БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Съд за готвене 3л, ф24 см, вис. 6.8 см, покритие URA Z-2430

Съд за готвене 3л, ф24 см, вис. 6.8 см, покритие URA

 Код:  Z-2430
https://s.zepter.app/u2/Lz6m
 

Този 3-литров гювеч е с покритие Zepter URA (Ultimate Resistant Application), нова и иновативна незалепваща технология без нанасяне на токсични покрития, които излагат живота на риск. Готварските съдове с лошо качество са най -големият враг на нашето здраве. Направете профилактиката свой приоритет с готварски съдове Masterpiece: номер едно за ненадминати ползи за здравето, революционни патентовани производствени техники, най -скъпите материали, функционален, но луксозен дизайн и принос към човешкия вид.

Прочетете още

За продукта

Подробности
Технически данни
User Manual
 
ГОТВЕТЕ ПО ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН – С НОВАТА ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ ЗАЛЕПВАНЕ

Търсите перфектния съд за вашите домашни птици, месо, печено, ориз, паста, сос болонезе, ризото, зеленчуци, яхнии, супи, чили кон карне, къри, морски продукти, картофи или бобени храни? Изберете от нашите касероли с голямото ни разнообразие от размери – за следващото ви здравословно кулинарно постижение. Насладете се на новите вкусове на храната със запазени органолептични свойства (цвят, форма, текстура, аромат и вкус). Ястията също са здравословни, защото хранителните и биологичните им вещества (витамини, минерали, протеини, микро- и макроелементи) са съхранени.
 
КАКВО ПРАВИ КАСЕРОЛИТЕ НА ZEPTER ТОЛКОВА СПЕЦИАЛНИ?
Най-новите технологии и впечатляващият и много функционален дизайн означават, че всеки дейтал на касеролите Zepter е внимателно обмислен и изработен прецизно за най-доброто кулинарно преживяване. В резултат имате модерни функционални съдове, които опазват здравето ви и помагат за приготвянето на вкусна храна. Ето 10 факта, поради които касеролите на Zepter са световни лидери:
  1. ГРИЖАТ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО ВИ: Всички съдове Zepter гарантират по-малко вредни мазнини, по-малко калории, но повече витамини, минерали и протеини, като запазват хранителните, биологичните и органолептичните свойства на храните. Медицинските изследвания са доказали, че нездравословната диета е основен причинител на най-сериозните хронични заболявания в света днес (епидемията от затлъстяване, хипертонията, сърдечно-съдовите заболявания, диабета и рака). Нездравословното хранене, неправилното приготвяне на храната и лошите съдове за готвене са основните причини за сърдечни заболявания – убиец номер едно в света. Ненужно варим зеленчуците във вода и пържим храната на високи температури в опасно прегрети мазнини. В резултат ядем храна, бедна на хранителни вещества, която ни дава само краткотрайно усещане за ситост, но гладът бързо се връща, което ни кара да ядем твърде много лоша храна. В процеса в крайна сметка приемаме твърде много сол, твърде много мазнини и захар, твърде много калории и твърде много вредна храна. В дългосрочен план това оказва негативни последствия на здравето Ви. С най-новите иновативни технологии от Zepter храната може да бъде приготвена без добавена вода, олио или други мазнини и при ниски температури, което запазва хранителните вещества в ястията. Това ще доведе до редуциране на калорийния прием с до 1500 калории седмично. Просто като замените нискокачествените прибори и разчитате на отличното качество на приборите на Zepter, ще имате възможността да намалите с до 6000 калории месечния прием.
 
  1. ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ: Касеролите са майсторски изработени от супер здрав Zepter Metal 316 L. Изработката с този неразрушим метал с върхово качество струва до 50% повече спрямо неръждаемата стомана 18/10 и е забележително по-ценна и невероятно издръжлива. Несравнимият метал е екологично чист и по-устойчив на физически и химични ефекти, както и напълно устойчив на корозия. Качественият печат на Zepter дава доживотна гаранция за метала.
 
  1. УНИКАЛЕН ПРОЦЕС НА ГОТВЕНЕ: Zepter разработи процес на готвене, при който парата, отделена от храната, се издига нагоре, кондензира при контакт с капака, който винаги е по-студен от съда, и се връща обратно в храната. Процесът протича необезпокоявано, докато храната не се сготви идеално. Това наричаме "затворения кръг на Zepter" и той гарантира здравословното приготвяне на храна, без добавка на вода или мазнини, и винаги при ниски температури. Приготвената така храна е не просто по-здравословна, но е и по-вкусна, защото натуралните вкусове и аромати са съхранени (дори без добавяне на сол и подправки). Храната освен това изглежда по-добре, защото цветовете, формите и текстурата ѝ се запазват.
 
  1. ZAC:Дъното на всеки съд Zepter е направено от три слоя метал, (индуктивен, акумулиращ, проводящ). Тази патентована технология на Zepter се нарича Accuthermal Compact (ZAC) дъно и е в основата на метода на Zepter за приготвяне на здравословна храна. Уникалната преса, която упражнява налягане равно на 2000 т, за да съедини трислойното дъно с тялото на съда (без залепване или запояване), прави съдовете компактни, здрави и неразрушими.
 
