БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Фиточай с китайска ангелика и филипендула, филтър 30 бр.

Фиточай с китайска ангелика и филипендула, филтър 30 бр.

Цена: 19,80 лв. но до края на месец април е с 10 процента намаление и е с цена:  17.80 лв.

Фиточай с китайска ангелика и филипендула спомага за намаляване на риска от мастопатия, помага при женски заболявания и нормализира хормоналния дисбаланс.

 
Линк на продуктът в сайта на Тианде:
 
 
 

Фиточай с китайска ангелика и филипендула

Фиточай с китайска ангелика и филипендула е чай за жени, който се използва за профилактика на ендометриоза, мастопатия и при заболявания на женската полова система.

Чаят стимулира регенерацията на тъканите, а също така се използва за увеличаване на тяхната устойчивост срещу неблагоприятните фактори на околната среда. Той ще ви помогне при хормонален дисбаланс и нарушение на менструалния цикъл.

 • Прочиства кръвта.
 • Оказва естрогеноподобно действие.
 • Оказва противовъзпалително действие.
 • Притежава противораков ефект.
 • Укрепва устойчивостта на организма към вирусни инфекции.
 • Нормализира обмяната на веществата.
 • Оказва подмладяващо действие.
 • Укрепва имунитета.

ВНИМАНИЕ! Действието на фиточайовете на ТианДе от серията Даровете на Шамбала за жени от програмата „Женско здраве” е потвърдено от клинични изследвания, проведени на базата на женската консултация в частно лечебно заведение „Отделенческая клиническая больница” в гр. Барнаул

ПРИЛОЖЕНИЕ

Едно филтър-пакетче се залива с 200 мл. вряла вода. Трябва да престои 10-15 минути и след това се изважда пакетчето. Приема се по 1 чаша три пъти на ден по време на хранене. Продължителността на курса е 3-4 седмици. След почивка от 1-2 седмици може да повторите курса.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност, кърмене. Да не се приема с лекарства!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 • Брястнолистното орехче (филипендула) – поддържа и усилва лечебните свойства на основната билка на фиточая – Китайската ангелика, като допълва нейното общоукрепващо, противовъзпалително, съдоразширяващо и успокояващо действие. Също така се използва при заболявания на щитовидната жлеза, неврози, депресии и безсъние. Има и противодиабетичен ефект.
 • Женско биле – в източната медицина това растение често се използва при женски заболявания. В днешно време научно е установено, че коренът от женско биле има естрогеноподобно действие.
 • Обикновен репей – има противораково действие. Препарати от репей са се използвали в народната медицина в различни страни при доброкачествен и злокачествен рак. В Япония например репеят много се цени – корените му се използват за храна и така хората се лекуват.
 • Лайка – благотворно влияе на организма при повишена възбудимост, невралгични болки, периодични болки при жените и маточни кръвотечения. Растението не просто премахва симптомите на заболяването, то лекува.
 • Бял оман – се използва в качеството му на кръвопочистващо и подобряващо обмяната на веществата средство, при малокръвие, хипертония, болезнена менструация и нейното отсъствие, отпускане на матката, при нервни заболявания и гуша.
 • Риган – използва се при нарушения в менструалния цикъл, при забавяне на менструацията, при тежки менструални болки. Помага при постменструален синдром, тежко протичане на климакса (оказва успокояващо действие). При кърмещите майки засилва лактацията.
 • Дяволска уста – притежава свойството да усилва действието на обезболяващите и сънотворните средства в организма на човека. Привеждането в норма на нервната система съдейства за нормализацията на другите функции – подобрява храносмилането, в някои случаи се нормализира менструалният цикъл.

Продуктът участва в програма за здраве:
ЖЕНСКО ЗДРАВЕ – ПРОТИВОМАСТОПАТИЙНА

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

Връзка към видеоклипа

Телефон за повече информация: 0889893098