БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ГРЕЯНО ВИНО С ЧЕРЕН ПИПЕР – НАЙ-ЕФИКАСНАТА БАБИНА РЕЦЕПТА Знаете ли, как да си направите изпробвания многократно бабин лек – греяно вино с черен пипер? Усещате първите признаци на разболяването. Чувствате се отпаднали, боли ви кожата, болят ви мускулит

ГРЕЯНО ВИНО С ЧЕРЕН ПИПЕР – НАЙ-ЕФИКАСНАТА БАБИНА РЕЦЕПТА Знаете ли, как да си направите изпробвания многократно бабин лек – греяно вино с черен пипер? Усещате първите признаци на разболяването. Чувствате се отпаднали, боли ви кожата, болят ви мускулит

ГРЕЯНО ВИНО С ЧЕРЕН ПИПЕР – НАЙ-ЕФИКАСНАТА БАБИНА РЕЦЕПТА  Знаете ли, как да си направите изпробвания многократно бабин лек – греяно вино с черен пипер?  Усещате първите признаци на разболяването.  Чувствате се отпаднали, боли ви кожата, болят ви мускулит

ГРЕЯНО ВИНО С ЧЕРЕН ПИПЕР – НАЙ-ЕФИКАСНАТА БАБИНА РЕЦЕПТА

Знаете ли, как да си направите изпробвания многократно бабин лек – греяно вино с черен пипер?

Усещате първите признаци на разболяването.

Чувствате се отпаднали, боли ви кожата, болят ви мускулите, искате да полегнете, нещо в гърлото ви дращи.

Сега е моментът да вземете мерки. Не! Не посягайте към хапчетата!

Ако реагирате навреме, можете да се избавите от настинката и без тяхна помощ.

ВАРИАНТ 1

Забъркайте си в една чашка смес от мед и лимон. Насладете се на вкуса на меда и лимоните и дайте на тялото си солидна доза витамини.

Ако сте доста по-зле от необходимото и се налагат „драконови мерки“, се налага да прескочите вариант 1 и да преминете на …

ВАРИАНТ 2

Направете си старата изпитана рецепта – греяно вино с черен пипер.

Как се приготвя греяно вино с черен пипер

Най-добре е виното да е домашно, но ако не разполагате с такова, купете добро червено вино от магазина.

Изсипете около 200 мл в една тенджерка и го сложете на котлона. След като виното се подгрее добавете към него 1 чаена лъжичка смлян черен пипер.

Разбърквайте леко и махнете готовата смес от котлона малко преди да заври. Не пийте веднага, защото ще се изгорите и ще раздразните гърлото допълнително.

Изчакайте няколко минути, така че греяното вино да е топло, но все пак приятно за пиене и действайте.

Не е добра идея да изпиете цялото вино наведнъж. Все пак целта не е да се напиете, а да се загреете максимално. Затова се пъхнете в леглото заедно с чашата. Завийте се добре и отпивайте по малко.

И без това черният пипер бързо ще възпламени гърлото ви. Изтърпете го. Изпийте виното преди да се охлади съвсем и стойте под завивките.

Целта е да се изпотите (въпрос на време е да се изпотите обилно). Не заспивайте потни.

Преоблечете се бързо, в добре затоплена стая, и след това се върнете в леглото. На сутринта от дребното ви неразположение няма да е останала и следа.

Защо помага греяното вино с черен пипер ?

Самото вино подсилва имунната система, повишава тонуса ви и ви загрява.

Черният пипер е богат на витамин Е и витамин С. Повишава имунната ви защита и прочиства дихателните пътища от натрупания слузест секрет.

Доверете се на силата на бабините лекове. С тях можете спокойно да преодолеете леките неразположения без да товарите организма си с химия и вредни вещества.