БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Комплект съдове за готвене, Джуниър, 14 бр Z-500

Комплект съдове за готвене, Джуниър, 14 бр

Z-500

Намаление до 10.04.2022 г. с 20% по случай Международният ден на здравето

Намаление за Международен ден на здравето до 10.04.2022г.

Компонентите на комплекта Junior са изработени от един и същ премиум хирургически клас 316L и отразяват същата европейска изработка и характер, които определят съдовете за готвене Zepter от десетилетия. Тази колекция от 14 части с висока ефективност формира привлекателна и функционална основа за цял живот на здравословно готвене. Технологията Masterpiece позволява храната да се готви при ниска температура в собствените си сокове, което запазва по -високо съдържание на хранителни вещества и запазва повече витамини и минерали за вкусни и здравословни ястия.

Прочетете още

За продукта

Подробности
Технически данни
User Manual
 
ВЕЧНИЯТ МЕТАЛ & УНИКАЛНАТА СИСТЕМА ЗА ГОТВЕНЕ ГАРАНТИРАТ ЗДРАВОСЛОВНИ ЯСТИЯ
Патентовани, вечни, екологични, нетоксични, практични и красиво изработени. Това са характеристики на нашата революционна система за готвене, която гарантира здравословна, по-вкусна храна с по-малко калории. Нашият комплект Junior включва разнообразие от 4,2-литрова тенджера Masterpiece, 20-см в диаметър и 14,20-см висока 2-литрова касерола, която може да се похвали с незалепваща технология, която променя металната повърхност на дъното на съда на молекулярно ниво, без нанасяне на вредни токсични покрития.

В комплекта сме включили още кошница за готвене на пара която се използва за приготвяне на храна, която изисква допълнителни грижи. Използвайте системата с парната кошница за да отделите храната от горещото дъно на тенджерата, например като приготвяте спанак, деликатни рибни филета или кнедли. Този процес ще запази естественото съдържание на витамини и протеини.

Комплектът идва с редица други невероятно полезни прибори като мултифункционални капаци, които могат да се ползват за измиване на зеленчуци, за приготвяне на заготовки или като стойки за тенджери; мултифункционална купа за салати и други ястия може и да съхранява храна; гениалното ренде може да се ползва за рендосване на зеленчуци или сирена направо върху тенджерата или като част от системата за подреждане. 

ЗАЩО СЪДОВЕТЕ MASTERPIECE СА ИЗБОР НОМЕР 1?
Най-висококачествените материали: висококачествената неръждаема стомана 316L, използвана за производството на съдовете Zepter Masterpiece, се използва, когато е необходимо само най-високо качество: в медицината, за телесни импланти, протези, хирургически инструменти, в индустрията с луксозни товари, за производство на ексклузивни часовници и други луксозни стоки. Този специфичен тип стомана е непорест, не изгаря храната при готвене, не се окислява, не задържа аромати от храните, не причинява алергии и е лесен за почистване. Тези качества го правят идеален за приготвяне на храната по здравословен начин. И, когато добавите капака Syncro-Clik®, най-висококачествените съдове ви носят турбо-кулинарно усещане.

Гениален дизайн: капакът Zepter пасва идеално по ръбовете на съдовете, херметически запечатвайки ги, за да гарантира кръговия процес и да предпази от разливания на храна по време на готвене. Умният дизайн не позволява на аромата на храната да излезе от съда, като оставя дома ви свеж и без неприятни миризми. Мултифункционалният капак може да бъде използван и като предпазна стойка или за сервиране на храна.

Безопасни: ергономично проектирани за комфортна употреба, безопасните дръжки на Zepter не прегряват, така че няма да се изгорите по време на готвене. Те могат да се ползват във фурна, като в случая се нагряват и трябва да се хващат внимателно. Друго умно и практично решение ви позволява да поставяте капака на дръжките.

Здравословно готвене при ниски температури: дъното на всеки съд Masterpiece е направено от 3 слоя метал, за да индуцира, провежда и акумулира топлината. Уникална преса с налягане от 2000 т съединява трите слоя на дъното с корпуса на съда, което прави разпадането невъзможно. ZAC (акутермалното дъно на Zepter) акумулира енергията дори от най-малкия източник на топлина и провежда топлината бързо и равномерно по целия съд. Проводимите свойства позволяват да готвите при рекуперативно нагряване, така че готвенето продължава и при ниски температури. Готвенето при ниски температури е съществено важно за съхранението на хранителните вещества от разрушаване, каквото се случва, когато готвите при високи температури. Освен това ви спестява до 70% от енергия.

Незалепваща технология: незалепващата технология на Zepter е нова и революционна, като променя металната повърхност на дъното на молекулярно ниво. Без вредни или токсични покрития, което прави съдовете напълно безопасни за приготвяне на здравословни и вкусни ястия.

По-малко мазнини: изследване показва, че при приготвяне в Zepter продуктите запазват 72% повече витамин А, 252% повече калций, 336% повече фосфор и до 83% повече желязо. Установено е, че телешкото месо съдържа 67% по-малко мазнини, когато е гриловано в съдове Masterpiece, а пилешкото – 51% по-малко мазнини. Това са добри новини за хората с високи нива на холестерола. И също са добри новини за онези от нас с риск от рак, тъй като 62% от всички ракови заболявания (на гърдите, дебелото черво, простатата, бъбреците) са причинени от храни, богати на мазнини, затлъстяване и лошо приготвяне на храната с използването на мазнини, олио, сол и некачествени прибори.
 
Електронен магазин:
 
 
 
 
 
Телефон за връзка и повече информация: 0889893098
 
Технически данни
User Manual
 
Код на артикула
Z-500
Име на продукта
Комплект Masterpiece Cookware Z - Junior - 14 части
Приложение
Традиционно готвене (с вода), готвене без вода, пържене без мазнина, готвене на пара
Бруто тегло [кг]
8.4
Нето тегло [кг]
7.2
Производител
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Switzerland
Произведено в
Италия
Състав
5% анйонно повърхностно активно вещество, 5-15% нейонно повърхностно активно вещество; вода; кварц; C12-15 PARETH-3; натриев додецилбензенсулфонат; лимонена киселина; парфюми, (лимонен, линалол, геранио, цитрал, цитронелол, цинамил, алкохол, хексил цинамал, алфа-изометил йонон), консерванти (метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон).
Гаранция
Безплатно, най-малко 30 години гаранция за ремонт или пълна замяна на всички продукти от несравнимия метал на Zepter при дефект на материала или изработката. Гаранция от 24 месеца за замяна на части, произведени от друг метал освен Zepter 316L и 304. Дигиталните и аналоговите Zepter термоконтролери също се покриват от гаранцията от 24 месеца. Не поставяйте Zepter термоконтролера във фурна, в съдомиялна или върху горещи повърхности и не го излагайте на висока температура. Пластмасовите части се покриват от гаранцията от 24 месеца. Не го поставяйте във фурна и не ги излагайте на висока температура. Zepter дава гаранция за позлатяването на всички свои продукти. Тази гаранция не покрива: естетични промени вследствие на обичайно износване и изхабяване, което не влияе на работата на продукта, и повреди поради неправилна употреба на продукта. За да се възползвате от гаранцията, трябва да представите оригиналния документ за покупката, затова го пазете.
 
1 861,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!