БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

BIOPTRON 2 с подова стойка PAG-880-SET

BIOPTRON 2 с подова стойка

PAG-880-SE

BIOPTRON 2 с подова стойка
PAG-880-SET

https://s.zepter.app/u2/6RLj

Телефон за повече информация: 0889893098

Коледни предложение - до 31.12.2022 г.

Как да осигурим медицинско лечение с ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ И БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ? Bioptron е решението! Клинично тествано и сертифицирано медицинско изделие, което лекува успешно редица медицински заболявания. Bioptron предлага щадящо за потребителя, безболезнено, безопасно и ефективно лечение. Квантовата хиперсветлина, която излъчват уредите Bioptron възстановява и лекува тялото с положителни локални и общи ефекти, като по този начин лекува целия организъм на КВАНТОВО НИВО.
За продукта
Подробности
Технически данни

ЗАЩО ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ИЗБИРАТ BIOPTRON 2

BIOPTRON 2 се използва основно от професионалисти, работещи в болници, клиники, салони за красота, спа центрове, спортни и физиотерапевтични клиники по цял свят. Те го предпочитат заради голямото светлинно петно, което им позволява да третират по-големи повърхности и така да прилагат по-ефективни терапии.

 

За BIOPTRON 2 се предлагат и три различни стойки (за домашна употреба, за професионална употреба и за окачване на стена), които осигуряват пестене на пространство, практични решения и лесно поставяне. Ъгловата форма на BIOPTRON 2, в съчетание с различните стойки, улеснява позиционирането на уреда по различни начини за удобство на пациента и на медицинския професионалист. Това осигурява максимален комфорт и възможно най-добри резултати от лечението.

 

По-бърза лечебна сила:

BIOPTRON работи на принципа на полихроматични (многоцветни), дълбоко проникващи поляризирани светлинни вълни. Той е проучен от учени по целия свят, за да се докажат клинично дълбочината на проникването му (25 мм), производството на ATP и колаген и биостимулацията на клетките.

Основни характеристики на BIOPTRON 2:


Продължителността на всяка сесия на лечение може да бъде настроена предварително на до 95 минути, разделени удобно на стъпки по минути.
Медицинският уред е мобилен и гъвкав благодарение на ъгловата си форма и широкия набор от стойки, с които се предлага;
BIOPTRON 2 се предлага със стойки за под (професионална и Y-образна), които позволяват оптимално позициониране и удобно лечение, както и възможност да бъдат достигнати всички зони на тялото. Специфичната конструкция на подовите стойки с ниска основа позволяват медицинският уред да се побира под легла и столове за още по-голяма гъвкавост на възможностите за лечение.
Лесен за сглобяване и настройка;
Вграден електронен ключ за мек старт/мек стоп (soft-start/soft-stop);
Абсолютно безопасен без известни странични ефекти;
Също като BIOPTRON MedAll и BIOPTRON Pro 1, BIOPTRON 2 съответства на местните пазарни регулации. Нашите бизнес процеси, включително развойните ни дейности, оценката на доставчиците, доставките на компоненти и производството са обект на строги тестове.

Моля, обърнете внимание: Всички медицински устройства BIOPTRON за хиперсветлинна терапия са 100% безопасни и използват спектър на полихроматична светлина, който не съдържа UV радиация.

 

T

 

22 492,00 лв. 17 993,64 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!