БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • Здравейте приятели! Всеки ме пита информация да дам за онлайн работата, която е страхотна възможност за доходи за много хора. Аз веднага пиша, че става въпрос за онлайн работа, споделяне на информация с хора от обкръжението, близки познати и приятелите в

Здравейте приятели! Всеки ме пита информация да дам за онлайн работата, която е страхотна възможност за доходи за много хора. Аз веднага пиша, че става въпрос за онлайн работа, споделяне на информация с хора от обкръжението, близки познати и приятелите в

Здравейте приятели!
Всеки ме пита информация да дам за онлайн работата, която е страхотна възможност за доходи за много хора. Аз веднага пиша, че става въпрос за онлайн работа, споделяне на информация с хора от обкръжението, близки познати и приятелите ви от социалните мрежи за за продукти , за компания по избор, но не се продава , а се препоръчва на други хора, как сами да си пазаруват от сайтовете на компаниите, а когато те си купуват вие получавате бонуси. Който му се отдава и иска да продава никой не го спира, но повече хора предпочитат докато си седят вкъщи да печелят онлайн, а вие искате ли така да правите?! Искате ли да си заделяте по един час или два на ден за да правите това!?
Аз работя с няколко компании Българската Грийн Мастер, Американската Амуeй / Amway, Немската LR, три руски компании Фаберлик, Тианде и APL, а също още две компании български Биохерба и Екопромакс.
А сега вие с коя от компаниите искате да ви запозная?! Продавам билкови продукти и билки.
Аз съм ЕТ ДИМИТРИНКА БЛАГОЕВА - ДИДИ-ЛОМ и имам магазин в град Лом на ул. Георги Манафски 19- Общинският пазар, в които се помещавам до централният му вход.
Имам и онлайн магазин, който когато посетите може да пазарувате с намаление, тъй като качвам промоциите постоянно, които са обявени за определени компании, месечни промоции както и от дата до дата. Ето това е онлайн магазина ми:
Мога да обясня за всички компании , а всеки да прецени, когато се запознае подробно с информацията дали това му харесва, как мислите приятели!?
APL е руска компания с нови продукти храна за клетките ни заредени са с отрицателен заряд, помагат на различни здравословни проблеми. APL е на 10 години.
Амуей е компания за хранене, здраве , дом, лична грижа и красота. Амуей е над 59 години.
LR e немска компания, която произвежда продукти за здраве и красота. LR е над 35 години.
Грийн Мастер - българска компания, която 21 години се развива успешно.
Екопромакс е българска компания, която има продукти за ежедневна грижа за домакинството и за личната хигиена и хигиена в дома.
Билки продавам, занимавам се с много голямо разнообразие от продукти, които не продавам , а само обучавам хората как да си пазаруват сами. Естествено когато дойде човек в магазина му продавам. Когато някой иска да си купи чрез мен продавам.
Във всяка една от компаниите има система за обучение за допълнителен доход, как да не продаваме и да не разнасяме каталози, а само да помагаме на други сами да си ползват продуктите на заводски цени, на цените, които компаниите предоставят на хората, които имат номер в дадена компания и пазаруват до 60 процента отстъпка от каталожната цена!
Това как ви се струва приятели, тъй като идват празници и всеки ще иска да си купи подарък за близките!?
А как ви се струва да се погрижите да сте здрави с продуктите за здраве и хранене?!
А вие искате ли без да ходите на опашка да се редите за любимата си паста за зъби и без да чакате на опашка за почистващ и перилен препарат да си купите сами от собствен магазин, онлайн магазин, а в същото време да печелите и пари искате ли това за себе си?! На всеки човек ще обясня всичко подробно, ако ми пише и иска повече информация, но ако н можете сами да изберете за коя компания искате , аз ще ви помогна да направите своят избор, искате ли!?
Ако искате ми пишете и ще имате информация за всичко, което ви интересува , как ви се струва това!?
Задавам въпроси, тъй като може да има дискусия и да участвате всички, харесва ли ви!?
0889893098 е моят телефон, а в онлайн магазина, може да си купите без ангажименти, продукти, които ви харесват, където ще откриете моите линкове към компаниите, с които работя.
На всеки , който иска ще му пратя подробностите, кой иска има ли желаещи?!