Copyright © 2023. All Rights Reserved

Препарат за почистване на стъкло Препарат за почистване на стъкло Amway Home™ L.O.C.™

Препарат за почистване на стъкло Amway Home™ L.O.C.™

Каталожен номер: 117080
Размер: 500 мл.

Цена: 9,76 лв.

Телефон за повече информация: 0889893098

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

За невероятно блестящи стъклени повърхности и прозорци трябва да използвате неповторимия L.O.C.™ Препарат за почистване на стъкло, който оставя след себе си свеж аромат и кристална чистота. Активните естествени съставки действат чудесно върху огледала, монитори и екрани (ако са направени от стъкло). Използван с L.O.C.™ Wipes препарата върши чудеса.

Съхранявайте далеч от деца. Пазете далеч от очите. Ако продуктът попадне в очите, изплащнете обилно с вода. Не поглъщайте. Ако продуктът се погълне, търсете медицинска помощ.

  • L .O.C.™ Препарат за почистване на стъкло прониква дълбоко във мръсотията
  • Не съдържа фосфати, агресивни киселини или белина на хлорна основа
  • Свежият цитрусов аромат съдържа етерични масла
  • Съдържа естествени почистващи съставки извлечени от растения
  • Изключително икономичен– с бутилка от 500 мл могат да бъдат напълнени на 4 пулверизиращи флакони (или 2 литра готов за употреба разтвор).

L.O.C.™ Препарат за почистване на стъкло е подходящ за почистването на всякакви стъклени повърхности включително прозорци (от външната и от вътрешната страна), огледала, предни стъкла на коли, компютърни монитори (ако са направени от стъкло), екрани на телевизори, включително LCD, плазма и плоски екрани (ако са напавени от стъкло).

  • В AMWAYHome Пулверизиращ флакон, напълнете 375 мл вода, и след добавете от препарата до 500 мл
  • Напръскайте повърхностите и подсушете, няма нужда от допълнително отмиване

След разреждане на Препарата за почистване на стъкло L.O.C.™ в спрей бутилката с пулверизатор Amway Home, използвайте в рамките на 30 дни или изхвърлете разтвора. Винаги изпразвайте и старателно изплаквайте бутилката и пулверизаторапредида я напълните отново.

Съхранявайте далеч от деца. Пазете далеч от очите. Ако продуктът попадне в очите, изплакнете обилно с вода. Не поглъщайте. Ако продуктът се погълне, търсете медицинска помощ.

9,76 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!