БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

СЪДЪРЖАНИЕ НА КАТАЛОГ НА АПЛ

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПРОДУКТОВИЯТ КАТАЛОГ НА РУСКАТА КОМПАНИЯ АПЛ
билкови продукти, които са заредени с отрицателен заряд. Те са храна за клетките ни, тъй като са създадени по иновативна технология акумулиране на сила от природата и си помогнете за определени здравословни проблеми!
Партньорски сайт https://aplgo.com/j/762819/
APL-ЛОМ-ХРАНА ЗА КРЕТКИТЕ-ЗДРАВЕ ЗА ВАС!
ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО ГИ ПОЛЗВА ТЕЗИ ПРОДУКТИ, А МЪЖЪТ МИ ЗА ДИАБЕТА МНОГО МУ ПОМАГА , НАМАЛЯВА КРЪВНАТА ЗАХАР, КАК НЯМА ДА ГИ ОПИТАМЕ ДОРИ ОЩЕ КОГАТО МАЙКА Е ЗАПОЧНАЛА ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА, ОТ ТОГАВА ГИ ПОЛЗВАМЕ И СЕГА СЕ СЕТИХ, ЧЕ МОГА И АЗ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ И ДА ГИ ПРЕДЛАГАМ НА ХОРАТА, ТЪЙ КАТО СА МНОГО ДОБРИ, А НА МЕН МИ ПОМОГНА НОРМАЛИЗИРА КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ ОСОБЕНО RLX МИ ДЕЙСТВА МНОГО ДОБРЕ НА ОРГАНИЗМА ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА НЕГАТИВИТЕ ОТ СТРЕСОВИТЕ СЪСТОЯНИЯ В НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ! RLX - E ПРОДУКТ ПО СИЛЕН ОТ СТРЕСА! ALT - E НОВАТА ДУМА В БОРБАТА С АЛЕРГИИТЕ! GRW -E ЕЖЕДНЕВНИЯТ ВИТАМИНЕН БАЛАНС! NRM - С ТОЗИ ПРОДУКТ МОЖЕШ ДА КОНТРОЛИРАШ ДИАБЕТА! GTS - СЪБУДИ ЖИЗНЕНАТА СИ ЕНЕРГИЯ ЗА ЖИЗНЕНОСТ И ЕНЕРГИЧНОСТ! MLS - СВОБОДАТА НА ЧИСТИЯ ОРГАНИЗЪМ! PWR - КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО И УДОВОЛСТВИЕТО! HRT - ФОРМУЛА ЗА ЗДРАВО СЪРЦЕ, УКРЕПВА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ! ICE - БЪРЗА ПОМОЩ ЗА СТОМАХА , ТОЕСТ ПРЕМАХВА КИСЕЛИНИТЕ И ПОДУВАНЕТО НА СТОМАХА, КАКТО И ПОМАГА РАБОТАТА НА СТОМАХА И ПАНКРЕАСА! HPR - ЗА ЗДРАВЕТО НА ВАШИЯТ ЧЕРЕН ДРОБ! BRN - А МИСЛИШ ВИНАГИ И ПОМАГА ЗА МИСЛОВНАТА ДЕЙНОСТ! И ДВА ПРОДУКТА ИМА ЗА ДВИЖЕНИЕТО И ЗА БОЛКИ В СТАВИ, МУСКУЛИ И СУХОЖИЛИЯ, КОИТО СА МНОГО ВАЖНИ ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК, А ТЕ СА - STP -ПОБЕДА НАД БОЛКАТА И SLD - ПОЧУВСТВАЙ РАДОСТТА ОТ ДВИЖЕНИЕТО! А ИМА И КАФЕ, КОЕТО НЕ Е ВРЕДНО ЗА ОРГАНИЗМА И ДЕЙСТВА ЗА ОБОДРЯВАНЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!

АПЛ ГО - ново поколение храна на клетъчно ниво под формата на кристални дражета с високо съдържание на отрицателни йони, произведени по нано технология за Вашето здраво, бодро и красиво тяло. За едно ежедневие без стрес и липси на физическо и ментално ниво. Запознайте се с новите кристални храни за човечеството - нано дражета от серията „ACUMULLIT SA” - Акумулиране и стимулиране на Вашите вътреклетъчни сили и защитни механизми с високо ниво на бионаличност и отрицателни йони. Те са изключителен технологичен скок на европейски учени в сферата на здравословно хранене и все още нямат аналог! Те са ново поколение храна на ниво клетъчно усвояване. Нейно Величество Природата отдавна е доказала, че няма лечител по-добър от нея! Нано дражетата са еволюционен скок в технологиите на здравословното хранене и антистрес. СЕРТИФИКАТИ И ДЕКЛАРАЦИИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ: РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВАТ ТЕ: Продуктите и производството в Молдова, собственост на APL, притежават всички необходими задължителни и доброволни сертификати и декларации за съответствие.
0,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!