БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Пластири за мазоли

Пластири при мазоли и загрубяла кожа “Wuhan”, 4 бр.

Цена: 5.50 лв.
Пластири при мазоли и загрубяла кожа “Wuhan” ще ви осигурят мека кожа. Те са лесни за употреба и много ефикасни.
Код: 30125 Категории: За крака, За тяло

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Телефон за връзка: 0889893098

Линк към сайта на Тианде:

https://sofia2.mytiande.bg/shop/plastiri-pri-mazoli-i-zagrubyala-kozha-wuhan-4-br/?ref=3184

Може да се купи директно от този линк.
Пластири при мазоли и загрубяла кожа “Wuhan”
Пластири при мазоли и загрубяла кожа “Wuhan” за добре поддържани крака! Не е лесно да се поддържат краката без мазоли и загрубяла кожа. Заради това ТианДе създаде пластир „Wuhan”, който е лесен и удобен за използване, но и много ефикасен. Просто залепете върху проблемната зона, а след 4 часа грубата кожа ще е станала мека. Всъщност мазолите са няколко слоя кератинизирана кожа, които могат и трябва да бъдат премахнати. Ако мазолът е пренебрегван, просто запарване и пемза няма да ви помогнат. Необходима са по-ефикасни средства. Пластирите „Wuhan“ са вашият помощник. Растителните масла, с които са пропити, работят според принципа на сухия компрес. На ден могат да се използват максимум два пластира. Курсът на приложение е до 2 седмици. Не използвайте за деца и бременни жени, както и при алергична и дразнеща кожа.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанесете пластира върху суха и чиста кожа. Той трябва да бъде залепен върхи проблемната зона, като същевременно се опитвате да не докосвате здравата кожа. След 4 часа трябва да се отстрани, направете почивка за 2-3 часа и повторете процедурата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ
• Салицилова киселина– омекотява кожата, помага за премахване на мъртвите клетки. Има антисептични свойства.
• Борнеол– традиционно се използва в китайската медицина като обща съставка в лекарствените лекарства. Има богат аромат и дълготраен дезодориращ ефект. Помага в борбата с изпотяването и има силни антибактериални свойства.
• Сафлорово масло– добива се от шафран и неговите подвидове, които растат главно в средиземноморските страни и Югоизточна Азия. Има успокояващи и антиоксидантни свойства, перфектно омекотява кожата и помага за заздравяването на малки ожулвания.
• Корен от стемона– има силни бактерицидни и противогъбични свойства поради състава си. Включва алкалоиди (стетонинин, стемонидин, тубертстемонин, изостемонидин, протостемонидин, пипупин, синотемонин) и органични киселини (малонова).
• Яванска бруцея– вечнозелен храст, който успешно се използва в китайската медицина. Благодарение на богатия си състав тази билка е ефективна срещу бактерии.
Разгледайте нашите продукти за поддържане на краката ТУК.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:
ТРИ СЪПКИ ЗА КРАСИВИ КРАКА
ГРИЖА ЗА НАПУКАНИТЕ ПЕТИ
КАКВО ВИ ТРЯБВА ЗА ИДЕАЛНИ ПЕТИ?

5,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!