БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Nutrilite™ Balance Within™

Nutrilite™ Balance Within™

96,10 лв.

Каталожен номер: 120571
Размер: 30 сашета

ПРЕГЛЕД:

Хранителна добавка, която съдържа два витамина В и два щама на бактерии, произвеждащи млечна киселина.

Вижте как действа

Nutrilite™ Balance Within™ предлага допълнителна подкрепа за вашата имунна система с витамин B6 и B9 (фолиева киселина)**, за да ви помогне да се чувствате добре.

 • Подкрепя вашия имунитет. Витамините В6 и В9 (фолиева киселина) подкрепят нормалното функциониране на имунната система.
 • Поддържане на положително настроение. Витамините В6 и В9 (фолиева киселина), често наричани “витамини на настроението”, допринасят за нормалната психологическа функция.
 • Предоставят 6 милиарда единици на научно документирани бактерии, произвеждащи млечна киселина.
 • Интегрира се лесно във вашия режим, тъй като бързо топящия се прах е с приятен вкус може да бъде, подходящ е за поставяне директно върху езика и може да се приема навсякъде и по всяко време.
 • Подкрепя здравословния начин на живот като предлага допълнителна подкрепа за имунната система с витамините B6 и B9 (фолиева киселина)** и допълва усилията за добро хранене, сън и упражнения.
 • Помага ви да бъдете проактивни във вашата диета и се фокусира върху грижата за доброто здраве.
   

**Витамините В6 и В9 (фолиева киселина) подкрепят нормалното функциониране на имунната система.

Защо ще ви хареса

Nutrilite™ Balance Within™ е хранителна добавка, която съдържа 2 витамина B, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система и за положителното настроение*. Всяко саше осигурява 6 милиарда единици на 2 щама на научно документирани бактерии, произвеждащи млечна киселина. Под формата на бързо топящ се прах с приятен вкус (благодарение на добавената ванилия), който може да се добави директно върху езика и опакован в саше за единична порция, Nutrilite™ Balance Within™ е удобна и лесна хранителна добавка, която се интегрира във всеки режим и начин на живот. Това е удивителна възможност да подкрепите вашия здравословен начин на живот.

* Витамин B6 и фолиевата киселина (витамин B9) допринасят за нормалното функциониране на имунната система и нормалната психологична функция.

Интересни факти

 • 70% от имунната система се намира в храносмилателната система (приблизително 70% от имунологично активните клетки се намират в чревната лигавица). 
 • Nutrilite е марка № 1 в света в продажбите на витамини и хранителни добавки* и има повече от 80 тодини опит в комбинирането на природа и наука, за да помага на хората да водят по-здравословен начин на живот.
 • Продуктът не е подходящ за вегани/вегетарианци.

* Източник: Euromonitor International Limited; категория витамини и хранителни добавки; процентен дял от продажби на дребно; данни за 2020 г.

ДЕТАЙЛИ:

Основни характеристики

B витамините B6 и B9 (фолиева киселина) подкрепят нормалното функциониране на имунната система. Те също допринасят за нормалната психологическа функция (и често се наричат “витамини на настроението”). Витамин B6 допринася също за нормалното функциониране на нервната система. 

Всяка порция на Balance Within има 6 милиарда бактерии, произвеждащи млечна киселина. Това са 2 щама на бактерии, произвеждащи млечна киселина – Lactobacillus acidophilus (NCFM) и Bifidobacterium lactis (HN019) – като и двата са добре научно документирани. 

Бактериите са живи. Щамовете имат много добра киселинна толерантност, така че можете да бъдете уверени, че преобладаващото количество от 6 милиарда бактерии, произвеждащи млечна киселина във всяка порция достигат червата живи. 

Удобен метод на прием под формата на бързо топящ се прах с приятен вкус във всяко саше, което може да бъде прието самостоятелно или с храна или напитка. Сашето може да се приема навсякъде и по всяко време, без необходимост от съхранение в хладилник. 

 

Как се използва

Nutrilite™ Balance Within™ може да се интегрира във всеки начин на живот.
Насладете се на този бързо топящ се прах с приятен вкус, бързо и удобно. По всяко време, навсякъде. 

 • Отворете сашето и нежно изсипете праха върху езика си и го оставете да се разтопи. 
 • Или смесете със студена напитка или напитка със стайна температура (например сок или вода).
 • Можете също да добавите сашето в смути, шейк, зърнена закуска или мюсли. 
 • Вземете го с вас навсякъде и го използвайте по всяко време.
 • Нямате нужда от хладилник. 
   

Съставки

Пълнител (изомалт), бактерии, произвеждащи млечна киселина: Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™, Lactobacillus acidophilus NCFM™1, антислепващ агент (силициев диоксид), пиридоксин  хидрохлорид, птероилмоноглутаминова киселина, аромат на ванилия (съдържа мляко).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА: Едно саше на ден.

СРЕДНО СЪДЪРЖАНИЕ

НА ДЕН (1 саше)

NRV*

Витамин B6 

1.4 mg 100

Фолиева киселина (витамин B9) 

200 µg 100

Бактерии, произвеждащи млечна киселина:

Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™ - 5 × 109 еок*** / cfu***

Lactobacillus acidophilus NCFM™1 - 1 × 10еок*** / cfu***

* % от Хранителна референтна стойност
*** единици, образуващи колонии (еок) на см2 пло
96,10 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.