БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Система за пречистване на въздух THERAPY AIR ION (BLACK) PWC-570B

Система за пречистване на въздух THERAPY AIR ION (BLACK)

PWC-570BКратко представяне

Цена на дребно 1730,91 лв. Хората, които са членове в моят бизнес клуб могата да ползват отстъпка о цената на дребно, всъщност с 10% намаление да купуват.

6-СТЕПЕННА СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА С 5 ФИЛТЪРА

Обявена за най-добър продукт за пречистване на въздуха за 2016, 2019, 2020 и 2021г. в Германия, който пречиства 99,9% от замърсителите, включително ПЧ 2,5 микрометра на диаметър, с ефективна площ на пречистване 130кв.м.

Допълващ продукт: Zepter - ГОДИШЕН КОМПЛЕКТ ФИЛТРИ ЗА THERAPY AIR ION

Линк за покупка с намаление директно от сайта на Цептер:

https://s.zepter.app/u2/6OAW

ЛИНК КЪМ ПРОДУКТА:

https://s.zepter.app/u2/gbxb

В днешното видео ще ви покажем уред за пречистване на въздуха от най - висок клас. Пречиствател Zepter от серията Therapy Air Ion. Уреда предлага висока ефективност в грижата за чистия въздух както у дома така и в големи офис помещения, както и многослойна филтърна система и генератор на отрицателни йони за перфектни резултати.

6-СТЕПЕННА СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА С 5 ФИЛТЪРА

Обявена за най-добър продукт за пречистване на въздуха за 2016, 2019, 2020 и 2021г. в Германия, който пречиства 99,9% от замърсителите, включително ПЧ 2,5 микрометра на диаметър, с ефективна площ на пречистване 130кв.м.

Сертифициран за предотвратяване на предаването на SARS-CoV-2 по въздушен път от GUI

TherapyAir Ion е иновативна система за пречистване на въздуха както в дома, така и в офиса.

TherapyAir Ion е оборудван с 5-степенна филтърна система изградена от:

 1. Антистатичен филтър - Премахва по-големи частици прах, мухъл, коса, пърхот, козина.
 2. Антибактериален филтър - Премахва остатъчните малки частици прах, бактерии (> 1 микрон) и полен.
 3. ХЕПА-филтър - Покрит сорганичен антибактериален материал тип Тиабендазол и анти-плесенни вещества за отстраняване на вътрешни замърсители, бацили, спори на мухъл и микроби, като по този начин се продотвратява риск от инфекция; елиминира най-малките частици от прах и тютюнев дим.
 4. Антиалергичен филтър - Смес от сребро, апатит (минерал) и антибактериален агент, която е особено ефективна срещу бактерията Legionella, която е особено опасна за бебета. Филтърът съсдържа екстракт от листа на гинко билоба, които могат да бъдат преработени от тялото и да се използват много ефективно при астма, белодробни заболявания и проблеми с циркулацията. Филтърът се използва за елеминиране на алергени, грипни вируси и бактерии.
 5. Филтър с активен въглерод - Елиминира неприятната миризма на храна и цигари, токсични газове като летливи органични съединения, толуен, бензен, ксилен, стирен и формалдехид, амоняк, ацеталдехид и оцетна киселина и други миризми, благодарение на високите си абсорбационни характеристики. Дезедорантен филтър с активен въглерод премахва вредните газове и миризмата на храна или цигари.

TherapyAir Ion генерира около 1 236 000 отрицателни йони на куб.см. които повишават благосъстоянието и умствената яснота, премахвайки омаломощяващите ефекти на свръх замърсен, изпълнен с положителни йони въздух.

Отрицатлените йони могат значително да намалят въздушните вируси и бактерии в нашата вътрешна среда (дом, офис, фитнес, училище, детска градина и др.) и да подобрят здравословното ни състояние.

"Отрицателните йони увеличават потока на кислород към мозъка, което води до по-голяма бдителност, понижена сънливост и по-голяма умствена енергия"

г-н Пиърс Дж. Хоуард

(д-р в Център за приложни когнитивни науки)

Therapy Air iOn е избран за най-добър пречиствател на въздуха от висок клас на пазара в Германия от независим екип от експерти в Германия 5 поредни години.

През април 2020 година престижната германска GUI лаборатория сертифицира  Therapy Air® iOn за предотвратяване на предаването на SARS-CoV-2 по въздушен път. Също така, Therapy Air е удостоен със сертификата за Allergy-friendly продукт.

Допълнителни функции

 • Тънък дизайн за окачване на стена (по избор)
 • Операционен режим за ритмично пречистване - Специално създаден режим за оптимална циркулация на въздуха вътре в помещенията и за бързо отстраняване на замърсителите.
 • Тих операционен режим през нощта (Режим Сън) - Уредът автоматично функционира тихо, за да създаде приятна атмосфера през нощта.
 • Безопасен дизайн за клиентите - Всички функции спират автоматияно, ако лицевия капак е отворен. Входовете/изходите за въздух са разработени с цел да гарантират безопасността и да предотвратят инциденти.
 • Променлива светлина - От лицевата страна на уреда може да се избере цвят за променлива светлина.
 • Режим за деца - Скоростта на въздушната циркулация се намалява, за да се предотврати простуда при децата.
Технически данни

Код на артикула

PWC-570B

Име на продукта

THERAPY AIR® iON

Бруто тегло [кг]

10.8

Нето тегло [кг]

8.8

Гаранция

7 години
1 730,91 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!