
3) Ако решите – помагане на другите да започнат и да изградят собствен бизнес Amway.
Когато става въпрос за организиране на Вашия ден, имате гъвкавостта да направите свой собствен график, така че да се впише в живота Ви!

Колко време отнема?
 

Зависи от Вас. Вие решавате колко време да влагате в бизнеса си. Разбира се, колкото повече време вложите, толкова повече можете да получите. Но това е Вашият бизнес, така че можете да бъдете гъвкави и да работите тогава, когато Ви е удобно. Много хора започват работа на непълно работно време и по-късно преминават на пълно работно време, когато бизнесът им започне да расте.

Колко струва да стартираш бизнеса? Мога ли да променя решението си?
 
Стартирането на собствен бизнес с Amway е с нисък риск и с нисък стартов капитал. Таксата за регистрация на бизнеса е единствената необходима инвестиция за създаване на Amway бизнес и дори за нея Ви предлагаме 100% гаранция за връщане на парите в първите 90 дни.
Няма скрити такси или необходима инвестиция за продукти. След като се регистрирате, вие решавате колко пари (ако инвестирате такива) да отделите за бизнеса си в бъдеще.
 
Каква подкрепа съществува, която да ни помогне да научим за бизнеса?
 
Amway награждава собствениците на бизнес за продажбата на продукти и за помагането на други да правят същото. Няма месечни цели, които трябва да достигнете, само тези, които решавате сами. Но колкото повече продавате, толкова повече печелите.
Amway предоставя менторство, инструменти и поддръжка, за да ви помогне да постигнете личните си цели. Ние осигуряваме нивото на подкрепа, което е точно за Вас, независимо от нивото на Вашия опит. От персонален ментор и набор от онлайн обучителни курсове, до контактен център и информация за продуктите – ние сме с Вас на всяка крачка от пътя.
Цена
АМУЕЙ-AMWAY- ПРОДУКТИ НА АМУЕЙ - АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