БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ПРОМОЦИЯ ЗА ВСЕКИ! 10 - дневна промоция! Промоцията е от 21.12.2021 г. до 31.12.2021 г. Иска ли някой да се възползва? Напишете телефон имейл, ще ви обясня всичко относно промоцията! Който се включи в промоцията грабва подарък! Има ли желаещи?!?!? ОБЯСН

ПРОМОЦИЯ ЗА ВСЕКИ! 10 - дневна промоция! Промоцията е от 21.12.2021 г. до 31.12.2021 г. Иска ли някой да се възползва? Напишете телефон имейл, ще ви обясня всичко относно промоцията! Който се включи в промоцията грабва подарък! Има ли желаещи?!?!? ОБЯСН

ПРОМОЦИЯ ЗА ВСЕКИ!
10 - дневна промоция!
Промоцията е от 21.12.2021 г. до 31.12.2021 г.
Иска ли някой да се възползва?
Напишете телефон имейл, ще ви обясня всичко относно промоцията! Който се включи в промоцията грабва подарък!
Има ли желаещи?!?!?
ОБЯСНЯВАМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС!
Промоцията е да дам възможност за пазаруване с 35 процента намаление в руската компания Тианде на повече не регистрирани хора, като това ти помага много хем да опитат продукти хем да влязат в профил на регистриран човек.
За десет дни имате възможност :
- Да разгледат цени и промоции.
- Да си спечелят и пари.
- Възможността за допълнителен доход грабва всеки., който има нужда от още финансови средства към своят бюджет.
- Ако препоръчат нещо на приятелки и на познати и хора от социалните мрежи и обкръжението.
А след време може да ви науча как се печели тук от дома без разнасяне на каталог натам-насам, без да се докоснете до човек той си купува от вас и печелите от разликата.
- Дори и сега ще печелите пари.
- Ще имате на разположение линк без да сте се регистрирали.
- Харесва ли ви това?!
- Всеки продукт също има свой линк, тъй като ако нещо искате да покажете на свои близки или познати например за косопад и бърз растеж на косата има си линк под продукта.
Обсъдихме го. Регистрираният консултант дава съгласието си да се пазарува от профила и да може да се възползвате всички, които искат поне да опитат продуктите на руската компания Тианде, която е създадена 2007 и произвежда продукти за здраве, красота и дом. Ежедневна е употребата на тези продукти за много хора.
Това е линка, който е да се дава на не регистрирани хора, които искат да пазаруват и да си купят от тези продукти, с които се запознавате, когато влезете с парола и номер на консултант. Сега ще ви дам паролата и номера на консултанта, а това е Таня Найденова. във фейсбук е Таня Вьлчева. Аз помагам в структурата си на хората да си направят точки и това е добре хем за тях хем за вас приятели, които може да пазарувате в тази десетдневна промоция на ниски цени за вас и вашите близки, но може и допълнителен доход да си изкарате.
ДАННИ ЗА ВХОД ДАВАМ
- Линкът отново ви давам, влизате в него:
-Тук къде пише вход:
- Сега първо номер и парола
- Влизате с номер: 13931948
- Пишете парола: 08041966Tanq
- Уточнение към паролата - буква Т е голяма другите три букви са малки. въведете правилно всичко и сте вътре в профила.
- Ще видите как цените са по ниски, като каталожните са задраскани и ще видите и промоциите.
А в случай, че решите да се регистрирате и вие да сте консултант влизате в следният линк:
За повече информация използвайте телефон: 0889893098 и diditanqtiande@abv.bg
Ако оставите телефон и имейл ще ви се изпрати информация как се печелят повече пари и как може всеки да се възползва от възможностите на компанията.