БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Горно покритие eSpring™

Горно покритие eSpring™

109,87 лв.

Каталожен номер: WTI0421

ПРЕГЛЕД:

eSpring™ покритието е горната част на корпуса на вашия пречиствател на вода eSpring. Това е елемент, който включва дисплея, който ви позволява да наблюдавате работата на цялата система за пречистване на водата.

В случай, че оригиналната част се счупи или повреди, заменете я с резервен eSpring™ Горно покритие, за да поддържате функционалността и комфорта. Може лесно да бъде сменен без никакви професионални предварителни познания или умения. Освен това не са необходими инструменти за смяна на eSpring™ Горно покритие.

За да го смените правилно, просто отстранете повреденото горно покритие от горната част на корпуса, след което го заменете с новия елемент.

109,87 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.