БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Система за пречистване на вода EdelWasser, (черна) PWC-670-BLACK

Система за пречистване на вода EdelWasser, (черна)

PWC-670-BLACK
 

Системата за пречистване на водата за плот EdelWasser с уникален 5-степенен филтър непрекъснато ви спестява пари от използване на бутилирана вода и енергия, като същевременно защитава вашето здраве и околната среда. Компактна и лесна за монтаж, нашата безжична интелигентна технология елиминира примесите от водата ви, използвайки система за обратна осмоза, проектирана да отговаря и надхвърля вашите стандарти за качество. Позволете на нашата авангардна технология да върши мръсната работа, като поддържа вашата вода бистра, здравословна и чиста.

*допълнителна такса за монтаж +25EUR, която не е включена в основната цена

Прочетете още

За продукта

Подробности
Технически данни
User Manual
 
ЧИСТА ВОДА = ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТА
Достъпът до чиста вода за пиене, миене на продуктите и готвене е от съществена важност за доброто здраве. винаги, когато пиете или готвите с вода от системата EdelWasser на Zepter International, правите инвестиция в себе си, която всеки трябва да предприеме. Продуктът се предлага с красив дизайн в черен или оранжев цвят.
 
ПРЕДИМСТВА И ПОЛЗИ:
  • Осигурява на вас и вашето семейство питейна вода, пречистена от замърсители;
  • Затвореният резервоар предотвратява вторични замърсявания и осигурява допълнителна санитарна защита;
  • Антибактериалната система във водния резервоар потиска размножаването на микроорганизмите;
  • Енергоспестяваща, (не използва електричество, само водното налягане);
  • Екологична, (Необходими са 1000 години за разграждането на пластмасова бутилка);
  • Подобрява здравето и кожата ви, като пиете и се миете с вода без замърсители.
  • Икономична: Без повече скъпа бутилирана вода.

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Телефон за връзка и повече информация: 0889893098

Технически данни
User Manual
 
Код на артикула
PWC-670-BLACK
Име на продукта
EdelWasser, (черен)
Приложение
Уредът е разработен основно за филтриране на вода от общински тръбопроводи. За домашна употреба
Нето тегло [кг]
4.5
Бруто тегло [кг]
6
Производител
HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau - Switzerland
Функции
Филтриране на водата
Метод на пречистване
Обратна осмоза
Вид на използваните филтри
Филтър с RO мембрана 20 GPD (основен), филтър с въглен, механичен филтър, антибактериален филтър
Размери
200 мм (ширина) x 390 мм (дълбочина) x 370 мм (височина)
Цвят
Черно и бяло
Работна температура
От 5ºC до + 35ºC
Максимален дневен обем на производство на вода
76,8 l/d - 112 l/d (при условия: температура на водата 25 degC, 138 kPa / 1,34 bar/20 psi / 344,74 kPa / 3,45 bar / 50 psi)
Защита
Клапан (спира филтрацията на водата)
Напрежение
НЕПРИЛОЖИМО
Честота на подмяна на филтъра
Име на филтъра - Код - Очаквана дата на смяна, считано от датата на инсталация •PP филтър пет микрона WT-100-72 на всеки 6 месеца • Филтър с активен въглен WT-100-73 на всеки 6 месеца • Кокосов филтър WT-100-75 на всеки 12 месеца • RO мембрана WT-100-15 на всеки 12 месеца. В таблицата са показани приблизителните, очаквани периоди на смяна, а не техния гаранционен период. За гарантиране на най-оптимална филтрация, може да се наложи да сменяте филтрите по-често. Скоростта на качеството на филтрацията (количеството на водата) зависят основно от налягането на водата, температурата и качеството на филтрираната вода. Ето защо системата за обратна осмоза винаги произвежда реверсивна вода. За Aqueena PRO съотношението е 2:1. Уредът е оборудван допълнително със система за сигнализация със светлина и звук, които показват необходимостта от поддръжка. При по-висока консумация на вода (от стандартната) уредът може да сигнализира за необходимостта от поддръжка в различни периоди от посочените.
Състав
• Уред AqueenaPro с комплект филтри • RO мембрана в защитно фолио – за инсталация • Захранване • Инструкции за обслужване и инсталиране • Питейна чешмяна вода • Ширмовани водни кабели • Скоба за оттичане • Ключ за защитата на мембраната • Директно подаване на вода • Скоби за бърза инсталация – 2 броя • Монтиране на кран
Монтаж
Инсталация на уреда: Продавачът извършва БЕЗПЛАТНА инсталация. Aqueena Pro, уредът за пречистване на вода, е разработен, за да се инсталира под мивката. Предварителното сглобяване налага някои работи * дърводелски и водопроводни. Инсталацията, оперирането, поддръжката и ремонтът трябва да бъдат извършвани само от оторизиран сервизен персонал на Zepter. Препоръчваме да подготвите мястото на монтажа: • Разстоянието между мястото на свързване и мястото на инсталиране на уреда не трябва да надвишава 1.5 м • Разстоянието от източника на вода не трябва да надвишава 3 м. • Разстоянието от мястото на изтичане на потребената вода не трябва да надвишава 3 м • Размерите на мястото на монтажа трябва да съответстват на тези на уреда Aqueena Pro. Препоръчително е уредът да бъде инсталиран близо до мивката, за да могат входящите и изходящите водни маркучи да бъдат лесно достъпни.* Забележка: В зависимост от мястото на монтаж и техническите възможности за свързването му към канализационната система, може да се наложи пробиването на отвори, напр. в кухненския плот. Ето защо всички допълнителни дейности за подготовка на мястото и инфраструктурата за инсталиране/свързване на филтъра (напр. професионално пробиване на отвори в камък, мрамор или други повърхности, приспособяване на канализационната система, инсталиране на независими източници на вода, обезопасяване на допълнителни връзки и клапани) трябва да бъдат извършени от клиента за негова сметка. Zepter осигурява стандартна/базова инсталация в подготвената инфраструктура с пробиване на обикновени отвори в кухненския плот.
Произведено в
Корея
Гаранция
2 години
Сертификати/Декларация
СЕ съответствие за електрическо оборудване. Декларация за съответствие съгласно Директива 2004/108 относно електромагнитната съвместимост. Декларация за съответствие съгласно Директива 2006/95/ЕО.относно електрически съоръжения, предназначени за използване при някои ограничения на напрежението Директива 2002/95/ЕО (RoHS) относно ограничението за употребата на определени опасни вещества в електрическото и електронното оборудване. Декларация по Директива 2002/96/ЕО относно отпадъци от електрическо и електронно оборудване (ОЕЕО) Декларация за съответствие във връзка с Регламент (ЕО) Nº1935/2004 относно материалите и предметите, предназначени за контакт с храни.
1 290,85 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!