БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

APL GO - КЛЕТЪЧНА ХРАНА!

APL GO - КЛЕТЪЧНА ХРАНА!

ИСКАТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА ПРОДУКТ, КОЙТО ПРОМЕНЯ СВЕТА? ИСКАТЕ ЛИ ДА ПОЛЗВАТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ? ИСКАТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК НА ПО НИСКА ЦЕНА МОЖЕ ДА СИ ГО КУПИТЕ? КОЙТО ИСКА, ГОТОВ ЛИ Е ДА РАЗБЕРЕ ПОВЕЧЕ И ДА ПРОЧЕТЕ ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ?

APL GO - КЛЕТЪЧНА ХРАНА!

За APLGO
Продукт, който променя света!

Международната компания APL е известна със своите иновационни продукти за здраве и красота. Благодарение на потребителите,
участващи в партньорската програма, компанията създаде глобална мрежа за продажби, която се разраства ежедневно и
покорява сърцата на все нови и нови потребители по целия свят.

Продуктите на компания APL изпреварват времето с няколко десетилетия. Кристалните дражета ни доставят всички полезни вещества на клетката, които са необходими за нейното правилно функциониране.
Продуктите вече са разпространени в над 60 държави.

Дражетата ACUMULLIT SA се произвеждат в собствен завод в Кишинев, Молдова по
европейски и международни стандарти.
Съоръженията притежават сертифицирани системи по управление на качеството ISO 9001, ISO
22000.

Дражетата ACUMULLIT SA се произвеждат в собствен завод в Кишинев, Молдова по
европейски и международни стандарти.
Съоръженията притежават сертифицирани системи по управление на качеството ISO 9001, ISO
22000.

Партньор на компанията APL е
БАРА ХЕРБ - ИЗРАЕЛ.
Там се събират, тестват и селектират растенията, тревите и билките от цял свят.
Суровината за цялата гама нано дражета се подготвя в БАРА ХЕРБ, след което се изпращат в завода в Кишинев, Молдова.


Сертификатите KOSHER и HALAL
потвърждават, че продуктът напълно отговаря на най-строгите изисквания и
на специалните закони за правилна храна. Сертификатът за съответствие
потвърждава качеството, безопасността на продукта, а така също и наличието на всички обявени биоактивни компоненти.


Технологията ACUMULLIT SA е разработвана от европейски учени в продължение на 25 години. Експертите създават храна, при която екстракцията от билките и плодовете е ултразвукова. Изтънява се клетъчната мембрана на растението и от него се извличат само онези полезни вещества, които са необходими на клетката. Допълнително, тези полезни вещества са усилени многократно с
отрицателен заряд.

Дражетата се приемат под езика.
Това е най-краткият път, по който всички вещества, извлечени в чист вид от природата и капсуловани в нано контейнерчета, стигат до
клетката чрез кръвта.


Компанията APL има и мобилно приложение, с което по всяко време и от всяка точка на света да може да управлявате вашия бизнес, както и да правите покупки по най-удобния за Вас начин.


APL OFFICE Ви дава достъп до цялата база данни на APL. Голямо хранилище с полезни материали, които може да използвате - видео канал, архив със снимки от всички събития на компанията, отзиви от доволни потребители и още много информация за развиване на вашия бизнес.


В компания APL хармонично са развити всички 5 основни елемента на водещите МЛМ-компании.
Това означава, че можете да управлявате бизнеса с
и, уверени в надежността на Вашия основен партньор.


Името на Сергей Куликов вече е известно в бизнеса и обученията на професионалистите в мрежовия маркетинг. Той е собственик и основател на компанията APL, успешен
аналитик, създател на успешни проекти и реално обучаващи платформи.

Куликов е спечелил първия си милион в евро на 21-годишна възраст. Автор е на система за контрол на ефективността на партньора, внедрена в компанията през 2014 г.

Олга Куликова е креативен директор на APL.

Мащабът на приноса ѝ в развитието на компанията е неоспорим. Креативният директор организира неповторими събития за партньорите, като същевременно работните инструменти, създадени от нея, се отличават със стил, изящество и най-вече ефективност.

След моето представяне днес за дражето СЛАЙД / SLD /, всеки поиска да чуе и за останалите дражета, затова споделям тук видеопрезентацията от Ютуб от 15.07.20121 г. - Мина Петкова разказва за своя опит с клетъчната храна на компания APL GO https://www.youtube.com/watch?v=ZAt0J2Jy8Jk представяне на продуктите на руската компания APL на Доктор Мина Петкова, която обяснява много добре за всички тези продукти, които са уникални и са храна за клетката под формата на дражета и се държат под езика, действат мигновено като венозна инжекция и помагат за всички здравословни проблеми.
вие можете да си купите продуктите от тук в категория APL-АПЛ , затова ви пускам линк към онлайн магазина ми, където има различни продукти и различни категории:
Много полезна информация и много добра възможност имате да си купите, ако искате от продуктите, за да решите различни здравословни проблеми приятели!
 
 
ЕТ ДИМИТРИНКА БЛАГОЕВА-ДИДИ-ЛОМ БУЛСТАТ 204050586
ТЕЛЕФОН 0889893098
НЕЗАВИСИМ ПАРТНЬОР НА РУСКАТА КОМПАНИЯ APL - ХРАНА НА БЪДЕЩЕТО
ПРОДУКТ, КОЙТО ПРОМЕНЯ СВЕТЪТ НАНО ХРАНА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ, СЪЗДАДЕНА ПО НОВА ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ – ACUMULLIT SA АКУМУЛИРАНЕ НА СИЛА ОТ ПРИРОДАТА ACUMULLIT SA БЪРЗО, УДОБНО И ВКУСНО