БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Система за почистване с пара TUTTOSTEAMY GOLD PWC-301

Система за почистване с пара TUTTOSTEAMY GOLD

PWC-301
Революционната, нова система за почистване с пара използва естествената сила на парата (при 148 ° C) за почистване и гладене; устройството 2 в 1 за здравословен начин на живот. Дезинфекцирайте и почистете дълбоко; дезодорирайте, гладете и постигнете резултати както при химическото чистене, чрез една лесна операция без използването на вредни и токсични химикали.

Прочетете още

За продукта

Подробности
Технически данни
User Manual
 
TUTTOSTEAMY – ИДЕАЛНАТА ПАРОЧИСТАЧКА…
Поради високата температура на парата (148 градуса) и значителния капацитет на водния резервоар нашата парочистачка осигурява цялостно почистване на всякакви повърхности (всички видове подове, включително паркет и други деликатни повърхности) и лесно отстраняване на прахови частици. високата температура убива микробите, бактериите, вирусите, акарите и други микроскопични организми, които живеят в килимите, матраците и мебелите и могат да причинят сериозни здравословни проблеми като астма и алергии.

…И МОЩНА ПАРНА ЮТИЯ
Лесната за закрепяне парна ютия може да бъде използвана както за хоризонтално, така и за вертикално гладене. Налягането на парата ще премахне всички гънки и ще освежи тъканите, без нуждата да сваляте завесите от корниза или дрехите от закачалката. Специално създадената керамична незалепваща основа осигурява равномерно разпределение на топлината по цялата повърхност, защитавайки дори най-деликатните материи като коприната. Голямата плоча значително намалява необходимото време за гладене. И най-накрая, нашата парна ютия дезинфекцира и премахва лошите миризми, използвайки единствено силата на парата. Ако искате да постигнете резултати като от химическо чистене и да спестите пари от честите и скъпи процедури, изберете TUTTOSTEAMY GOLD.
 
Електронен магазин:
 
 
 
 
 
Телефон за връзка и повече информация: 0889893098
 
 
Технически данни
User Manual
 
Код на артикула
PWC-301
Име на продукта
TUTTOSTEAMY GOLD парочистачка за повърхности
Приложение
Чистене с пара и дезинфекция, измиване на различни повърхности: подове, прозорци, стъклени повърхности, теракота, тапицерия, стандартно и парно гладене
Нето тегло [кг]
5
Бруто тегло [кг]
9.5
Производител
HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau - Switzerland
Размери
39 x 39 x 44 см/ в опаковка 59.5 x 40 x 55.5 см
Цвят
Златно с черни елементи
Клас за безопасност
I
Напрежение
Електрическо захранване 220 - 240 V, 50-60 Hz
Мощност на котела (2 нагревателя)
1500 W
Мощност на ютията
850 W
Макс. налягане на парата
(450 kPa) 4.5 Bar
Макс. температура на парата в котела
148 ºC
Време на загряване
Около 2 мин. след включване на парата, само няколко секунди след допълване
Настройка на мощността на парата
Да - циферблат за регулиране на топлината
Обем на котела
2,4 л
Вместимост на котела (пара)
1,6 л
Клапан за налягане
2 +/- 6 Bar 0,3 +/- 0,15
Команди за ниско напрежение
5 V
Материал
Ютия с керамична плоча, резервоар от неръждаема стомана
Дължина на гъвкава тръба
2.0 м
Дължина на захранващия кабел
5.0 м
Автоматично навиване на кабели
Лак
Ниво на шум
Неприложимо
Състав
• Ютия • Маркучът за пара с дръжка • Правоъгълна четка • Триъгълна четка • Накрайник за чистене на стъкло и прозорци • Дюзата за прецизно почистване • Удължителна тръба - 2 бр. • Малка кръгла четка • Покривало • Кърпа за под • Конектор за четки • Гумена основа на ютията
Произведено в
Италия
Гаранция
3 години
Сертификати/Декларация
СЕ съответствие за електрическо оборудване. Декларация за съответствие съгласно Директива 2004/108/ЕО за електромагнитна съвместимост. Декларация за съответствие съгласно Директива 2006/95/ЕО.относно електрически съоръжения, предназначени за използване при някои ограничения на напрежението Директива 2002/95/EC (RoHS) относно ограничението за употребата на определени опасни вещества в електрическото и електронното оборудване. Декларация по Директива 2002/96/ЕО относно отпадъци от електрическо и електронно оборудване (ОЕЕО)
1 564,66 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!