БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Препарат за почистване на баня на Амуей! Поръчка на телефон: 0889893098

Препарат за почистване на баня на Амуей! Поръчка на телефон: 0889893098

Препарат за почистване на баня Amway Home™ L.O.C.™ Телефон за поръчка и информация: 0889893098

Препарат за почистване на баня Amway Home™ L.O.C.™
Цената е  15,86 лв.
Със своята нежна, но ефикасна формула, L.O.C.™ Препарат за почистване на баня лесно премахва петна от варовита вода и варовик без драскотини. След използване на препарата Вашата баня е хигиенично чиста и блестяща без да е необходимо усилено търкане!

Концентрираната формула премахва петна от сапун и други наслоявания без да е необходимо търкане
L.O.C.™ Препарат за почистване на баня  се отмива лесно, оставяйки повърхностите блестящи от чистота.                                Съдържа цитрусова киселина извлечена от естествени източници.                   Изключително икономичен – с бутилка от 500 мл могат да бъдат напълнени на 4 пулверизиращи флаконац6

Може спокойно да се използва за почистването на повечето повърности в банята, включително плочки и пластмаса.
 Препоръчителна употреба:
 L.O.C.™ Препарат за почистване на баня може да бъде използван за почистването на керамични плочки, фибростъкло, порцелан, неръждаема стомана, пластмаса и винил.
Не изпозвайте за повърхности от марамор, естествен камък или месинг.
За употреба върху повърхостите в банята използвайте Спрей бутилката AMWAY™ Home, напълнете 375 мл вода, и след добавете от препарата до 500 мл. Напръскайте повърхността, изтъркайте и отмийте с влажен парцал / гъба.
 За премахване на наслоявания от котлен камък използвайте в съотношение 1:1. Напръскайте повърхността и оставете за няколко минути да подейства и след това отмийте.
След разреждане на Препарата за почистване на баня L.O.C.™ в спрей бутилката с пулверизатор Amway Home, използвайте в рамките на 30 дни или изхвърлете разтвора. Винаги изпразвайте и старателно изплаквайте бутилката и пулверизатора преди да я напълните отново.
Етикет:                                                      ВНИМАНИЕ. Предизвиква сериозно дразнене на очите. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. При продължително дразнене на очите: Потърсете медицински съвет/помощ. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца.
Линк към сайта на Амуей , за да разгледате и останалите продукти:

https://www.amway.bg/bg/login/register/customer/abo/8887128

Електронен магазин:
https://dimitrinkalom777.com
Връзка към видеоклипа:

https://www.youtube.com/live/BbX1pP0vMA0?si=5EwohY1RsYrVlZpK


Телефон за връзка и повече информация: 0889893098

15,86 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.