БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

HRT - Вземи формулата за здраво сърце!

HRT - Вземи формулата за здраво сърце!

 

 

Нано храната HRT работи оздравяване на сърдечно-съдовата система. Предотвратява образуването на тромби, укрепва стените на кръвоносните съдове, нормализира сърдечния ритъм и подобрява артериалното налягане.

 

За какво помага

Комплексът HRT способства за укрепване на сърдечния мускул. Екстрактите, вложени в дражето, са богати на антоциани и флаваноиди, които ефикасно се справят със затлачените кръвоносни съдове.

 

HRT - 7 предимства

 • Поддържа оптимално състояние на сърдечно-съдовата система.
 • Препятства образуването на тромби
 • Укрепва стените на кръвоносните съдове
 • Нормализира сърдечния ритъм, като засилва съкращенията на сърдечния мускул и намалява неговата възбудимост
 • Подпомага стабилната работа на сърцето
 • Съдейства за оптимизиране на тонуса и разширяване на кръвоносните съдове, което води до регулиране нa артериалното налягане
 • Понижава риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания

 

Кoмпоненти на HRT

Грозде - Eкстрaктът от гроздови семки съдържа специфиче вид антиоксидант – проантоцианидин. Той увеличава укрепва капилярите и подобрява циркулацията на кръв и кислород в цялото тяло.

 • Глог

Глог - Подобрява коронарното кръвообращение и стабилиизра сърдечния ритъм. Оказва стимулиращо действие върху сърцето.

 • Бял имел

Бял имел - Подобрява фунцкиите на сърцето, разширява кръвносните съдове и понижава кръвното налягане. Успокоява тревожната нервна система

 • Нар

Нар - Съдържа 15 аминокиселини, от които 6 са специфични само за този плод и за месото. Изключително полезен при сърдечни заболявания.

 • Малина 

Малина - Богата на голямо количество калиеви соли, тя с еизпозлва за стабилизиране на сърдечния ритъм. Йодът в малината е профилактично и лечебно средство при атеросклероза.

 • Дива ягода

 

Дива ягода - Въздейства ефикасно върху заболявания насърдечно-съдовата система. В плодовете са съдържат множество микроелементи, витамини, киселини, целулоза, захари. Листата й са богати на танини, витамин C, витамини от B групата, магнезий желязо, калций.

Как се приема

Подобно на всички останали дражета, се държи под езика до пълно разтваряне. Така, през лигавицата, навлиза много бързо в кръвта и започва да действа.

За повече подробности, потърсете Вашия консултант.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

 

Дражетата APLGO не се явяват лекарство. Те са храна.

Препоръчват се да се приемат като допълнително средство за подобряване състоянието при различни болести или за профилактика при заболявания и патологии.

Дражетата следва да се държат под езика до пълното им разтапяне. Това повишава ефективността на продукта, защото активните компоненти започват да работят още в зоната на устата. Чрез лигавицата те бързо попадат в кръвното русло и се разнасят по целия организъм, благодарение на което се постига бърз и моментален ефект.

Дражетата трябва да се приемат с минимум 2 литра вода на ден.

Уникалността на растителните компоненти значително способства за съхранението на красотата, младостта и подобряване качеството на живот.

160,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.