БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • АКУМУЛИРАЩИТЕ ДРАЖЕТА НА APL СА ХРАНА! ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВО! ТОВА Е ХРАНА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПО ТЕХНОЛОГИЯ, ИЗПРАВАРИЛА ВРЕМЕТО С НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Тук публикувам кратко обобщение - как да приемаме дражетата. Вярвам,че това ще ви помогне да отговорите на

АКУМУЛИРАЩИТЕ ДРАЖЕТА НА APL СА ХРАНА! ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВО! ТОВА Е ХРАНА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПО ТЕХНОЛОГИЯ, ИЗПРАВАРИЛА ВРЕМЕТО С НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Тук публикувам кратко обобщение - как да приемаме дражетата. Вярвам,че това ще ви помогне да отговорите на

АКУМУЛИРАЩИТЕ ДРАЖЕТА НА APL СА ХРАНА! ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВО! ТОВА Е ХРАНА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПО ТЕХНОЛОГИЯ, ИЗПРАВАРИЛА ВРЕМЕТО С НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Тук публикувам кратко обобщение - как да приемаме дражетата. Вярвам,че това ще ви помогне да отговорите на

АКУМУЛИРАЩИТЕ ДРАЖЕТА НА APL СА ХРАНА!
ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВО!
ТОВА Е ХРАНА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПО ТЕХНОЛОГИЯ, ИЗПРАВАРИЛА ВРЕМЕТО С НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ.
Тук публикувам кратко обобщение - как да приемаме дражетата. Вярвам,че това ще ви помогне да отговорите на въпросите си и да си направите най-подходящото за вас меню.
И така на въпроса:
Как е правилно да се приемат дражетата на APL GO?
Дражетата APLGO не се явявят лекарство.Те са храна. Препоръчват се да се приемат като допълнително средство за подобряване състоянието при различни болести или за профилактика при заболявания и патологии. Уникалността на растителните компоненти значително способстват за съхранението на красотата, младостта и подбряване качеството на живот.
Начин на приемане:
Дражетата следва да се държат под езика до пълното им разтапяне. Това повишава ефективността на продукта, защото активните компоненти започват да работят още в зоната на устата. Чрез лигавицата те бързо попадат в кръвното русло и се разнасят по целия организъм, благодарение на което се постига бърз и моментален ефект. Дражетата трябва да се приемат с минимум 2 литра вода на ден.
Дражето: ALT
Предназначение:
Това е микс от най-ефикасните естествени съставки, заедно действащи срещу алергии, за изчистването на кръвта от имунни комплекси свързани с развитието на алергиите и изчистване на лимфата.
За какво помага:
При алергии от всякакъв произход, при склонност към алергии, при снижен имунитет.
Препоръчителна схема на прием:
Оптималното време за прием — преди сън. Препоръчва се да се съчетае с MLS. При едновременно приемане на дражетата MLS и ALT , отначало е необходимо да се разтопи MLS, после ALT.
Дражето: MLS
Предназначение:
За избавяне от паразити. Чисти над 250 вида патогени (вируси, гъбички, бактерии, червеи). Възстановява и укрепва имунитета, благодарение на което се предотвратява повторното заразяване. При регулярно приемане поддържа нормалния баланс на микрофлората в червата.
За какво помага:
Паразитни заболявания. При интоксикация на организма от отпадните продукти на паразитите в организма, профилактика срещу заразяване с глисти. Препоръчва се да се взима особено на пролет, заради сезонната активност на глистите тогава.
Препоръчителна схема на прием:
Най-добър резултата дражетата дават когато се приемат преди сън. Препоръчва се да се приема с ALT. При съвместно приемане на MLS и ALT , първо следва да разтопите под езика MLS, после ALT.
Дражето: NRM
Предназначение:
За контролиране нивата на кръвната захар, забавя развитието на диабета, предпазва от усложнения, нормализира обмяната на веществата и подобрява работата на задстомашната жлеза, като активира изработката на инсулин и повишава усвояването на глюкозата.За профилактика при диабет.
Повишава имунитета. Укрепва съдовете, подобрява общото им състояние. Успокоява нервната система, защитава от стреса. Отстранява сухотата на кожата, ускорява зарастването на язвички и рани.
За какво помага:
При захарен диабет, при висок риск от развитие на диабет .
Препоръчителна схема на прием:
Препоръчителното време на прием е – от 9 до 11 сутринта или след обедното хранене.
Дражето NRM за контрол на нивото на кръвната захар е хубаво да се приема с дражето RLX за защита от стрес (доколкото нервното напрежение и стреса се отнасят към основните рискови фактори, провокиращи покачване на нивото на захарта в кръвта, тъй като адреналина блокира действието на инсулина).
