БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved

ХРАНА ЗА КЛЕТКИТЕ НИ С КРИСТАЛНИ ДРАЖЕТА-КЛЕТЪЧНА ХРАНА

ХРАНА ЗА КЛЕТКИТЕ НИ С КРИСТАЛНИ ДРАЖЕТА-КЛЕТЪЧНА ХРАНА
 
АКУМУЛИРАЩИТЕ ДРАЖЕТА НА APL СА ХРАНА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПО ТЕХНОЛОГИЯ, ИЗПРЕВАРИЛА ВРЕМЕТО С НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ. ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВО!
Без ангажименти за регистрация, разгледайте продуктите за здраве, които са храна за клетките ни и ако проявите желание да си купите, може да го направите от следният линк:
 
Партньорски сайт https://aplgo.com/j/762819/
 
Препоръчват се да се приемат като допълнително средство за подобряване състоянието при различни болести или за профилактика при заболявания и патологии. Уникалността на растителните компоненти значително способстват за съхранението на красотата, младостта и подобряват качеството на живот.
Дражетата следва да се държат под езика до пълното им разтапяне. Това повишава ефективността на продукта, защото активните компоненти започват да работят още в зоната на устата. Чрез лигавицата те бързо попадат в кръвното русло и се разнасят по целия организъм, благодарение на което се постига бърз и моментален ефект. Дражетата трябва да се приемат с минимум 2 литра вода на ден.
ВАЖНО: Всички предложени часове за прием са само препоръчителни. Когато и да вземете дражето, то работи. Всяко драже действа от 24 до 48 ч, заради информационния и енергиен заряд. Предложените часове са съобразени, единствено и само с това, в кои часове на денонощието дадени органи са активни или пасивни. Това е допълнително знание, с което тези от вас, които желаят могат да се съобразят и ползват!
!!! Нашите дражета ще имат благоприятен ефект върху тялото, но САМО здравословното хранене, здравословния начин на живот и навременните посещения при лекар МОГАТ да бъдат гаранция за здравословен живот!
 
Вижте каталога на компания APL, като го изтеглите от тук и си изберете кой продукт ще ви помогне за разрешаването на ваш здравословен проблем: каталога за продуктите, може да си го свалите от тук:
 
Без ангажименти за регистрация, разгледайте продуктите за здраве, които са храна за клетките ни и ако проявите желание да си купите, може да го направите от следният линк:
 
Партньорски сайт
Поръчайте си от тук, за да си отиде на вашият адрес директно когато поръчате от сайта, тъй като ако идват продуктите до мен , да ви ги изпращам аз, ще се оскъпи доставката. Здраве за вас приятели в бонбонките на руската компания АПЛ удобно лесно и вкусно. Дражетата са заредени с отрицателен заряд по нова нано технология са направени. В тях са извлечени от растенията,от зеленчуци и плодове най ценните съставки. Разгледайте продуктите за здраве, които са храна за клетките ни и ако проявите желание да си купите, може да го направите. Хубаво е, че няма предозиране и са подходящи за всякаква възраст дори и за малки бебенца.
90,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.