  1. УПЛЪТНЯВАЩ КАПАК: Значително по-тежък от повечето обикновени капаци, той пасва идеално по ръбовете, като херметично затваря съдовете по време на готвене чрез воден уплътнител, който помага на затворения кръгов процес на Zepter и същевременно предотвратява разливането на храната. Капакът Zepter може да бъде поставен и върху патентованите дръжки на Zepter, което спестява място на кухненския плот.
 
  1. БЕЗОПАСНИ ДРЪЖКИ: Дръжките на всяка касерола са уникално проектирани да не прегряват поради патентованата технология, която гарантира минимално свързване с корпуса на съдовете за готвене от линията Zepter Smart Line Masterpiece. Ергономичният и стилен дизайн позволява удобно и здраво захващане и лесна употреба. Също така можете да персонализирате дръжките си с избор от сменяеми дръжки, налични в няколко цвята, които са нанесени чрез патентован метод за покритие, устойчив на надраскване.
 
  1. ПО-МАЛКО МАЗНИНИ, ПОВЕЧЕ ВИТАМИНИ: Съдържанието на витамин С в картофите се редуцира с 60-80% при варене. Същото важи и за другите зеленчуци – храните губят полезните си вещества и витамини поради лошите методи на готвене и некачествените прибори. Изследване показва, че при приготвяне в Zepter продуктите запазват 72% повече витамин А, 252% повече калций, 336% повече фосфор и до 83% повече желязо. Установено е, че телешкото месо съдържа 67% по-малко мазнини, когато е гриловано в съдове Masterpiece, а пилешкото – 51% по-малко мазнини. Това са добри новини за хората с високи нива на холестерола. И също са добри новини за онези от нас с риск от рак, тъй като 62% от всички ракови заболявания (на гърдите, дебелото черво, простатата, бъбреците) са причинени от храни, високи на мазнини, затлъстяване и лошо приготвяне на храната с използването на мазнини, олио, сол и некачествени прибори.
 
  1. БЕЗОПАСНА НЕЗАЛЕПВАЩА ПОВЪРХНОСТ: Ниското качество на съдовете е най-големият враг на нашето здраве. Най-разпространените материали са керамика, стъкло, алуминий, тефлон, нискокачествена стомана, емайл и незалепващо покритие. Тези материали често се окисляват или ръждясват; съдовете, приготвени от тези материали, обикновено са тънки, поради което топлината лесно изгаря храната; проучванията показват, че незалепващите покрития и сходни материали отделят токсични газове по време на нагряване, които се смятат за канцерогенни. Незалепващата повърхност на Zepter е направена с използването на специална технология, която променя структурата на метала, без никакви вредни незалепващи покрития, което я прави напълно безопасна за вашето здраве. Освен това е лесна за почистване.
 
 
      9. ИКОНОМИЧНИспестявайки ви до 70% енергийни разходи и до 30% от разходи за храната, което може да значи до хиляди евро всяка година. Освен това съдовете няма да капят или омазняват печката ви; те са практични за икономия на място и са лесни за измиване.
 
 
Електронен магазин:
 
 
Връзка към видеоклипа
 
Телефон за връзка и повече информация: 0889893098
 
Технически данни
User Manual
 
Код на артикула
Z-2430
Име на продукта
Касерола - 3.0 л, Ø 24 см URA технология, аналогов термоконтролер
Бруто тегло [кг]
2.76
Нето тегло [кг]
2.4
Приложение
Традиционно готвене (с вода), готвене без вода, пържене без мазнина, готвене на пара
Производител
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Switzerland
Произведено в
Италия
Индикатор за температурата
Продуктът се продава с аналогов термоконтролер. Дигитален термоконтролер може да се закупи отделно (артикулен номер: Z-DTC)
Вид стомана
AISI 316 L-304
Височина на тенджерата
6.1 см
Вместимост
1,6 л
Диаметър
20 см
Подходящ за използване в съдомиялна машина
ДА
Подходящ за използване във фурна
ДА
Подходящ за използване с капака на Syncro Clik
НЕ
Сертификати/Декларация
Декларация за съответствие с директиви: 1935/04/ЕО и ЕС 10/2011 - декларация, че използваните материали и продуктите са предназначени за контакт с храни, 2023/06/ЕО - декларация за съответствие с добрата производствена практика относно материали в контакт с храни, 2011/65 ЕС - декларация за съвместимост с ограниченията относно опасните вещества.
Гаранция
Безплатно, най-малко 30 години гаранция за ремонт или пълна замяна на всички продукти от несравнимия метал на Zepter при дефект на материала или изработката. Гаранция от 24 месеца за замяна на части, произведени от друг метал освен Zepter 316L и 304. Дигиталните и аналоговите Zepter термоконтролери също се покриват от гаранцията от 24 месеца. Не поставяйте Zepter термоконтролера във фурна, в съдомиялна или върху горещи повърхности и не го излагайте на висока температура. Пластмасовите части се покриват от гаранцията от 24 месеца. Не го поставяйте във фурна и не ги излагайте на висока температура. Zepter дава гаранция за позлатяването на всички свои продукти. Тази гаранция не покрива: естетични промени вследствие на обичайно износване и изхабяване, което не влияе на работата на продукта, и повреди поради неправилна употреба на продукта. За да се възползвате от гаранцията, трябва да представите оригиналния документ за покупката, затова го пазете.

 

 

721,70 лв. 577,36 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!