Copyright © 2022. All Rights Reserved

ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ - КОНЦЕНТРАТ ЗА МАШИННО ПРАНЕ

ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ – концентрат за машинно пране
Течен перилен препарат, създаден с грижа към хората и природата. Подходящ за бели, черни и цветни тъкани – памук, вълна; деликатни, синтетични, смесени, както и за работно облекло. Прах с органични разтворители щадящ тъканите за бяло и цветно. Формула, създадена на базата на органични разтворители, които щадят тъканите и ефективно премахват петната дори и при ниски температури. Концентрираната му формула на база растителни екстракти и с вградени микрокапсули. Отстранява петна, миризми и замърсявания върху прането като запазва цветовете. Внимателно почиства, като запазва цвета и формата на тъканите. Идеален за пране на детски дрехи и дрехи на хора с чувствителна кожа. Не съдържа отразяващи частици, които създават илюзията за чисто пране. Изключително икономичен при употреба – 1,5 литра са достатъчни за 30 пранета. Не съдържа фосфати, агресивни повърхностно активни вещества, петролни деривати и хлор. Отлични резултати при различни температури. 1,5 l.

16,20 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Доставка - уговорка по телефона и уточняване с клиента по коя куриерска услуга ще получи пратката с поръчката си
Доставка - уговорка по телефона и уточняване с клиента по коя куриерска услуга ще получи пратката с поръчката си

Доставка - уговорка по телефона и уточняване с клиента по коя куриерска услуга ще получи пратката с поръчката си

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

NewPay ви дава възможност да поръчате и получите стоката си сега, а да направите плащането по-късно. Можете да платите по два начина:

  • Отложено до 15 дни след като магазинът изпрати поръчката без никакво оскъпяване
  • На 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване

Това ви дава възможност спокойно да получите и разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.

Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново за нова покупка, без да минавате процес на одобрение отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.