БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

Хранителна добавка „Rose hips Omega – Шипково масло с гроздово масло и Омега 3-6-9” 90 таблетки 100% биологична Шипка

Хранителна добавка „Rose hips Omega – Шипково масло с гроздово масло и Омега 3-6-9” 90 таблетки 100% биологична Шипка
Цена
32.90
лв.
Точки
7.23
Мека капсула със студено пресовано масло от шипкови семена, студено пресовано масло от гроздови семена и Омега-3 мастнa киселинa от норвежка риба Треска
Съдържание: Студено пресовано масло от шипкови семена - 100 mg, Студено пресовано масло от гроздови семена - 150 mg, Омега-3 мастна киселина от риба треска - 250 mg
Начин на употреба: Препоръчва се прием на три капсули дневно – сутрин, обед и вечер по време на хранене
Опаковка: 90 капсули х 500 мг.

Преодолява дефицита на незаменими мастни киселини. Богатото съдържание на комплекса от полезни вещества подсилва и активира имунните функции и защита на организма през есенно-зимния сезон, мощно антиоксидантно действие, допринася за ускоряването на метаболизма, подпомага преодоляването на стреса, действа положително при психически разстройства, сезонни неразположения, депресивни състояния, подтиснатост, подпомага сърдечносъдовата система, подпомага умствената дейност, допринася за намаляване на умората и изтощението, подобрява усвояването на желязото, спомага за предпазването на клетките от окислителен стрес, допринася за възстановяването на редуцираната форма на витамин E.

Препоръчва се прием на три капсули дневно – сутрин обед и и вечер по време на хранене.

Продуктът не е лекарствено средство.

Използвайте продукта само като хранителна добавка.

Продуктът не замества разнообразието в храната.

Студено пресовано масло от шипкови семена (вложеното в този продукт шипково масло е извлечено чрез иновативен (патентован) метод на студено пресоване в безкислородна среда и температура на изтичащото масло 28 градуса С)

Още в древността шипката е призната като ценно и лечебно средство. Бащата на медицината, Хипократ, а и други древногръцки учени като Теофраст и Диоскорид са оценявали високо ползите от шипката. Предписвали са я като противовъзпалително средство за множество различни заболявания. Шипката е истински „поливитаминен концентрат“ – в природата не съществува друг естествен продукт, който да е така богат на различни витамини.

Шипковото масло е единственото растително масло, което съдържа в натурален вид уникалния здравословен комплекс от:  естествен провитамин D, естествен провитамин А,  естествени масни киселини Омега-3 (33%), Омега-6 (44%), Омега-9 (14%) и антиоксиданти - флаваноиди и бетакаротени, витамин С и витамин Е, витамин F, витамин K и групата витамини B.

Витамин Е има ключово значение за имунната система. Поддържа очите и кожата здрави. Антиоксидантните му свойства предпазват клетките от увреждания. Препоръчва се за борба със свободните радикали, които причинява тютюнопушенето, честото излагане на ултравиолетовите слънчеви лъчи и замърсяването на въздуха. Витамин Е допринася за нормализиране на кръвното налягане. Помага да се избегне втвърдяването на артериите и подобрява работата на сърцето.

Линоловата киселина е полинаситена Омега - 6 мастна киселина. Намира се в липидите на клетъчните мембрани и играе важна роля за защитните функции на кожата. Приемът на линолова киселина, успоредно със стандартната грижа за здравето, понижава кръвното налягане. Помага за намаляване чувството на глад и телесните мазнини при възрастните.

Поради високото съдържание на витамин С има диуретичен ефект и също така подобряват окислително-редукционните процеси в клетките и пропускливостта на капилярите.

 • Приемът на студено пресовано масло от шипкови семена води до следните ползи:
 • Подкрепя имунната система;
 • Подкрепя нервната система;
 • Подкрепя сърдечносъдовата система;
 • Осигурява на организма незаменимите Омега-3 и Омега-6 мастни киселини;
 • Подпомага дейността на щитовидната и подстомашната жлези;
 • Подобрява физическата и умствената активност;
 • Влияе благоприятно върху общото здравословно състояние;
 • Подобрява работата на сърцето;
 • Нормализира кръвното налягане;
 • Действа благоприятно при заболявания на черния дроб;
 • Има благоприятно влияние при възпаление на венците, стоматит и гингивит;
 • Забавя преждевременното стареене;
 • Превенция на раковите заболявания;
 • Подкрепя регенерирането на кожата, костите и ноктите (Антиейджинг ефект);
 • Подобрява окислително-редукционните процеси в клетките.

Студено пресованото масло от Гроздови семена е важен източник на един от най-силните природни антиоксиданти – проантоцианиди. Проантоциандите са с многократно по-силни антиоксидантни свойства дори и от витамините С и Е (20 пъти по-силни от витамин С и 50 пъти по-силни от витамин Е). В изключително голяма концентрация се срещат в семената на червеното грозде. Препоръчителен е приемът на екстракти, извлечени от гроздовото семе, тъй като в тях концентрацията на проантоцианиди е значително по-голяма. Проучвания показват, че тези антиоксиданти имат силно противо-възпалително действие, антиалергични свойства и противодействат на свободните радикали. Понижават нивото на лошия холестерол в кръвта, способстват за нормализиране на кръвното налягане, защитават от атеросклероза и подобрява работата на нервната и имунната система.

