БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

ШЛЕМНИК БАЙКАЛСКИ, Опаковка от 20 грама, Цена: 12,90 лв.

Шлемник байкалски - растение с уникални целебни свойства

Ценно растение с уникални лечебни свойства - това е Шлемник байкалски, расте в Далечния Изток, Китай и Монголия. Шлемник байкалски е сред десетте най-популярни лечебни растения от източната медицина, като: тибетска, корейска, монголска, китайска и аюрведа медицина.

Шлемник байкалски, е цъфтящо растение, което се използва в китайската медицина повече от 2000 години, заради своите полезни свойства върху организма. В стандартизирания екстракт от корени на Шлемник байкалски влизат голям брой амино-киселини, етерични масла, флавоноиди, стероли и др. С най-голямо значение и като основен биологично активен компонент е байкалинът. Редица клинични проучвания показват противовирусната активност на байкалин, като притежава вирусоциден ефект срещу грипен вирус тип А и B и респиратоно синцитиален вирус (RSV), които са сред основните причинители на инфекции. Биологично активния компонент блокира прикрепянето на вируса към клетката-гостоприемник и инхибира вътреклетъчната вирусна репликация. Освен това действа като невраминидазен инхибитор, като възпрепятства освобождаването на новообразувани вирусни частици от инфектираните клетки и предотвратява разпространението на инфекцията. Байкалинът притежава и противовъзпалителни свойства, като подобрява противовъзпалителния отговор чрез потискане освобождаването на проинфламаторни цитокинини. Притежава антиоксидантна активност и подобрява имунната защита чрез повишаване продукцията на интерферон.

При какви състояния може да се приема Шлемник Байкалски?

  1. Против грип и вирусни инфекции - резултатът от действието на флавоноидите. Те намаляват активността на вирусите, а също така защитават здравите клетки, в които инфекцията все още не е успяла да се установи.
  2. Антибактериално и бактерицидно действие - дължи се на наличието на смоли и органични киселини.
  3. За профилактика в период на чести респираторни инфекции.
  4. Забавя процесите на стареене - това свойство е резултат от наличието на антиоксиданти и сапонини.
  5. Стрес и напрежение - невропротективният ефект се дължи на голямото количество флавоноиди, както и на изобилието от минерали, които възстановяват нервната система и нормализират нейното функциониране.

6. Подпомага функцията на белите дробове и бронхите

  1. Подпомага функцията на сърдечно-съдовата система

 

Шлемник Байкалски при понижаване нивото на холестерола, кръвното налягане, подобрява храносмилането!

ШЛЕМНИК БАЙКАЛСКИ

Опаковка от 20 грама

Може да се използва при:

@ Понижаване нивото на холестерола и кръвното налягане;

@ Подобрява храносмилането.

Начин на приготвяне и дозировка:

1 кафена лъжица от билката кисне 10 минути в 500 грама гореща вода. Прецежда се и се пие 3 пъти дневно по 120 грама преди ядене.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Връзка към видеоклипа:

https://www.youtube.com/live/UGqFqHXn2ek?si=PVjlEc-BGx-wynfL

Телефон за повече информация: 0889893098

12,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.