БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • Крака /
  • Запушен нос - Помогнете на дишането си! Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva Запушен нос -Дишай леко! Помогнете на дишането си! Код: 60150

Запушен нос - Помогнете на дишането си! Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva Запушен нос -Дишай леко! Помогнете на дишането си! Код: 60150

  • Кат. номер: 60150
Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva
Запушен нос - Помогнете на дишането си!
Код: 60150
 
Запушен нос - Помогнете на дишането си! Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva Запушен нос -Дишай леко!
 
Запушването на носа и задухът не само причиняват дискомфорт, но също така могат да влошат общото благосъстояние, да намалят обонянието и да провокират по-дълъг курс на настинки, ако има такива.
Искате да се насладите на всеки вдишван въздух? Използвайте ароматерапия! В асортимента на корпорация ТианДе има специални масла, които могат да помогнат за улесняване на дишането. Сега можете да усетите силата на ароматните масла и традициите на Изтока в нов формаt!
 
Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva е лесен за използване, той е под формата на малък молив, създаден въз основа на рецепти, ефективността на които вече е тествана от векове.
Това е комбинация от естествени ароматни масла за интензивно освежаващ и хармонизиращ ефект.
 
Какво представлява Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva ?
Външно той прилича на малък молив, но вътре има многостранно действие.
Ароматните масла в състава ще се погрижат за вашето благополучие, те са старателно предпазени под филтър, който се намира на върха на “ молива“ Пред този филтър вдишвате от тях. Благодарение на удобната форма на продукта и капачката с винт, маслата ще се съхранят и ще останат ефективни доста дълго време.
 
Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva, ползи:
– помага за нормализиране на носното дишане;
– подходящ за подкрепа по време на настинки и тяхната профилактика;
– улеснява общото благосъстояние;
– има антисептичен ефект;
– овлажнява лигавицата, предотвратявайки растежа на бактерии.
– ще помогне за възстановяване на концентрацията на вниманието;
– ще ви “съживи“ при физическа и умствена преумора.
 
Активни съставки на Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva:
Ментоловото масло се счита за най-ефективно срещу запушване на носа и в ранните стадии на настинки. Ментолът помага за намаляване на отока на лигавиците и улеснява дишането. Той перфектно тонизира, дезинфекцира, ободрява и облекчава главоболието.
Борнеолът е предшественик на камфора и едно от най-популярните лекарства на Изток. Лекарите от Тибет и Индия увериха, че той успява да активира горещата жизнена енергия на ян в човек, да съживи и ускори притока на кръв. Борнеолът е много популярен в борбата срещу настинките и техните първи симптоми, запушване на носа и дискомфорт в гърлото.
Евкалиптово масло е ефективно при кашлица. Евкалиптът има силни антибактериални и антивирусни свойства. Евкалиптовото масло осигурява профилактика на настинки чрез нормализиране на дишането и овлажняване на носната лигавица. Неговият аромат ефективно тонизира и ободрява. Помага за „отслабване“ на вирусите, намалявайки способността им да се прикрепят към лигавицата на носоглътката.
Екстрактът от див черешов цвят има противовъзпалителни, освежаващи и антисептични свойства.
 
Употреба на Стик-балсам „Mint Cherry“ Eco De Viva:
Използването на балсама е много лесно: просто свалете капачката и вдишайте изпаренията на полезните растителни компоненти.
 
Електронен магазин:
 
 
Референтен линк на продукта:
https://sofia2.mytiande.bg/shop/stik-balsam-mint-cherry-eco-de-viva/?ref=3184
 
 
Връзка към видеоклипа
 
Телефон 0889893098
9,80 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!