БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕ И ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА /
  • Универсален почистващ препарат Amway Home™ L.O.C.™ Каталожен номер: 0001 L.O.C™ Универсален почистващ препарат e първият биоразградим индустриално произведен домакински почистващ препарат*, почиства мръсотията и мазнините без усилие и оставя дома ви хигие

Универсален почистващ препарат Amway Home™ L.O.C.™ Каталожен номер: 0001 L.O.C™ Универсален почистващ препарат e първият биоразградим индустриално произведен домакински почистващ препарат*, почиства мръсотията и мазнините без усилие и оставя дома ви хигие

Универсален почистващ препарат Amway Home™ L.O.C.™ Каталожен номер: 0001 Цена 21,20 лв.
L.O.C™ Универсален почистващ препарат e първият биоразградим индустриално произведен домакински почистващ препарат*, почиства мръсотията и мазнините без усилие и оставя дома ви хигиенично чист.
Защо ще ви хареса?
Поддържането на домовете ни чисти и безопасни никога не е било по-важно за нас и нашите семейства. За щастие, поддържането на дома ви безупречно чист никога не е било по-лесно с L.O.C Универсален почистващ препарат. Този ефективен, универсален почистващ препарат лесно почиства мръсотията, натрупванията и мазнините върху всички миещи се повърхности, за да остави дома ви с вид, усещане и мирис на искряща чистота. Можете да се чувствате уверени, че не използвате нищо вредно в домакинството си, тъй като L.O.C Универсален почистващ препарат е разработен със съставки, извлечени от натурални източници и без фосфати, силни киселини или хлор. Освен това, той е напълно био-разтворим.
Какво трябва да знаете?
Безупречно почистване, което не оставя следи, с натурално извлечени, но силно ефективни съставки.
Съдържа формула BIOQUEST FORMULA™ на Amway, базирана на високо активни съставки от естествен източник, които не увреждат околната среда.
Може да се използва върху всички миещи се повърхности.
Не е необходимо да изплаквате. Просто почистете и сте готови.
Тази безопасна формула помага на семействата за повече от 60 години.
Как да използвате?
Добавете 30 мл от L.O.C Универсален почистващ препарат към 5 литра вода в кофа.
Измийте повърхностите и ги оставете да изсъхнат. Не е необходимо да изплаквате.
За почистване със спрей на по-малки области, смесете 50 мл L.O.C Универсален почистващ препарат с 450 мл вода в Amway Спрей бутилка. Напръскайте повърхностите и избършете до сухо. Не е необходимо да изплаквате, но се уверете, че използвате вашия почистващ разтвор в спрея до 30 дни от смесването.
И на края, този многофункционален почистващ препарат може да се използва, за да запази ръцете ви хигиенично чисти. Просто използвайте неразтворен и изплакнете ръцете си след това.
* Пълната формулировка на L.O.C™ Универсален почистващ препарат е биоразградимa чрез тестване за биоразградимост, а не само повърхностно активните вещества съгласно изискванията на ЕС.
Въз основа на проучване, извършено от Verify markets през 2021 г.
За целите на тези претенции терминът биоразградим се дефинира като: Способността на материалите да се разпадат на частици и съединения, открити в природата – вода, CO2 и минерали – когато са подложени на слънчева светлина, вода и микроби.
L.O.C.™ Универсален почистващ препарат може да бъде изпозван за почистването на банята, тоалетната, теракота и фаянс, мивки, душове и мрамор. Също така спокойно може да бъде използван за почистването на печки, плотове, миещи се стени, дръжки за врати, телефони, кошчета за боклук и боядисано дърво
За почистване на повърхности, добавете в кофа 30 мл L.O.C.™ Универсален почистващ препарат към 5 литра вода. Измийте повърхностите и подсушете. Няма нужда от изплакване!
Като универсален спрей за почистване, използвайте AMWAY Home Пулверизиращ флакон и добавете 450 мл вода до отбелязаното ниво 9:1. Добавете след това L.O.C.™ Универсален почистващ препарат до ниво 500 мл. След това напръскайте повърхностите и подсушете..
Като препарат за почистване на ръце, използвайте неразреден и изплакнете ръцете след употреба.
След разреждане на Универсалния почистващ препарат L.O.C.™ в спрей бутилката с пулверизатор Amway Home, използвайте в рамките на 30 дни или изхвърлете разтвора. Винаги изпразвайте и старателно изплаквайте бутилката и пулверизатора преди да я напълните отново.
ВНИМАНИЕ. Предизвиква сериозно дразнене на очите. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. При продължително дразнене на очите: При необходимост от медицински съвет/помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца.
Купете от тук:
https://dimitrinkalom777.com
Телефон за връзка 0889893098

21,20 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.