БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Разковниче, Опаковка от 10 грама. Цена: 14,90 лв.

Разковниче, Опаковка от 10 грама. Цена: 14,90 лв.

Разковниче за привличане на късмет, успех и благополучие! ☎️ 0889893098
Може да се използва за окултни цели.
Опаковка от 10 грама.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Телефон за повече информация: 0889893098

Разковниче Опаковка 10 грама Цена: 14,90 лв.

Разковниче е билка много полезна за благополучие! Разковниче за привличане на късмет, успех и благополучие! Може да се използва за Окултни цели.
Опаковка от 10 грама.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

За повече информация телефон за връзка: 0889893098

 Разковниче (Thalictrum aquilegifolium)

В Българската етнография много легенди разказват за огромната магическа сила на Разковничето (Thalictrum aquilegifolium). Основни и сродни са легендите за таралежа и костенурката – в едната легенда го наричат Таралежова, а в другата Костенуркова билка. Поред Българските вярвания и обичаи Разковничето (Thalictrum aquilegifolium) е описвано, като нещо, което прилича, на много други, но само таралеж или костенурка могат да го намерят. Ако захлупите с паничка таралежа той бавно тръгва носейки върху себе си този своеобразен затвор. Стига до разковничето (Thalictrum aquilegifolium) и само като се докосне до него паничката сама се обръща и освобождава животинчето… Затворили малките на костенурката, тя се опитала да ги освободи, но след като не успяла отишла и намерила разковниче, откъснала клонче от него и се върнала при

децата си – докоснала вратата зад която те били затворени – вратата на мига се отворила и костенурчетата били свободни…
Друга легенда разказва, че ако се докосне с клонче от разковниче (Thalictrum aquilegifolium) и се кажат точните думи може да се отвори заключена врата, да се събори каменен зид и дори крепостна стена… Също с подходящите думи и клонче от разковниче (Thalictrum aquilegifolium) може да се намери имане и ако се кажат други тайни думи то може само да излезе от земята (идеално за мързеливи иманяри), но… тези тайни наричания за сега се считат загубени…
Разковниче в България се казва на няколко растения, но водещи са две – едното на което казват Костенурково или Таралежово биле, а другото е Четирилистна детелина, посята и отгледана със специфични баилки и условия. По този начин отгледано растението е много по-силно от четирилистната детелина случайно намерена на полянка. Ще разкажа накратко и за двете.

Разковниче (Thalictrum aquilegifolium)
Това е многогодишно тревисто растение. Прилича на много други и реално може да се различи само когато цъфти. Нашите прадеди за магически действия са ползвали клонче, листа – винаги 3 на брой и семе от разковничето. Семената и тройка листенца се ползват в почти всички талисмани. Клонче, определена част от стъблото и семена са една от многото билки за различни магически отвари против магии и всяко зло, за любов, за пари, за пътуване и т.н.
От малките листенца на Разковничето (Thalictrum aquilegifolium) се прави талисман, който се носи непрекъснато със себе си – в документи, тефтерче или някъде другаде и се пази да не се пречупи. При пречупване то престава да действа, но не причинява лошо. Тези 3 листенца привличат работа, пари, любов, високопоставени покровители, помагат в рискови ситуации, отварят врати и възможности. Понякога, макар и много рядко растението прави големи клончета с големи листа. Ако се отреже такава тройка листа, ламинира се и се пази от пречупване, от нея може да се искат конкретни желания. Разковничето притежава пророчески способности и изпълнява всички желания на стопанина си, които ще му донесат щастие и успех. До тук всичко изглежда просто и лесно, но… не е така. Преди всичко Разковничето (Thalictrum aquilegifolium) не е  рядко срещано, но без ритуали и наричане си остава само набрано цвете. То е миролюбиво и добро растение, но може да бъде опасно, ако още при брането не бъдат изпълнени специални ритуали и казани точно определени думи. После при рязането на листата и правенето им на талисмани отново има ритуали и наричания… Особени са ритуала и наричането когато се събира семето и т.н. При работа с разковниче има и специфични ритуални плащания.

Подобни ритуали и плащания има  при почти всички  магически растения, събиране на вода и др.
Носенето на разковниче (Thalictrum aquilegifolium) освен във вече изброените случаи помага и при делови сделки, любовни срещи, при някои съдебни процеси и др. То закриля и пази притежателя си. С времето (ако не е счупено) не губи сила и може да се ползва много години. Силата на талисмана не зависи от големината на растението, а от начина по който е направен. Аз от години нося в документите си 3 разковничета като големината на всяка тройка е по-малка от нокът. За талисмана за желание са необходими големи листа, защото тогава листото трябва да се хване с две ръце и пръстите на трябва да се докосват.
Разковничето (Thalictrum aquilegifolium) е верен приятел, който никога няма да навреди, а ще помага на притежателя си. То подрежда живота така, че всичко да става спокойно и сравнително лесно. То е незабележимо, но когато се обърнем към миналото време от когато го притежаваме до днес виждаме, че живота ни се е променил към много по-добро.
Все пак трябва да се знае, че и Разковничето (Thalictrum aquilegifolium) не може да помогне, ако на човека който го притежава има направена магия или някакво друго негативно въздействие.
Четирилистна детелина
Трудни ритуали за  садене, наричания и ежедневни баилки да хареса  място си и да даде четирилистни детелинки… Брането на тези нежни, уникални листенца е удоволствие, но и много голямо натоварване от казваните баилки. В интерес на истината може детелини да се получат от почти всички обикновени детелини, трябва само да се знае как да се посее, полива и нарича растението.
Четирилистната детелина така отгледана  дава огромна сила и привлича късмет стократно по-силно от обикновената четирилистна детелина случайно намерена на поляна.. Така отгледана тя помага да се съберат влюбени, да се върне хармонията в семейството, след разваляне на магия, помага за по-бързото възстановяване на хармонията на душата и тялото. Четирилистната детелина е на видно място в някои магии и хербарии за пари, за любов, за късмет, за успешна търговия, за плодородие и успехи. Тя сама по себе си помага за всичко това, но действа по-силно когато е заедно с други билки. Има антидемонично действие. Четирилистната детелина помага за решаване на проблеми. Дава спокойствие, и самоувереност на притежателя си.
Изключително полезна е комбинацията на двете разковничета, защото те се допълват взаимно, а там където действието им е сродно стават още по-силни.

14,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.