БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • Тианде е руска козметична компания, основана през 2007 г., чиято продукция се произвежда на базата на древните тибетски и китайски рецепти за красота и здраве. Стремителното развитие на компанията се определя от седем последователни фактора – асортимент и

Тианде е руска козметична компания, основана през 2007 г., чиято продукция се произвежда на базата на древните тибетски и китайски рецепти за красота и здраве. Стремителното развитие на компанията се определя от седем последователни фактора – асортимент и

Тианде е руска козметична компания, основана през 2007 г., чиято продукция се произвежда на базата на древните тибетски и китайски рецепти за красота и здраве. Стремителното развитие на компанията се определя от седем последователни фактора – асортимент и качество на продуктите, съвременна бизнес стратегия, обмислена система за обучение, професионален екип ръководители, стабилно финансиране, съвременен мениджмънт и сплотен екип от представители на мрежовия маpкетинг.
Родината на продуктите Тианде е Китай – икономическото чудо на света, новата супер държава. Китай се развива прогресивно, но в същото време пази многовековните източни традиции. Най-древните рецепти на китайската медицина проверени от пет хилядната история в комбинация с най-новите разработки на учените е едно от най-важните предимства на продуктите Тианде.
При производството им се използват суровини само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай и Тибет, като се провежда щателен подбор и контрол. Билките се берат през определен период, спрямо лунния календар.
Производителите са най-големите козметични и фармацевтични заводи, които обслужват пазар от милиард и половина в Китай и доставят продукцията си в страните от Европейския съюз, Америка и Азия. Предприятията работят по международни стандарти за качество ISO 9001 : 2008 и GMP, които изискват над 20 000 теста на всяка една билка, която се съдържа в продуктите на Тианде.
Мисията на компания Тианде е да съхранява рецептите на древните лечители и да дарява хората по целия свят с магията на Тибет чрез продуктите си. Билките, които се използват растат в Тибет, но са подходящи за хора от всички географски ширини. Дори европейците са още по-чувствителни към тях и им действат още по-ефективно, защото никога не са ги консумирали.
Според древните лечители трябва да правим всичко по силите си да бъдем щастливи, според тях лошите мисли разболяват. Според тибетската медицина, всеки за себе си трябва да открие баланса между мислите, емоциите, добрата храна и движението. Всичко в тибетската медицина е насочено към успокояване на този дисбаланс. Ето защо на всеки продукт на Тианде е отпечатан знакът „ОМ“ – звукът на Вселената.
 
А вие след като имате вече тази информация от сайта на Тианде създадена специално за вас приятели, може да влезете в този линк да разгледате продуктите и да прецените, кое искате да ползвате:
https://sofia2.mytiande.bg/my-account/?ref=3184
Може да пазарувате от линка, но може и да ми пишете или да се обадите по телефона 0889893098 за повече информация, относно наличност на продукти. Имам много продукти в наличност и мога да ви изпратя на посочен от вас адрес на еконт, две имена, с телефон за връзка и населено място..