БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • Здравей, предоставям ти една уникална възможност, възможност, която може да промени изцяло твоя живот. Мога да говоря за фирмата, мога да говоря и за продуктите, но нека първо ти кажа, колко, какво и как ще спечелиш. Фирмата ли? - Да, това е нова фирма,

Здравей, предоставям ти една уникална възможност, възможност, която може да промени изцяло твоя живот. Мога да говоря за фирмата, мога да говоря и за продуктите, но нека първо ти кажа, колко, какво и как ще спечелиш. Фирмата ли? - Да, това е нова фирма,

Здравей,

предоставям ти една уникална възможност, възможност, която може да промени изцяло твоя живот. Мога да говоря за фирмата, мога да говоря и за продуктите, но нека първо ти кажа, колко, какво и как ще спечелиш.

Фирмата ли? - Да, това е нова фирма, Българска фирма и Ти имаш възможност да си сред първите „Партньори“ в екипа. Ела, заедно да поставим основите на Българската МЛМ компания.

Продуктите ли? – не малко на брой и всички са произведени от „Шипка“ (царицата на билките). Визуално продуктите изглеждат добре и са на достъпни цени.

Суровината, която влагаме в производство е 100% биологична. Нашето предприятие е био сертифицирано. Имаме разработена система НАССР. Въведохме интегрирана система за качество, опазване на околната среда и условия на труд в съответствие със следните стандарти: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001:2018.

Регистрацията ли? – напълно безплатна, дава ти възможност:

а) да пазаруваш лично за себе си, да бъдеш „Лоялен клиент“ и да получаваш „Партньорска комисиона“, която е процент от цената на продукта. Тази комисиона се натрупва във времето и процента нараства от 3% до 24%, без да се нулира ежемесечно. Един и същ продукт, месец след месец ще бъде все по-евтин и все по-евтин. Как мислиш? Естествено че е много добре!

б) да поканиш приятели и заедно да изградим екип, тогава ще получаваш не само „Партньорска комисиона“, за която вече стана на въпрос, но и „Супервайзорска комисиона“, която е процент от точките. Този процент зависи от месечните резултати на екипа (от 3% до 24%). Нулира се всеки месец. Правиш веднъж покупка, а получаваш два пъти комисиона, че дори може да получиш и „Мениджърски бонуси“ и „Кар бонус“. Как мислиш? Естествено че е много добре!

в) да започнеш с „Бърз старт“, опция за закупуване на бизнес пакет (предлагат се пет пакета) на различна цена, като всеки от тях ти дава право още следващия месец да си на „Ниво“ с партньорска комисиона от 6% до 18% (тези проценти ще нарастват във времето, без да се нулират ежемесечно). В този случай още от следващия месец започваш да получаваш, например: 18% комисиона от личните и екипни продажби.

г) да получаваш „Мениджърски бонуси“ – парични (от 500 до 24 000 лева) и предметни (500 гр. Сребро и 10 грама злато). Как мислиш? Естествено че е много добре!

д) да получиш „Кар бонус“ – лизингови Мерцедеси (в зависимост от постигнато Мениджърско ниво – общо пет броя автомобили - различни модели: A, C, E, GLE, Майбах S Класа). Как мислиш? Естествено че е много добре!

Как мога да се възползвам от продуктите, какви са условията?

Първо, направи си безплатна регистрация, пращам ти линк:

http://www.mlm-balevski.com/regform.php?sponum=BG00158

Второ, разгледай различните Варианти за партньорство с „Балевски и Киров ООД“ и направи своя избор, с кой от вариантите ще стартираш:

а) лоялен клиент
б) да изградим заедно екип
в) програма „Бърз старт“

Да го направим заедно – сега! Но .... , ако всичко казано по горе не представлява интерес за теб, моля те, препрати го на Приятел. Някой очаква тази възможност.