Маслото от гроздови семена е чудесен източник на витамин Е. Витамин Е представлява мастноразтворим антиоксидант, който предпазва клетките от свободните радикали. Често се препоръчва при рак, сърдечносъдови проблеми и други хронични заболявания. Витамин Е укрепва и имунната система. Някои изследвания показват, че може да забави развитието на деменцията.

 • Приемът на студено пресовано масло от гроздови семена води до следните ползи:
 • Подкрепя имунната система;
 • Подкрепя сърдечносъдовата система;
 • Повишава нивото на добрия холестерол и намалява лошия холестерол в организма
 • Осигурява на организма незаменимите Омега-3-6-9 мастни киселини;
 • Осигурява защита срещу клетъчно и тъканно увреждане, причинено от свободните радикали;
 • Превенция на раковите заболявания;
 • Подкрепя регенерирането на кожата;
 • Подобрява кръвообращението и успокоява проблеми като мрежа от вени и разширени вени;
 • Помага за предотвратяване на рак на белия дроб, на дебелото черво, на простатата, гърдата и на стомаха.

Омега-3-6-9 мастни киселини имат важни роли във всички видове телесни процеси, включително възпаление, сърдечно здраве и мозъчна функция. Дефицитът на омега-3-6-9 е свързан с по-ниска интелигентност, депресия, сърдечни заболявания, артрит, рак и много други здравословни проблеми. Нашите тела се нуждаят от тези мастни киселини за добра мозъчна функция, клетъчна сигнализация, производството на хормони, защита на сърдечно-съдовата система, подкрепа на имунитета и други. Дори има сведения, които доказват, че омега мастните киселини могат да предпазят от различни болести и състояния като Алцхаймер, диабет тип 2 и депресия. Сериозен проблем идва от това, че телата ни не могат да си ги произведат сами. Изградените хранителни навици и лошият избор на храни, често са предпоставка за дефицит или нарушен баланс между омега 3-6-9 мастните киселини.

Ежедневния прием на Омега-3-6-9 полиненаситени мастни киселини е от съществено значение за здравето на сърдечно-съдовата система, нервната система, мозъка, зрението, ставите, изграждането и възстановяването на клетките и др.  Тъй като са от решаващо значение за здравето и тялото не може да произвежда Омега-3-6 трябва да се набавят редовно. Поради тази причина рибеното масло е една от най-подходящите добавки към дневното меню. То е богато на омега-3 мастни киселини и помага на организма да получи наготово здравословните им предимства. Шипковото и гроздовите масла са изключително богати на Омега 3-6-9 мастни киселини.

 • Приемът на Омега-3-6-9 мастни киселини води до следните ползи:
 • Подобрява функциите на имунната система;
 • Подпомага функциите на сърдечно-съдовата система и поддържането на на холестерола, триглицеридите и кръвното налягане в норма;
 • Допринася за поддържане нормалните нива на глюкоза в кръвта;
 • Осигурява стабилна защита за мозъка и нервната система, полезно за фокуса, остротата на ума и нормалното психо-емоционално състояние;
 • С отлично въздействие върху зрението – намалява умората и съдейства за зрителната острота;
 • Благодарение на мощния си противовъзпалителен ефект, облекчава състоянието при възпалителни ставни заболявания, намалява болката и сковаността;
 • С полезен ефект върху ендокринната система, насърчава правилната хормонална продукция;
 • Благоприятства състоянието на кожата, косата и ноктите;
 • Понижава риска от тромбоза (образуване на съсирек);
 • Предотвратява аритмиите;
 • Регулира метаболизма;
 • Подобрява еластичността на кожата;
 • Подобрява дейността на всички системи и органи в организма на човека.

Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва за употреба Омега-3 мастни киселини при наличие на:  хиперкалцемия (повишено ниво на калций или D-витамин), персонална непоносимост - алергичен отговор, активна форма на туберкулоза – в белите дробове или с друга локация, ендокринни разстройства на щитовидната жлеза, чернодробна и бъбречна недостатъчност, наличие на камъни – както в пикочния мехур, така и в бъбреците, застой на жлъчка и камъни в жлъчката или жлъчните канали.

Поради високото съдържание на витамин К, маслото не може да се използва от хора, страдащи от тромбоза и тромбофлебит.

Ако имате някакви съмнения относно консумацията на шипки под каквато и да е форма, консултирайте се с лекар или фитотерапевт.

Бременни жени, кърмачки и деца под 18 години преди употреба е необходимо да се консултират със специалист.

 

Линк за сайта, за да видите и другиите продукти:

http://www.mlm-balevski.com/regform.php?sponum=BG00158

 

Електронен магазин:

 

https://dimitrinkalom777.com

 

Телефон за връзка 0889893098

32,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.