БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Спрей за предпране Amway Home™ SA8™

Спрей за предпране Amway Home™ SA8™

Каталожен номер: 110403
Размер: 400 мл

26,58 лв.

Преглед:

Този лесен за използване спрей за предпране е с деликатен аромат и премахва петна от краве масло, мазнини и сосове. Едно бързо впръскване има изключителен ефект върху всякакви подлежащи на пране дрехи, с устойчиви цветове (с изключение на коприна и вълна) и е особено полезен при премахване на мръсотията от яки и маншети

ОПАСНОСТ

Предизвиква сериозно раздразнение на очите. Изключително запалим аерозол. Контейнер под налягане. Може да избухне при нагряване. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете обилно с вода за няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако е възможно. Продължете да изплаквате. Ако раздразнението на очите продължи: Потърсете медицински съвет/помощ. Съхранявайте далеч от деца. Съхранявайте далеч от горещина, горещи повърхности, искри, открит пламък. Не пушете. Не пръскайте върху открит пламък или друг източник на възпламеняване. Не пробивайте и не горете, дори след използване. Защитете от пряка слънчева светлина. Не излагайте на температури над 50 °C/122 °F. Изхвърлете съдържанието в пункт за събиране на отпадъци. Напълно празните контейнери могат да се рециклират. Съдържа C10-16 алкохолен етоксилат, изобунат, пропан.

Характеристики:

 • SA8™ Спрей за предпране съдържа уникална комбинация от разтворители и повърхностно активни вещества, които разграждат мазните петна без да е необходимо търкане или накисване
 • Аерозолния спрей е изключетелно лесен за употреба
 • Има деликатен цитрусов аромат
 • SA8™ Спрей за предпранене съдържахлорофлуоровъглеводороди (НХХФВ)
 • С един флакон от 400 мл е могат да бъдат почистени яките и маншетите на 80 ризи!

Препоръчителна употреба:

SA8™ Спрей за предпране може да бъде използван за всякакви подлежащи на пране дрехи, с устойчиви цветове включително и такива, които не се гладят

 • Напръскайте от разстояние 15 см от дрехата
 • Впръскайте директно върху петното
 • Изперете както обикновено

За най-добри резултати, третирайте петната възможно най-скоро след появата им. За упорити петна може да се наложи повторна обработка с препарата.


Внимание:

 • Не използвайте върху копринени и вълнени тъкани
 • Да не се впръсква върху боядисани повърхности, перални машини или сушилни.

Етикет:

ОПАСНО. Предизвиква сериозно дразнене на очите. Изключително запалим аерозол. Да се пази от топлина/искри/открит пламък/нагорещени повърхности. — Тютюнопушенетозабранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Съд под налягане: Може да експлодира при нагряване. Да не се пробива и изгаря дори следупотреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50 °C/ 122 °F. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължениена няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. При продължително дразнене на очите: Потърсетемедицински съвет/помощ. Да се съхранява извън обсега на деца.

 

Съставки:

За подробен списък на съставките, моля кликнете тук.

 

 

Име на съставка CAS # Име
Linear Alkyl Benzene 67774-74-7 Разтворител
C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Нейонно повърхностно активно вещество
Isobutane 75-28-5 Пропелент
Propane 74-98-6 Пропелент
Propylene Glycol 57-55-6 Разтворител
Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Аромат
26,58 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.