БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Белина за всякаква материя от Амуей Amway Home™ SA8™

Белина за всякаква материя от амуей
Белина за всяка материя Amway Home™ SA8™
лв. 37,48
телефон за връзка: 0889893098
 
Присъединете се към Amway и ползвайте намаление на продуктите!
Каталожен номер: 124485
Размер: 1кг
SA8™ Белина за всяка материя предлага мощна почистваща ефективност с безопасна за цветовете нехлорна белина за разнообразие от тъкани и повърхности. Защо ще ви хареса?
Защо ще ви хареса?
Ние искаме нашите дрехи да изглеждат искрящи, ярки и като нови, независимо колко пъти ги перем. SA8 Белина за всяка материя ви помага да постигнете точно това. Този мощен избелващ препарат е базиран на кислородна белина, вместо хлор, затова почиства без да избледнява интензивността на цветовете.
Изключително многообразна, SA8 Белина за всяка материя ефективно третира всички типове органични петна и миризми върху разнообразие от тъкани у дома, включително килими. В допълнение, можете да използвате SA8 Белина за всяка материя за почистване на фуги, душа, мивки, дървени платформи и тераси, цимент, кошчета и контейнери за боклук, аквариуми, огради, палатки и много, много други.
Какво трябва да знаете?
Нежна към цветовете при всички температури.
Подходяща за дрехи, килими и други повърхности.
Мощен препарат, който премахва и най-упоритите петна.
Премахва петна от кафе, вино, сок, домашни любимци и т.н.
Когато се използва при предварително накисване, е изключително ефективна върху упорити петна.
Не използвайте върху коприна или вълна.
По-екологична опаковка от предходната пластмасова бутилка.
С 99,5% активни съставки, тя е концентрирана и икономична за използване.
Не съдържа фосфати, хлор, оцветители, EDTA или NTA, и всички съставки са био-разтворими.
Не комбинирайте с хлорна белина.
Как да използвате?
За допълнителна сила при изпиране, добавете 10 мл към всяко зареждане на пералнята. - За най-добри резултати, перете при 60°C или по-висока температура.
За предварително накисване, добавете 5 мл към 2 л гореща вода. Накиснете тъканите за 30 минути или по-дълго и изперете по обичайния начин.
За почистване на съдове, напълнете чашата или каната с вряща вода, добавете 5 мл от SA8 Белина за всяка материя и оставете да стои поне за час. Изсипете разтвора и изплакнете старателно.
Използване като многофункционален почистващ препарат: Ефективна върху разнообразни петна в целия дом. За почистване на кухненски плотове, мивки, керамични плочки и т.н., напръскайте прахта директно върху повърхността и изтъркайте с влажна гъба или кърпа. Изплакнете добре. За зацапани кани за кафе или чай, напълнете каната с гореща или вряща вода, след това добавете 5 мл прах. Оставете да престои за 1 час или по-дълго. Изсипете и след това изплакнете старателно. Не смесвайте с други избелващи перилни препарати.
Характеристики:
SA8™ Белина за всякаква материя е високоефективен препарат, който усилва действието на праха за пране и премахва дори най-упоритите петна
Предпазва цветовете на дрехите, тъй като е на кислородна основа, а не на хлорна основа
Изпира при всякаква температура - от 20°C до 90°C
Може да се използва за предпране и изключително ефективна при по-упорити петна
Премахва всчкакви упорити петна от чай и кафе от съдовете и може да се използва като универсален почистващ препарат
Концентрирана, с 99.5% активни съставки, за икономична употреба
SA8™ Белина за всякаква материяне съдържа фосфати, хлор, оцветители, EDTA или NTA и всичките й съставки са биоразградими
Съставки:
За подробен списък на съставките, моля кликнете тук.
Име на съставка CAS # Име
Sodium Carbonate Peroxide 15630-89-4 Кислородно избелване
Sodium Carbonate 497-19-8 Сода за пране
C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Нейонно повърхностно активно вещество
Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Аромат
Препоръчителна употреба:
За да подсилите действието на перилният препарат, добавете 10 мл към всяко пране. За най-добри резултати, перете на температура от 60°C или по-висока.
Ако я използвате като препарат за предпране, добавете 5 мл към 2 литра гореща вода. Накиснете дрехите за 30 минути или по-дълго и след това изперете както обикновено.
За почистване на съдове, напълнете съда с вряла вода, добавете 5 мл от белината оставете да подейства за най-малко един час. Излейте мръсната вода и измийте добре.
Като универсален почисващ препарат, за да измиете плотове, керамични повърхности и мивки, поръсете с препарата по повърхнистите, втрийте с мокра кърпа или гъба и след това отмийте.
Внимание:
Да не се използва върху копринени или вълнени тъкани
Да не се използва с белина на хлорна основа.
Етикет:
ОПАСНО. Предизвиква сериозно увреждане на очите. Предизвиква дразнене на кожата. Може да усили пожара; окислител. Вреден при поглъщане. Използвайте предпазни ръкавици/ предпазни дрехи/ предпазни очила/предпазна маска за лице. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА: Измийте обилно със сапун и вода. Да се пази от топлина/ искри/открит пламък/нагорещени повърхности. - Тютюнопушенето забранено. Вземете всички предпазни мерки за избягване на смесването с горими материали. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Обадете се в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар при неразположение. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца. Да не се използва върху мед или алуминий.
 
Това е линк за покупка!
 
 
 
Връзка към видеоклипа
 

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

 

 
Връзка към видеоклипа


Телефон за връзка и повече информация 0889893098

37,48 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.