БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
  • Начало /
  • ЦЕПТЕР ПРОДУКТИ /
  • ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СЪДОВЕ - 500ML TFD-942 CLEANSY CLEANER, ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СЪДОВЕ - 500ML TFD-942 За да поддържате огледалната полирана повърхност на комплекта съдовете за готвене Zepter Masterpiece да изглежда като ново, не използвайте а

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СЪДОВЕ - 500ML TFD-942 CLEANSY CLEANER, ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СЪДОВЕ - 500ML TFD-942 За да поддържате огледалната полирана повърхност на комплекта съдовете за готвене Zepter Masterpiece да изглежда като ново, не използвайте а

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СЪДОВЕ - 500ML TFD-942
CLEANSY CLEANER, ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СЪДОВЕ - 500ML
TFD-942
За да поддържате огледалната полирана повърхност на комплекта съдовете за готвене Zepter Masterpiece да изглежда като ново, не използвайте абразивни почистващи препарати или груби почистващи продукти, като телчета за почистване. Вместо това използвайте невероятния Cleansy Cleaner - специално концентриран препарат, който е повече от 90% биоразградим и не съдържа фосфати. CleanSy Cleaner поддържа, полира и почиства вашите съдове за готвене, като същевременно е безопасен за вас, вашето семейство и околната среда.

Прочетете още

За продукта

Подробности
Технически данни
User Manual


ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗУМЕНИ ОТ ОНОВА, НА КОЕТО Е СПОСОБЕН CLEANSY!
Специално създаден от нашите изследователи, за да направи почистването на съдовете Zepter лесно и безпроблемно. След полиране с CleanSy повърхностите на вашите съдове ще изглеждат като нови.

Върнете живота на вашите тенджери с минимални усилия благодарение на CleanSy. Той поддържа, полира и почиства вашите съдове, но ползите не свършват тук. Използвайте CleanSy, за да почистите всеки предмет от неръждаема стомана в дома си, особенно аксесоарите за баня. Никога повече няма да използвате друг препарат.


Електронен магазин:


https://dimitrinkalom777.com

 

 

Телефон за връзка и повече информация: 0889893098


Технически данни
User Manual


Код на артикула
TFD-942
Име на продукта
CleanSy почистващо средство – 500 мл
Бруто тегло [кг]
0.5
Нето тегло [кг]
0.5
Приложение
Традиционно готвене (с вода), готвене без вода, пържене без мазнина, готвене на пара
Производител
HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Switzerland
Вместимост
1,6 л
Състав
5% анйонно повърхностно активно вещество, 5-15% нейонно повърхностно активно вещество; вода; кварц; C12-15 PARETH-3; натриев додецилбензенсулфонат; лимонена киселина; парфюми, (лимонен, линалол, геранио, цитрал, цитронелол, цинамил, алкохол, хексил цинамал, алфа-изометил йонон), консерванти (метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон).
Предупреждения
Дразни очите. Пазете от деца. Избягвайте контакт с очите. При контакт с очите незабавно измийте обилно с вода и потърсете медицинска консултация. Избягвайте пряк контакт с кожата. За защита на чувствителна кожа и по-дълготрайна употреба препоръчваме да се носят ръкавици. При поглъщане незабавно потърсете медицинска консултация, като покажете опаковката или етикета.

11,73 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.