БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Универсален почистващ препарат Amway Home™ L.O.C.™

Универсален почистващ препарат Amway Home™ L.O.C.™

Цена: 21,20 лв.

Каталожен номер: 0001
Размер: 1 литър

Връзка към видеоклипа:

https://www.youtube.com/watch?v=B3dg8q5nh9g

ПРЕГЛЕД:

L.O.C™ Универсален почистващ препарат e първият биоразградим индустриално произведен домакински почистващ препарат*, почиства мръсотията и мазнините без усилие и оставя дома ви хигиенично чист.

Защо ще ви хареса?

Поддържането на домовете ни чисти и безопасни никога не е било по-важно за нас и нашите семейства. За щастие, поддържането на дома ви безупречно чист никога не е било по-лесно с L.O.C Универсален почистващ препарат. Този ефективен, универсален почистващ препарат лесно почиства мръсотията, натрупванията и мазнините върху всички миещи се повърхности, за да остави дома ви с вид, усещане и мирис на искряща чистота. Можете да се чувствате уверени, че не използвате нищо вредно в домакинството си, тъй като L.O.C Универсален почистващ препарат е разработен със съставки, извлечени от натурални източници и без фосфати, силни киселини или хлор. Освен това, той е напълно био-разтворим.

 

Какво трябва да знаете?

 • Безупречно почистване, което не оставя следи, с натурално извлечени, но силно ефективни съставки.
 • Съдържа формула BIOQUEST FORMULA™ на Amway, базирана на високо активни съставки от естествен източник, които не увреждат околната среда.
 • Може да се използва върху всички миещи се повърхности.
 • Не е необходимо да изплаквате. Просто почистете и сте готови.
 • Тази безопасна формула помага на семействата за повече от 60 години.

Как да използвате?

 • Добавете 30 мл от L.O.C Универсален почистващ препарат към 5 литра вода в кофа.
 • Измийте повърхностите и ги оставете да изсъхнат. Не е необходимо да изплаквате.
 • За почистване със спрей на по-малки области, смесете 50 мл L.O.C Универсален почистващ препарат с 450 мл вода в Amway Спрей бутилка. Напръскайте повърхностите и избършете до сухо. Не е необходимо да изплаквате, но се уверете, че използвате вашия почистващ разтвор в спрея до 30 дни от смесването.  
 • И на края, този многофункционален почистващ препарат може да се използва, за да запази ръцете ви хигиенично чисти. Просто използвайте неразтворен и изплакнете ръцете си след това.

* Пълната формулировка на L.O.C™ Универсален почистващ препарат е биоразградимa чрез тестване за биоразградимост, а не само повърхностно активните вещества съгласно изискванията на ЕС.

Въз основа на проучване, извършено от Verify markets през 2021 г.

За целите на тези претенции терминът биоразградим се дефинира като: Способността на материалите да се разпадат на частици и съединения, открити в природата – вода, CO2 и минерали – когато са подложени на слънчева светлина, вода и микроби.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Предизвиква сериозно раздразнение на очите. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете обилно с вода за няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако е възможно. Продължете да изплаквате. Ако раздразнението на очите продължи: При необходимост от медицинска помощ, покажете контейнера или етикета на продукта. Съхранявайте далеч от деца. Съдържа метилизотиазолинон. Може да предизвика алергична реакция.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА:

L.O.C.™ Универсален почистващ препарат може да бъде изпозван за почистването на банята, тоалетната, теракота и фаянс, мивки, душове и мрамор. Също така спокойно може да бъде използван за почистването на печки, плотове, миещи се стени, дръжки за врати, телефони, кошчета за боклук и боядисано дърво

 • За почистване на повърхности, добавете в кофа 30 мл L.O.C.™ Универсален почистващ препарат към 5 литра вода. Измийте повърхностите и подсушете. Няма нужда от изплакване!
 • Като универсален спрей за почистване, използвайте AMWAY Home Пулверизиращ флакон и добавете 450 мл вода до отбелязаното ниво 9:1. Добавете след това L.O.C.™ Универсален почистващ препарат до ниво 500 мл. След това напръскайте повърхностите и подсушете..
 • Като препарат за почистване на ръце, използвайте неразреден и изплакнете ръцете след употреба.

След разреждане на  Универсалния почистващ препарат L.O.C.™ в спрей бутилката с пулверизатор Amway Home, използвайте в рамките на 30 дни или изхвърлете разтвора. Винаги изпразвайте и старателно изплаквайте бутилката и пулверизатора преди да я напълните отново.

ЕТИКЕТ:

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Предизвиква сериозно раздразнение на очите. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете обилно с вода за няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако е възможно.
Продължете да изплаквате. Ако раздразнението на очите продължи: При необходимост от медицинска помощ, покажете контейнера или етикета на продукта.
Съхранявайте далеч от деца. Съдържа метилизотиазолинон. Може да предизвика алергична реакция.

СЪСТАВКИ:

Име на съставка CAS # Име
Water 7732-18-5 Вода
Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Анионно повърхностно активно вещество
C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Нейонно повърхностно активно вещество
Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Амфотерно повърхностно активно вещество
Sodium Chloride 7647-14-5 Натриев хлорид
Citric Acid 77-92-9 Органична киселина (контрол на pH)
Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Аромат
Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Консервант
Methylisothiazolinone 2682-20-4 Консервант
21,20 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.