Ефективността на NRM се повишава също когато се приема с MLS за избавяне от паразити и GTS за повишаване на тонуса и жизнената енергия. Първо следва да се разтопи GTS, после – NRM.
Дражето: ICE
Предназначение:
За нормализиране работата на стомаха, отстранява проблемите с преработката и усвояването на храната в стомаха, тежест, парене, киселини, повишено газообразуване . Способства за изчистване на червата и отстранява чревните колики, поддържа функциите на черния дроб и бъбреците, отстранява възпалението и регулира стомашно-чревния тракт. Повишава имунитета в тази област.
За какво помага:
При нарушено храносмилане, тежест, киселини и парене в стомаха, газове, нарушени функции на задстомашната жлеза, червата, възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт, при висок риск от развитие на гастрит и язва.
Препоръчителна схема на прием:
Акумулиращото драже е хубаво да се взима в сутринните часове, за предпочитане от 7.00 до 9.00
Дражето: SLD
Предназначение:
За възстановяване и оздравяване на ставите, сигнализира за разрушаване на хрущялната тъкан, повишава гъвкавостта и подвижността на ставите, отстранява ставните болки, нормализира обменните процеси. Ускорява регенерацията на повредените стави, стимулира изработването на синовиална течност, спира възпалителните процеси, снема отоците и отстранява самата причина за възникване на болката. Укрепва сухожилията и ставните връзки.
За какво помага:
При патологически състояние и заболявания свързани с поражения на ставите и хрущялната тъкан, ставни болки, ограничена подвижност на ставите, възрастови изменения.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето е хубаво да се приема от 15.00 до 17.00. В случай че приемате по две дражета, първото да се взима от 15.00 до 16.00, второто – от 16.00 до 17.00.
Дражето: STP
Предназначение:
За бързо отстраняване на болка от всякакъв произход. Оказва изразен обезболяващ ефект, като отстранява причината за възникване на болката, нормализира артериалното налягане, поддържа работата на сърдечно-съдовата система. Антиоксидантите в него неутрализират действието на свободните радикали, забавят процеса на клетъчното стареене, допълва недостига от витамини и минерали, нормализира работата на вътрешните органи.
За какво помага:
При болка от всякакъв произход: главоболие, зъбобол, стомашна болка, болки в гърба, ревматически болки и т.н.
Препоръчителна схема на прием:
Може да се приема по всяко време при възникване на болка.
Дражето: GRW
Предназначение:
За съхраняване на младостта и активността, оздравяване на организма, повишаване на тонуса, укрепване на имунитета. Антиоксидантите неутрализират действието на свободните радикали, забавят процеса на клетъчното стареене.Помага да се съхрани острото и добро зрение, повишава подвижността на ставите, подобрява координацията в движенията, повишава физическата и умствена работоспособност и помага да се съхрани ясна мисълта.Укрепва имунитета, подобрява храносмилането, като стимулира размножаването на полезната микрофлора в червата.
За какво помага:
При понижен тонус, отслабена имунна защита, при възстановяване след прекарано заболяване и операции, за профилактика при възрастови изменения (отслабване на зрението, паметта, интелектуалните способности), недостиг на витамини.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето се приема в първата половинана деня. GRW не следва да се приема едновременно с MLS, когато се прави курс на чистене на организма. Приемането му е хубаво да се започне след завършване на чистенето.
Дражето: GTS
Предназначение:
За повишаване на физическата и умствената работоспособност, тонуса на организма, изпълване с жизнена енергия. Стимулира обмяната на веществата, усвояването на въглеводородите, белтъците, мазнините, повишава енергията на организма. Благодарение на съдържащият се в него Коензим Q10, неутрализира действието на свободните радикали, предотвратява развитието на артеросклероза. Увеличава продължителността на живота, влияе положително на кръвоснабдяването на главния мозък, интелектуалните способности, моторните функции. Нормализира функциите на щитовидната жлеза, отстранява раздразнеността, тревожността, хроническата умора.
За какво помага:
При понижен тонус, хроническа умора, нервно напрежение, отслабване на физическата и умствена работоспособност, при възстновяване след боледуване или операции, в напреднала възраст.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето е препоръчително да се взима в сутрешните часове, доколкото продукта оказва тонизиращо и стимулиращо действие.
Дражето: RLX
Предназначение:
За отстраняване на нервно напрежение, повишена тревожност, за нормализиране работата на нервната система, защита от стреса. Позволява да се съхрани вътрешното спокойствие, подобрява концентрацията и вниманието, избавя от безсъние, обезпечава пълноценен нощен сън, нормализира кръвообращението, обменните процеси.
За какво помага:
При повишена нервна възбуда, тревожност, склонност към депресии, стрес.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето може да се приема по всяко време, желателно е след хранене.
