БИЛКИ-ПО НОМЕРА ОТ 1 ДО 490 ОТ А ДО Я САМО ТУК
Copyright © 2023. All Rights Reserved
 • Начало /
 • ГРИЙН МАСТЕР ПРОДУКТИ /
 • Брахми - Dr. Nature Брахми, 60 капсули Код: 32009 за ютуб заглавие - Брахми - за супер памет, ум, отлично настроение, проблеми с паметта и трудно запомняне, при безсъние

Брахми - Dr. Nature Брахми, 60 капсули Код: 32009 за ютуб заглавие - Брахми - за супер памет, ум, отлично настроение, проблеми с паметта и трудно запомняне, при безсъние

Брахми - за супер памет, ум, отлично настроение, проблеми с паметта и трудно запомняне, при безсъние

Брахми - Dr. Nature Брахми, 60 капсули

Код: 32009
 
Цена: 21.50 лв.
 
Опаковка:60 капсули за 60 дни
Марка: Doctor Nature
 • За супер памет, ум „като бръснач“ и отлично настроение
 • Брахми(Бакопа) – част от «Златния списък» на Аюрведа
Прочети повече
 

 

Всяка капсула съдържа: 500 mg стандартизиран екстракт от брахми (бакопа мониери,(Bacopa monnieri), от които 275 mg (55 %) бакозиди.

 

 

Dr. Nature препоръчва за подпомагане при:

 

 

 • Проблеми с паметта и трудно запомняне на информация.
 • Намалена концентрация, фокус, загуба на креативност.
 • Когнитивен спад, особено в резултат на напредване на възрастта.
 • Умствено натоварване и в периоди на активно учене и запаметяване.
 • За забавяне на мозъчното остаряване.
 • При липса на тонус, настроение и склонност към депресия.
 • При безсъние и нарушена фаза на съня.

 

 

Начин на употреба: 1 капсула на ден след храна

 

Електронен магазин:

https://dimitrinkalom777.com

 

Връзка към видеоклипа
 
Връзка към видеоклипа по нов от дата 26.06.2023 г.
https://youtube.com/live/ex2Q7KpBuk0
 

Телефон за повече информация: 0889893098

Продуктът се препоръчва за подобряване на резултатите при активни хора, особено от творческата и научната сфера, студенти и ученици, които се нуждаят от подкрепа при запаметяването на информация. Има доказан ефект при хора в напреднала възраст, при които се наблюдава естествен когнитивен спад.

 

 

Наред с основното действие, приемът на Брахми подпомага подсилването на имунитета, допринася за облекчаване на болката при мигрена, подпомага при повишени нива на стрес, спомага за контрол на кръвното налягане.

 

 

Брахми (Бакопа) на Dr. Nature е изцяло натурална хранителна добавка в подкрепа на мозъка, паметта, концентрацията, настроението и съня. Тя е ефективен мозъчен тоник, като действа противоположно на допаминовите пикове, които предизвикват превъзбуда и последваща умора. Променя нивата на невротрансмитери като допамин, серотонин и ацетилхолин в мозъка. Стимулира  мозъчния кръвоток и променя експресията на специфични рецептори в нервната система, като по този начин подобрява паметта, ученето, релаксацията и подобрява настроението. Изследванията сочат, че бакопа влияе върху нивата и действието на мозъчно-извлечения невротрофичен фактор (BDNF), който се свързва с повишена невропластичност (способността на мозъка да се променя и научава нови неща) и по-ниски нива на депресия. BDNF също е мощен невропротектор и предпазва мозъка и нервната система от увреждания.

 

 

Билката брахми е може би един от най-старите известни ноотропици  - вещества подобряващи когнитивните функции. Тя показва обещаващи резултати за подобряване на определени мозъчни дейности, свързани с познанието, паметта, интелигентността, управлението на вниманието. В същото време играе важна роля за предотвратяване на когнитивния спад.

 

 

Антиоксидантите в състава й, като бакозидите, работят в посока осигуряване на неврологична защита чрез моделиране на ключови ензими, участващи в линията на супероксид дисмутаза и снабдяването на мозъка с кислород. Това оказва влияние върху дегенерацията на мозъка, свързана с остаряването и съпътстващия когнитивен спад.

 

 

Проучване показва, че лечението на пациенти с деменция с Bacopa monnieri намалява увреждането от свободните радикали и обръща признаците на увреждане на паметта.

 

 

Брахми е естествен адаптоген и помага за намаляване на стреса и напрежението. Екстрактът от билката намалява значително проявите на стрес във всички региони на мозъка, но най-значителен е ефектът върху хипокампа. Проучванията показват, че бакопа повишава настроението и намалява нивата на кортизол, хормон, който е тясно свързан с нивата на стрес (21 доверен източник).

 

 

Според две 12-седмични проучвания, приемането на 300 мг бакопа дневно значително намалява резултатите за тревожност и депресия при възрастни, в сравнение с плацебо.

 

 

Брахми потиска освобождаването на провъзпалителни цитокини и инхибира ензими като циклооксигеназа, каспаза и липоксигеназа - всички те играят ключова роля при възпаление и болка.

 

 

Знаете ли, че…

 

 

 • Името на билката брахми (бакопа мониери) в буквален превод означава „това, което подобрява интелигентността“.
 • Използва се от Аюрведа от хилядолетия и е включена в „златния списък“ на древната лечителска практика.
 • Брахми е пълзящо растение и вирее във влажни тропически местности и блатисти райони, като е способно да оцелява под вода. Среща се основна в Азия.
 • Ако две листа от брахми се сложат едно до друго, образуват фигура, която прилича на двете половини на човешкия мозък!
 • Използва се като силен афродизиак.

 

Начин на употреба: 1 капсулa дневно

 
21,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.