БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ALT - Пребори алергиите! https://dimitrinkalom777.com ALT е микс от ефикасни естествени съставки, който подпомага борбата с алергии от всякакъв произход. Нано дражето работи за изчистване на кръвта от имунни комплекси, свързани с развитието на алергиите и

ALT - Пребори алергиите! https://dimitrinkalom777.com ALT е микс от ефикасни естествени съставки, който подпомага борбата с алергии от всякакъв произход. Нано дражето работи за изчистване на кръвта от имунни комплекси, свързани с развитието на алергиите и

ALT - Пребори алергиите!
ALT е микс от ефикасни естествени съставки, който подпомага борбата с алергии от всякакъв произход. Нано дражето работи за изчистване на кръвта от имунни комплекси, свързани с развитието на алергиите и изчистване на лимфата.
За какво помага ALT
Кристалното драже помага в създаването на условия на живот, при които алергиите не могат да се проявяват. Подсилва структурата на клетъчните мембрани, намалява отделянето на хистамин от клетките, подобрява микроциркулацията и неутрализира свободните радикали.
Комбинацията ефикасно изчиства лимфната система, която е неразривно свързана с кръвоносната система. Лимфата работи за извеждане на мъртвите клетки бактериите, вирусите и токсините от организма.
ALT - 7 предимства
Подобрява състоянието и състава на кръвоносната система
отстранява циркулиращите имунни комплекси, които предизвикват възпаления
задържа хистамина в клетъчните депа и намалява отделянето му
съдейства за подобряване на имунитета и съпротивата на организма срещу алергени
биофлавоноидите в дражето притежават мощен съдоукрепващ ефект
калцият, цинкът и магнезият имат антихистаминно действие
селенът и витамините C и E защитват организма от въздействието на свободните радикали
Кoмпоненти на ALT
Зелен чай
Зелен чай - Средство за облекчаване на остри алергични реакции. Съдържа изключително високи количества антиоксиданти.
Блатен тъжник
Блатен тъжник - Способства за премахване на възпаленията. Прилага се за дезинфекция и кръвоспиране и като общоукрепващо средство
Джинджифил
Джинджифил - Коренът е изключително богат на витамини, микроелементи, аминокиселини и други полезни вещества. Противодейства на микророганизмите, подобряв аимунитета, влияе благоприятно на храносмилането.
Женско биле
Евкалипт
Евкалипт - Притежава противовъзпалителни, дезинфекциращи и аналгетични свойства.
Мангостин
Мангостин - Помага на организма да се справи с естественото елиминиране на вредни вещества, остатъци от тежки метали и токсини.
Грозде
Кедров орех
Френско грозде /касис/
Френско грозде - Прилага се при профилактика и лечение на сезонни алергии. Съставките му активират механизми, които увеличават нивото на кортикостеориди.
Офика
Скутелария
ALT – Как се приема
Подобно на всички останали дражета, се държи под езика до пълно разтваряне. Така, през лигавицата, навлиза много бързо в кръвта и започва да действа.
За повече подробности, потърсете Вашия консултант.
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Дражетата APLGO не се явяват лекарство. Те са храна.
Препоръчват се да се приемат като допълнително средство за подобряване състоянието при различни болести или за профилактика при заболявания и патологии.
Дражетата следва да се държат под езика до пълното им разтапяне. Това повишава ефективността на продукта, защото активните компоненти започват да работят още в зоната на устата. Чрез лигавицата те бързо попадат в кръвното русло и се разнасят по целия организъм, благодарение на което се постига бърз и моментален ефект.
Дражетата трябва да се приемат с минимум 2 литра вода на ден.
Уникалността на растителните компоненти значително способства за съхранението на красотата, младостта и подобряване качеството на живот.