БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕ И ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА /
  • Кристалните дражета ACUMULLIT SA са хранителен продукт, който съдържа биологично-активни вещества. В него всички полезни природни вещества са съхранени в първоначалния си естествен вид ,благодарение на специалното им екстрахиране чрез електрически ток с

Кристалните дражета ACUMULLIT SA са хранителен продукт, който съдържа биологично-активни вещества. В него всички полезни природни вещества са съхранени в първоначалния си естествен вид ,благодарение на специалното им екстрахиране чрез електрически ток с

Кристалните дражета ACUMULLIT SA са хранителен продукт, който съдържа биологично-активни вещества. В него всички полезни природни вещества са съхранени в първоначалния си естествен вид ,благодарение на специалното им екстрахиране чрез електрически ток с високо напрежение и с отрицателен заряд.
При тази технология се акумулира силата на екстрактите (синергизмът) от всички растения, треви, плодове, горски плодове, които се използват като суровина. В крайна сметка се постига ефективен здравен резултат.
Това е най-удобната форма за достигане до бързи резултати и тя няма аналог в света. И това е ексклузивният продукт на компания APL.
ACUMULLIT SA кристалните дражета са умна храна без аналог. Използва се кристалната решетка, която е носител на информацията, глюкоза, която отнася информация в клетката, наночастици от 90% живи билки, треви, растения, плодове и зеленчуци излитат като ракета към по-малко отрицателно заредена болна клетка. Всички закони на Вселената са в действие.

0,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!