БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Съд за готвене 12л, ф28 см, вис. 20 см Z-28120

Съд за готвене 12л, ф28 см, вис. 20 см

Z-28120

Намаление до 10.04.2022 г. с 20% по случай Международният ден на здравето.

Намаление за Международен ден на здравето до 10.04.2022г.

Този красиво декориран съд е истинска звезда от колекцията съдове за готвене Zepter и един от любимите ни. Той е толкова ценен и специален, че го наричаме „Принцеса“. Всяка майка има принцеса или принц и този съд е с идеален размер, за да приготви точното количество прясна бебешка храна или всякакви други малки ястия за вашите най-ценни и любими хора. 2-литровият съд също е достатъчно голям за приготвяне на всякакви сосове и сок.

Прочетете още

За продукта

Подробности
Технически данни
User Manual
 
ПРИГОТВЯЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНИ МАЛКИ ЯСТИЯ И СОСОВЕ С ТАЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ТЕНДЖЕРА

Насладете се на предимствата от новаторските технологии и великолепния дизайн със Zepter. Изберете от голямо разнообразие размери касероли и по-малки съдове за сосове за следващото ви кулинарно и здравословно постижение. С технологията на затворения кръг от Zepter хранителните течности остават в съда, което позволява да сготвите ястието в собствения му сос, без да добавяте допълнителна вода. Представете си, че приготвяте средиземноморска яхния с чушки, тиквички, леща и сладък пушен пипер и мащерка - до пилешко гумбо с каджун или обикновено телешко бургиньон, без да използвате олио или вода и приготвено на ниска температура. Крайният резултат ще бъде по-вкусно ястие, което изглежда апетитно, тъй като естествените цветове, форма и текстура на храната са здравословно запазени.
 
Електронен магазин:
 
 
 
Телефон за връзка и повече информация: 0889893098
 
Технически данни
User Manual
 
Код на артикула
Z-28120
Име на продукта
СЪД 12.0 Л 28 CM TC
Бруто тегло [кг]
4.83
Нето тегло [кг]
3.91
Приложение
Традиционно готвене (с вода), готвене без вода, пържене без мазнина, готвене на пара
Производител
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Switzerland
Вид стомана
AISI 316 L-304
Индикатор за температурата
Продуктът се продава с аналогов термоконтролер. Дигитален термоконтролер може да се закупи отделно (артикулен номер: Z-DTC)
Произведено в
Италия
Височина на тенджерата
6.1 см
Диаметър
20 см
Вместимост
1,6 л
Подходящ за използване във фурна
ДА
Гаранция
Безплатно, най-малко 30 години гаранция за ремонт или пълна замяна на всички продукти от несравнимия метал на Zepter при дефект на материала или изработката. Гаранция от 24 месеца за замяна на части, произведени от друг метал освен Zepter 316L и 304. Дигиталните и аналоговите Zepter термоконтролери също се покриват от гаранцията от 24 месеца. Не поставяйте Zepter термоконтролера във фурна, в съдомиялна или върху горещи повърхности и не го излагайте на висока температура. Пластмасовите части се покриват от гаранцията от 24 месеца. Не го поставяйте във фурна и не ги излагайте на висока температура. Zepter дава гаранция за позлатяването на всички свои продукти. Тази гаранция не покрива: естетични промени вследствие на обичайно износване и изхабяване, което не влияе на работата на продукта, и повреди поради неправилна употреба на продукта. За да се възползвате от гаранцията, трябва да представите оригиналния документ за покупката, затова го пазете.
Сертификати/Декларация
Декларация за съответствие с директиви: 1935/04/ЕО и ЕС 10/2011 - декларация, че използваните материали и продуктите са предназначени за контакт с храни, 2023/06/ЕО - декларация за съответствие с добрата производствена практика относно материали в контакт с храни, 2011/65 ЕС - декларация за съвместимост с ограниченията относно опасните вещества.
 

 

1 171,54 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!