Дражето: HRT Предназначение:
Поддържа работата на сърцето, за оздравяване на сърдечно-съдовата система, нормализиране на сърдечния ритъм, предупреждава за сърдечни патологии, подобрява артериалното налягане, защитава съдовете, снабдява организма с ценни витамини, минерали, аминокиселини за нормалната работа на сърцето. Сигнализира за заболявания на сърдечно-съдовата система, в това число и исхемична болест на сърцето.
За какво помага:
При нарушен сърдечен ритъм, високо кръвно налягане, заболявания на сърдечно-съдовата система, при повишен риск за развитие на сърдечни патологии.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето за сърцето е най-ефективно да се приема от 11.00 до 13.00 /тогава сърцето е активно/.
Дражето: HPR Предназначение:
Възстановява, защитава и изчиства черния дроб. Стимулира отделянето на хранителни ферменти, подобрява преработката на мазните храни, ускорява извеждането от организма на ненужните отпадни продукти, нормализира нивото на холестерола, снабдява организма с ценни витамини. Оказва противовъзпалително действие, укрепва и дренира черния дроб, подобрява неговата функция и защитава тъканта му от токсическото въздействие на лекарствените препарати. Укрепва имунитета.
За какво помага:
При нарушени функции на черния дроб, заболявания на черния дроб ( хепатит, цироза и др.), болести на жлъчния мехур, задстомашната жлеза, при употреба на мазна и тежка храна , при нарушена обмяна на веществата, при проблеми с храносмилането.
Препоръчителна схема на прием:
Оптималният резултат се постига при приемане на HPR преди сън. /защото черният дроб работи активно между 1 и 3 ч.през ноща/
Дражето: PWR man
Предназначение:
За пикочно-половата система при мъжете, повишава потентността, за профилактика на простатата, повишава тонуса и общото здраве. Помага да се решат интимни проблеми, отстранява проблемите с изпускане при уриниране, нормализира обмяната на веществата, сигнализира за формиране на нежелани образувания.
За какво помага:
При снижено полово влечение, проблеми с ерекцията, проблеми с честото уриниране и изпускане, простатит, при други нарушения на функциите на пикочно-половата система.
Препоръчителна схема на прием:
Най-добри резултати може да получите при приема на дражето в 21 часа вечерта. / защото тогава активно работят половите жлези/
Дражето: PWR woman
Предназначение:
За оздравяване на женската репродуктивност, решава проблеми от интимен характер, профилактика при гинекологични заболявания, нормализила работата и чисти пикочно-половата система, нормализира хормоналния баланс, нервната система, отстранява психоемоционалното напрежение и стреса.Повишава либидото, поддържа половата активност и способства за достигане на мултиоргазъм по време на интимна близост. Смегчава симптомите при менопауза, остеопороза и други заболявания. Подобрява обмяната на веществата, храненето на тъканите и снабдяването им с кислород, възстановява енергията.
За какво помага:
При хормонални нарушения, симптоми на менупауза, заболявания на женската полова система, раздразнителност, нарушена обмяна на веществата, понижен тонус, понижено полово влечение, при други интимни проблеми.
Препоръчителна схема на прием:
Най-добри резултати може да получите при приема на дражето в 21 часа вечерта. / защото тогава активно работят половите жлези/
Дражето: BRN
Предназначение:
Помага да се съживят невроните и съдовите клетки, влияе благоприятно на мозъчната дейност, подобрява паметта и кръвоснабдяването на централната нервна система, подпомага концентрацията на вниманието, яснотата на мисленето и паметта, стимулира творческото мислене. Активните съставки оказват общоукрепващо въздействие върху клетките, помага да заздравите нервната система и да се предпазите от синдрома на професионалното изчерпване (синдром на „прегаряне“),ускорява синтеза на протеини в мозъка.
За какво помага:
Когато сте подложени на постоянен информационен поток, при тревожност и необходимост да се вземат решения, интелектуална умора, разсеяност, проблеми с паметта...При спад на мозъчната ефективност, психическа умора, болест на Алцхаймер, частични липси в паметта.
Препоръчителна схема на прием:
Дражето може да се приема по всяко време на деня.
!!!! Нашите дражета ще имат благоприятен ефект върху тялото, но САМО здравословното хранене, здравословния начин на живот и навременните посещения при лекар МОГАТ да бъдат гаранция за здравословен живот!
ВАЖНО: Всички предложени часове за прием са само препоръчителни, а не задължителни. Когато и да вземете дражето, то работи. Всяко драже действа от 24 до 48 часа, заради информационния и енергиен заряд. Предложените часове са съобразени, единствено и само с това, в кои часове на денонощието дадени органи са активни или пасивни. Но това не е свързано задължително с приема на дражетата. Това е допълнително знание, с което тези от вас, които желаят могат да се съобразят и ползват.
Благодаря на Жасмина Георгиева за предоставената информация за дражетата!