БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • GRW - Засили имунитета си! Нано храната GRW съдържа 320 витамини и минерали, които са мощни антиоксиданти. По този начин естественият витамино-минерален комплекс забавя процеса на стареене, укрепва имунитета и подпомага бързото възстановяване след забо

GRW - Засили имунитета си! Нано храната GRW съдържа 320 витамини и минерали, които са мощни антиоксиданти. По този начин естественият витамино-минерален комплекс забавя процеса на стареене, укрепва имунитета и подпомага бързото възстановяване след забо

GRW - Засили имунитета си!
 

Нано храната GRW съдържа 320 витамини и минерали, които са мощни антиоксиданти. По този начин естественият витамино-минерален комплекс забавя процеса на стареене, укрепва имунитета и подпомага бързото възстановяване след заболяване.

За какво помага GRW

Комбинацията подсилва организма при понижен тонус и отлабена имунна защита. Способства за възстановяване след заболяване или операция. Също така съдейства за забавяне на възрастови изменения по отношение на зрението и паметта.

GRW - 7 предимства

·         Засилват имунната защита на организма

·         Способстват за лечение на възпалителни процеси и отоци

·         Подобряват усвояването на протеините и нормалиизрат стомашно-чревната флора

·         Противодейства на процеса на стареене и възстановява паметта

·         Поддържа яснота на зрението и на мисълта, както и на кооординацията на движенията

·         Засилва жизнената енергия, като неутрализира свободните радикали

Кoмпоненти на GRW

Нано дражетата GRW предоставят солидна подкрепа за организма и ефикасна имунна защита. Съставките способстват за прочистване и забавне на страеенето на всички системи на тялото.

·               Ехинацея

Ехинацея - Често я наричат „чистач на кръвта“. Работи активно за прочистване на лимфната система, бъбреците, черния дроб.

·               Алое вера

Алое вера - Засилва регенерацията на клетките и стимулира синтезирането на колаген. Протеинът е основен компонент от съединителната тъкан на кожата, мускулите и сухожилията.

·               Черна боровинка

Черна боровинка - Съдържа витамини А, Е, С, К, калций, желязо, мед, фосфор, калий, манган, флаваноиди и танини. Подобрява храносмилането, обмяната на веществата. Решава проблеми със зрението.

·               Червена боровинка

Червена боровинка - Способства за повишаване на нивото на добрия холестерол (HDL) и намаляване на „лошия“ (LDL), благодарение на антоцианите, които самощен антиоксидант

·               Нар

·               Френско грозд

·               Офика

·               Маслина /листа/

Маслина /листа/ - Регулират усвояването на солта и мазнините в организма и подобряват обмяната на веществата.

·               Физалис

·               Момордика

·               Астрагал (Сграбиче)

Астрагал (Сграбиче) - Известен е като силен имуностимулатор и отличен помощник в борбата с болестите. Увеличава броя на активните бели кръвни телца.

·               Рейши

·               Витания (Индийски женшен)

GRW – Как се приема

Нано дражето GRW, подобно на всички нано храни, се държи под езика до пълно разтваряне. По този начин много бързо навлиза в кръвта през лигавицата и започва да работи върху проблема. Дражето се приема в първата половина на деня.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

 

  • Дражетата APLGO не се явяват лекарство. Те са храна.

  • Препоръчват се да се приемат като допълнително средство за подобряване състоянието при различни болести или за профилактика при заболявания и патологии.

  • Дражетата следва да се държат под езика до пълното им разтапяне. Това повишава ефективността на продукта, защото активните компоненти започват да работят още в зоната на устата. Чрез лигавицата те бързо попадат в кръвното русло и се разнасят по целия организъм, благодарение на което се постига бърз и моментален ефект.

  • Дражетата трябва да се приемат с минимум 2 литра вода на ден.

Подробности как да поръчате ТУК
Регистрационна връзка за хора, които искат да се регистрират и да ползват всички промоции и отстъпки на продуктите до 60 процента намаление от цената, която е посочена в партньорският сайт, който е само за клиенти, които искат да пазаруват и ползват продуктите без значение колко струват, всеки сам избира:
Партньорски сайт
Телефонът ми е 0889893098