БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Hyperlight очила модел 5355, оранжеви, огледални стъкла THE-0102OG

Hyperlight очила модел 5355, оранжеви, огледални стъкла

THE-0102OG

По случай международният ден на здравето има намаление от 20% до 10.04.2022 г.

Намаление за Международен ден на здравето до 10.04.2022г.

Защитете очите си, оптимизирайте мозъчната функция и подобрете настроението си с терапевтичните очила Hyperlight . Проектирани със специална фулеренова леща за трансформиране на вредните дължини на вълните в по-полезна светлина, терапевтичните очила Hyperlight са подходящи за носене както вътре, така и навън и съответстват точно на спектъра на чувствителността на очите.

За продукта

Подробности
Технически данни
User Manual
 

В хода на еволюцията сме се адаптирали към дифузната слънчева светлина, включително към високоенергийните UV лъчи и високоенергийната видима светлина, която ни държи в постоянна повишена готовност, под постоянен стрес и напрежение.

Разработихме метод за трансформиране на тези типове светлина в по-благоприятен източник за нашите тела. Базирано на нашата патентована технология и първоначалните научни пилотни проучвания можем да препоръчаме носенето на Hyperlight очилата като заместител на слънчевите очила – за блокиране на UV и високоенергийните сини слънчеви лъчи, както и като евентуален успокояващ ефект, подобрен процес на вземане на решения и защита срещу вредната синьо-виолетова светлина, излъчвана от LCD и LED екраните.

 

Характеристики на Hyperlight очилата:

 1. Трансформира UV и високоенергийната синя светлина в спектъра на зелената, жълтата, оранжевата и червената видима светлина;
 2. Трансформира синята LED светлина в комфортна за окото светлина (което води до отпочиване)

Когато се трансформират, UV и високоенергийната синя светлина се оптимизират според естествената чувствителност на очите;

 1. Прави зрението по-ясно;
 2. Оптимизирафункцията на мозъка (хармонизира ЕЕГ сигналите);
 3. Регулира невроендокринологичните действия; повишава серотонина и регулира нивата на серотонина/мелатонина (което намалява депресията и безсънието);
 4. Повлиява на биологичния часовник – циркадийния ритъм (регулира кръвното налягане и температурата);

 

Освен това, Hyperlight очилата имат най-високо качество покрития:

 • Защитният слой е разположен и от двете страни на лещите.
 • Хидро и олеофобно покритие: осигурява устойчивост на надраскване и удължава живота на лещите. Прави ги лесни за почистване и с антистатичен компонент, който отблъсква праховите частици и от двете страни на лещите.
 • Патентовани 8 слоя йонно покритие: В съответствие с процедурата Ioncoat K++, осемте слоя материал с различни индексови нива се нанасят върху лещите във вакуумна среда. Ioncoat K+ редуцира светлинните отражения до под 1%, което осигурява по-добро зрение.
 • Слоят твърдо покритие: специално съчетан с антирефлексния процес и суперхидрофобния слой, той удължава живота на антирефлексния слой и осигурява допълнителна защита срещу надрасквания.
 • Фулеренов слой от двете страни на лещата.
 • CR 39 леща

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Телефон за връзка и допълнителна информация: 0889893098

Технически данни
User Manual
 
Код на артикула
THE-0102OG
Име на продукта
Хиперсветлинни очила, оранжеви, MRBU
Бруто тегло [кг]
0.26
Нето тегло [кг]
0.06
Размери
a=59 мм d=18 мм e1+e2=140 мм
977,72 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!