БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Енчец - стрък, Опаковка от 40 грама, Цена: 4,90 лв.

Енчец - стрък, Опаковка от 40 грама, Цена: 4,90 лв.

Енчец - Златна пръчица при подагра, диабет, чернодробни заболявания, бъбречни страдания 0889893098

Енчец - Solidago virga-aurea

Енчец 
Solidago virga-aurea
  златна пръчица


Народът го нарича още “пръчката на св. Петър”. Това лечебно растение се среща по горски окрайнини, канавки, откоси и оголени горски места. Кичестото, покрито със златисто-жълти цветни звездички, стъбло достига височина от около 80 см. Цветовете се събират от юли до октомври. Използуват се при чревни заболявания и чревни кръвотечения. Като отично лечебно средство енчецът се препоръчва обаче предимно при бъбречни заболявания.

Цветовете и листата на енчеца действуват охлаждащо и тъй като растението отводнява, то се препоръчва при бъбречни болки и болести на пикочния мехур.

Големият швейцарски природолечител, пастор Кюнцле, разказва в своите статии за един около 45-годишен мъж, който имал тежко бъбречно заболяване, от което ставал все по-зле. В крайна сметка единият бъбрек трябвало да бъде махнат. Другият бъбрек също бил загноясал и не можел да работи добре. Тогава мъжът започнал лечение с енчец.

Той смесвал енчец, енювче и жълта мъртва коприва в равни части, приготвял си от сместа чай и пиел на глътки от три до четири чаши Всеки ден, вследствие на което страданията му напълно изчезнали. Както той казал - за 14 дни.


В комбинация с енювчето и жълтата и бяла мъртва коприва, енчецът помага даже при спаружване на бъбреците, лошо оросяване на бъбреците и изкуствен бъбрек.


Всички душевни вълнения на човек се отреагирват през бъбреците, поради което след психически шок, бил той от внезапната смърт на близък човек или някакъв друг нещастен случай, винаги бъбреците са тези, които най-много пострадват. Енчецът се е доказал в практиката като лечебно растение, което отлично влияе върху емоционалния живот на човека. По тази причина, при разочарования и други душевни натоварвания задължително трябва да се пие чай от енчец.

Ангелът на лечебните билки стои непосредствено до енчеца. Ние усещаме уравновесяващото действие на това растение при тежки душевни вълнения като една ръка, която ни гали и успокоява. Дори самото съзерцаване на енчеца сред природата ни действува успокояващо. Трябва да сме благодарни, че имаме до себе си едно, носещо толкова утеха, растение.


Като продукт:

Енчец - стрък

Може да се използва при: чернодробни заболявания, бъбречни страдания, застой на течности в организма, увеличение на простатата, диабет, албумин, нефрит, подагра, кашлица.

Начин на приготвяне: 2 супени лъжици от билката се заливат с 500гр. вряла вода и киснат 2 часа. Запарката се пие по 1 винена чаша преди ядене - 4 пъти дневно.

Опаковка: 40 грама стрък в целофанов плик.

Билков чай, добавка към храната.

ЕНЧЕЦ

Опаковка от 40 грама

Може да се използва при:

@ Чернодробни заболявания;

@ Бъбречни страдания;

@ Застой на течности в организма;

@ Увеличение на простатата;

@ Диабет;

@ Албумин;

@ Нефрит;

@ Подагра;

@ Кашлица.

Начин на приготвяне и дозировка:

2 с. л. от билката се заливат с 500 грама вряла вода и киснат 2 часа. Запарката се пие по 120 грама преди ядене – 4 пъти дневно.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

За повече информация телефон за връзка: 0889893098

4,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!