БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Скоба на филтъра O-ring eSpring™

Скоба на филтъра O-ring eSpring™

11,53 лв.

Каталожен номер: 0426

ПРЕГЛЕД:

Скобата на филтъра O-ring eSpring™ е основна част, която свързва и уплътнява  филтър касетата  към базовото тяло на системата. Той обаче може да наруши структурата си с течение на времето, което води до течове.  

В случай, че оригиналната част се счупи или бъде повредена, можете да поддържате функционалността и удобството като я замените с оригинална Скоба на филтъра O-ring eSpring.

Тя удобно и лесно може да бъде сменена без никакво предварително професионално познание или умения. Освен това за смяната на скобата на филтъра eSpring не са необходими инструменти. Просто демонтирайте вашия уред, демонтирайте филтъра от пълнителя и сменете скобата. 

11,53 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.